Alla inlägg den 1 september 2008

Av Jenny - 1 september 2008 20:57

Jag glömde några saker bara. Vi åkte ju hem till den adopterade systern oxå och lämnade vårt tyg som  hon sak sy gardiner av. jeho tack malin.

Men sen måste jag berätta en sak om killen som är pappa till hennes barn. elakt att skriva det här jag v et men helt ärligt så är han fan konstig!!!!! Jag tror att han har enskruv lös. Och jag är fan glad att hon flyttar därifrån!!!! GRattis malin!!!! jag är såå stolt över dig ska du veta.

Av Jenny - 1 september 2008 20:46

Hejje. idag har jag haft en lååång och trevlig dag. Jag kom äntligen fram till jobbet och det kändes så skönt, alla barn blev så glada sprang o hoppa på mig. tyvärr så har jag ju inte min bästa balans nu av all yrsel o så. Så jag fick säga åt de lite på skarpen. Men då ville de sitta o gosa lite. När vi va inne så hade jag nog sex ungar i knät o några som drog i håret o skulle göra päta(fläta). Jag har verkligen saknat barnen när jag varit borta de är helt underbara och jag tror nog de har saknat mig med. Så det är ju skönt att man är omtyckt. Men det va ju en annan sak om hur jag mådde på jobbet, jag tror inte jag va redo för det fy fan va jag mådde dåligt på jobbet. Den där jävla fucking yrseln kom igång igen o jag blev helt svag. Min arbetskollega tyckte jag va blekare än vanligt och att jag inte va mig själv. nej jag va fan helt slut och borta ihuvet! Det är inte kul att jobba då, tålamodet är inte riktigt långt när man inte mår så bra. Så jag vete fan va jag ska ta mig till. Jag blir så lack på de där jävla läkarna för de gör ingenting. Jag ska dit igen imorn men vet inte va jag ska göra där. Ska de gissa sig fram till andra saker nu istället bara för att kolla upp mig???!!! *Jaja det blir säkert bra till slut det är bara väldigt tröttsamt. Mycket svordomar. men det får bli så ibland.Efter jobbet gick jag hem och läste ut den andra boken jag börjat med. 

Sen kom jonas vi halv fem tiden efter träning. Vi va ju bjudna på middag i mina gamla trakter, the hoods, Tyresö! Mamma från göteborg är nämligen o hälsar på och tyckte vi skulle få mamma mat. Så vi drog hem till syster yster, marlon, kjelle kriminell och mamma. Det va jätte trevligt. Linda va lika irreterad som jag. JAg har ju som sagt veckan innan mens och allt som jonas säger är fel. Men annars va hon super glad!  Men marlon ärligt jag blev lite glad att se han, han skrattade!!! Men sen började han att grina igen så jag kände igen han.  Han är såå rolig, han slog i huvet i bordet o vi råka skratta  o då istället för att bli lessen så fortsatte han med flit och slå huvet i bordet. så jag tror han kommer att bli komiker som vuxen, eftersom han gillar att göra så man skrattar!! 


Jag har så mycket i huvet nu faktiskt för jag har ju inte skrivit av mig på hela dagen!! Men nu bara för jag skrev det där så tog det stopp i huvet på mig. haha.

Jag ska iaf lägga mig och läsa min nya bok nu, ja jag älskar att läsa. spec verkliga händelser om barn! godnatt kram till er allihop..

Av Jenny - 1 september 2008 07:27

det gick bra att gå idag, så himla skönt bra musik va det idag oxå. Men en sak fattar jag inte, alltså killarna som åker förbi har de aldrig sett en tjej förut?! det är inte så att jag har värsta sexiga kläderna på mig plus att jag har keps. Men shit va de glor o så ska några vinka och tuta oxå. katastrof låt mig få gå i fred!!!! Nu ska man äta sin frukost o senåka till jobbet hoppas de har saknat mig. Det tror jag att de har gjort för jag är en frisk fläkt när jag väl är mitt vanliga jag haha det går itne att hejda mig! prata med min syster ca en kvart i telefonen på min promenad, Marlon har ju fått ngn slags separations ångest från henne alltså han får verkligen panik när hon är en halv meter bort från han. Alltså panik på riktigt Han skriker och ska ut ur vagn lr stol lr ur mosters famn. Så jag hoppas det går bra på dagis idag, det ä rju synd om han. Han tror kanske att linda ska lämna han till alla han ser undra va han tänker där inne i sitt lilla huvud min söta Marlon! O det händer en till sak idag, Malin min adoptiv syster flyttar ifrån den där människan hon bor med äntligen säger jag. Inte endag för tidigt! Alltså sist hon va här på middag då ringer han MIG!! jag har hemligt nr plus att han och jag känner itne varandra. så jag fattade inte nåt. Men sånt är livet. De små liven fattar inte hur bra de har det försn det är försent och det gäller alla killar fan!!

Idag blir det iväg till tyresö då med jonas o äta lax med familjen. KAnske  mankan hjälpa malin lite med flytten oxå! Bara att säga till sötnos! 


I helgen skulle vi ju stå i våran monter i karlstad men vi slapp det. Men det är ngn marknad ivärmland som jonas brukade gå på när han va liten och han vill tydligen dit. Så vi ska åka till hans farmor och sen gå på marknad det blir  mysigt. En romantisk fredag och lördag får vi väl unna oss efter den här jobbiga veckan med sjukdomar och jobb. Sen på söndag har min lillebrors son dop Robin ska han få heta. Så dit ska vi väl då ra..Nej nu vill jag sluta  men vi hörs lite senare. Ha en alldeles underbar dag. kram kram

Av Jenny - 1 september 2008 06:31

Nej men helt ärligt nu r kl halv sju. jag ska ut på en promenad, alltså det skulle ha blivit tidigare men jag hade fått ett mail av min syster som jag va tvungen att svara på. lägger ut det här lite senare. Jag är faktiskt helt nervös inför att gå till jobbet. Två veckor att vara borta är fan länge. MEn jag har saknat de små liven, o tänk jonas som vill att jag ska byta jobb så jagtjänar mer. hur ska jag klara de?? det är första gången jag trivs på ett jobb och vill stanna kvar!? Men det löser sig säkert. Nej nu ska jag ut och gå. så vi syns snart. kram kram.

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards