Alla inlägg den 11 september 2008

Av Jenny - 11 september 2008 22:35

Alltså jag skrev ett så himla bra inlägg lång oxå. men nej då fucka min data upp sig och bara stängde av sig. blir man lack lr vad!!!!!!!! är så jävla irreterad nu igen*!!!!! hoppas mitt humör är bättre imorn då!!!!!!!! Nu ska iaf jag gå o sova sig lite, försöka mig upp imorn. måste börja en timma tidigare bara föra tt ha nå jävla avdelningsmöte. men lägg då inte mitt schema så jag ändå måste börja tidigare. alltså lack ja det är jag låt mig vara det oki. mohahahaha.. Puss o godnatt nu. o du linda, du är ond!!! Men du kan ju inte rå för det du är ju min syster.. hehe. puss puss puss

Av Jenny - 11 september 2008 17:56

Nämen hej alla glada. idag har jag haft en toppen dag på jobbet, mitt tålamod har verkligen varit på topp eh inte .. fyfan va arg jag blev idag, barnen va fan tjuriga o trotsiga hela bunten!!1!!!! HAhaha så arg ja det blev jag många gånger idag.. Men fan det är skoj ändå, bäst är det när vi är ute med våra heta  dagis kläder hahahah.. Nej idag längtade jag hem många gånger ska jag tala om. Men sen när jag sluta då fick jag äntligen träffa min Maija och hennes fina stella.. ja stella. haha nej hon va sååå söt.. O min Maija henne har jag saknat kan jag tala om hur mycket som helst!! Äntligen maija!!! Maija följde med upp en stund hos mig o jonas som den försäljaren han är sålde på henne nåt från proteinkungen söt han är. Men hon köpte en present till sin Jimmy så han får växa lite när han sätter igång o tränar!! O maija hon själv fick provsmak på både brownie o cookie. Hon o jag delar det där med att vara gottis grisar nämligen. Nej det va verkligen skoj o få se de två!!! Nu sitter jag här o har lovat o städa så det är väl bara att sätta igång då.. jippi!!!  Puss på er sötnosar Jag kommer väl in lite senare..

Bild ett Jag med mina heta dagis kläder

bild två Maija med Stella

bild tre Stella haha när hon är väldigt trött

Av Jenny - 11 september 2008 07:20

Alltså ärligt haha jag är fan trött av mig, vet ni när jag somna igår?? men ärligt vet ni?? nej klart ni inte vetn i va ju inte här. Men jag somna strax innan nio iaf, Jonas tyckte det va lite tråkigt men ibland blir det så lr va säger ni. Idag tillät jag mig ta en sovmorron utan promenad tänkte att det ska vara min vilodag idag!! Skönt. Hm men då fick jag uppdraget att storstäda hemma, fan det är ju både tråkigt och jobbigare än att träna.. MEn jag får le o se glad ut bara. Jag har sovit bra inatt men shit va jag har drömt. Hahahaha jag drömde att jag va ngns beskyddare o det fanns spöken i tyresö(mina gamla trakter). De flesta försökte fly från tyresö men jag och de som jag skulle beskydda va med mig o vi skulle rädda oss från alla spöken hahahhahaha sluta skratta nu. SEn när vi sprang shit va jag kunde springa o hoppa helt sjukt, men senvakna jag. Nu sitter jag här med min frukost o bara tar det hur lungt som helst, ingen stress idag nämligen bara soft!!

Så får vi hoppas att jag får träffa min Maija idag då, jag ska iaf in till stan o köpa en tröja åt min vän anca från göteborg. Den finns på footlocker och den affären finns inte i göteborg så då får jag ta mitt arsle in dit där alla människor springer på varandra o bara är allmänt griniga och tjuriga. Men jag räddar de med mitt leende... 

Just ddet igår fick jag gå utan attlåsa dörren för ajg hitta inte mina nycklar, katastrof va jag är virrig. Mensen när jag kom hem så hitta jag de.. de låg i min väska. hahah nu tycker ni säkert jag är hur knassig som helst. men det är jag det.!!

Ha enunderbar dag. kram kram

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards