Alla inlägg den 16 september 2008

Av Jenny - 16 september 2008 19:22

jag ska faktiskt äta lite godis nu.. tänkte bara tala om d.. puss puss

Av Jenny - 16 september 2008 19:09

Nu är jag äntligen hemma. börja gråta en skvätt oxå för jag tycker synd om mig själv för ja gmåste städa upp lite o göra jonas matlådor. m en jag orkar inte det. o vet ni jag ringde han o jag slapp hahaha. Han tyckte jag kunde gå o sova ja jag ska sova. men fan kl sju hahaha ja det ska jag fan!! För idag har varit en värdelös dag för mig. jeho men ja gär söt ändå. ja jag vet att jag kommer med mycket gnäll de senaste dagarna men detkommer ändras snart jag lovar!!! MEn man får ha såna perioder ibland. jag är snäll o glad ändå på mitt sätt!

Mötet gick bra. förra terminen pratade vi om att vi ska ha två st 1-3 avdelningar istället för en småbarn en mellan och en stor. och jag tycker det första alternativet är fan bra. så vi prata om det. Sen klagade jag på kocken oxå. JAg sa till chefen att för mig är mina middagar väldigt viktigt o jag vill inte missa mina måltider. MEn jag vill faninte ha fralla till middag. o jag fick alla med mig hahaha. De ville bara ha ngn tuff jäkel som våga säga det först!!! Ja så mötet gick bra och eftersom min avdelning började tidigt så fick vi gå efter chefen pratat. jippi. så nu ska jag bara ta hand om mig själv!!! haha jag tänkte skriva jag älskar dig nu. hahahahahahah trodde väl jag skrev ett brev åt jonas. nej nu får jag ta o ge mig.

puss o godnatt

Av Jenny - 16 september 2008 16:08

Ja precis så känner jag mig just för tillfället. Sitter här på jobbet o bara längtar hem. Va ute på en promenad efter jag sluta runt en sjö som ligger här isolna. för att slippa vänta på jobbet till mötet, sen gick jag o beställde sallad till mig och sara på jobbet till middag. För kocken har lagt ut bröd o ost åt oss personal som middag o va fan är det fö r middag?? fralla till middag nej fy fan. haha. nej nu ska vi tydligen börja lite tidigare puss

Av Jenny - 16 september 2008 07:44

Ja där vill jag stanna idag. hemma hemma!!! ligga här o titta på massa gamla filmer o bara ta hand om mig själv!!! mennej nu går jag hahah hejdå igen


EN bild oxå på min sötaste syster och syster son. min syster känner sig tydligen osidosatt!!! så här kommer en fin fin bild på henne och marlon från sommaren.

Av Jenny - 16 september 2008 07:38

Promenaden gick bra lite snuvig bara men va gör det om hundra år.Musikenjag lyssnar på är så himla bra bara!! Träffa en granne på vägen o han tror att vi gjorde fel som skaffa kikhål i dörren, han som gjorde de där glömde visst att berätta alla regler omkring det där. jävla gubb jävel är det så ska han få veta att han lever!


Nu ska jag duscha o så.. idag slutar jag seeent halv åtta. för vi har nämligen möte ikväll. egentligen slutar jag tre, mötet börjar halv sex så i ca tre timmar ska jag bara sitta där o itne göra nåt, gratis oxå. FAbian!!!!! Men men jag får vara glad ändå. puss på er nu har jag lite bråttom

Av Jenny - 16 september 2008 06:51

Ja nu är det tisdag, ja jag ska försöka mig på en promenad idag. men inte en lång en.. 30 minuter räcker. Sen ska jag hem o göra mig vacker haha. Idag ska vi på promenad med dagis o alla småttingar gud så kul, spec för de som orkar gå typ tio steg!!! nejdå det blir hur bra som helst.

Vill ni veta en sak. Jag får aldrig gå sjläv med några barn ngnstans, ärligt alltså. För vart jag än ska gå så hittar jag antingen inte dit lr hem. haha det är sant mitt lokalsinne är sämst. Även om jag går en väg o ska gå direkt tillbaka sammaväg så blir det ofta fel!! Så jag får alltid fråga folk på vägen oftast flera människor för jag fattar inte alltid va den första säger. Hahaha sluta skratta åt mig nu. min morron promenad runda jag går, jag har åkt den flera gånger med bussen därför jag hittar. Om jag ska till ngt nytt ställe ngn dag måste jonas åka med mig dit flera gånger innan för att jag ska hitta. hahahahaha usch va jobbit. 


Jaja nog om det. ja promenad ska vi idag med barnen tur att jag har så bra tålamod idag då!! Nu gick jonas o han är rätt tung så när han skulle säga hejdå  så la han hela handen på äggstocken typ. där man är rätt känslig o hänger för attt ge mig en puss. o undrar varför jag skriker aj. hahah killar alltså. Jaja nu räcker det för idag lr för den här gångeniaf. puss på er

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards