Alla inlägg den 20 augusti 2010

Av Jenny - 20 augusti 2010 20:08

haha ja det går lite sakta för mig denna fredag, jag vill ju bara träffa Jonas o han är faktiskt på väg hitåt han ska bara fixa lite med proteinkungen!


Idag när Melvin vaknat gick vi först en liten stund till lekplatsen borta hos min moster Marita

   

Han tycker om att kasta sand kan jag tala om, jag trodde det va någon fas han hamnat i för några månader sen men nej för det håller fortfarande i sig! Maritas granne Ulrika kom ut och höll oss sällskap en stund, hon är rolig hon den där Ulrika. Efter en stund packade vi ihop oss för att ta oss ner mot centrum där Juni och min Frida väntade på oss. Vi ville ju bara ses o prata en liten stund!


Det blev både almanacka och nå pärmköp.. Sen ville ju Juni och MElvin ha sig en varsin glass o vem kunde stoppa de.. inte vi iallafall haha! Vi kände båda två att Melvin och Juni behövde få springa av sig springet i benen så vi tog oss ut på en liten promenad o sen hamnade vi borta vid några gungor där de fick springa. Melvin blev nog lite kär i Juni för han sprang efter henne som en hund.. eller fan till och med en svans såg det ut som! Allt hon gjorde gjorde han haha. Juni ja hon tyckte det va skoj att få säga till om han gjorde fel och att han hängde efter henne!! sötnötarna!

 

Visst är de fina i sina matchande kläder hehe.. Frida lägg av med rosa oki haha!! Efter en stund ute i friska luften gick vi hem för lite middag. Nu sover min lilla prins och sover medans jag sitter här och bara tar det lite lungt.. Andas liksom! Det blir nämligen inte så många stillasittande stunder nu för tiden när Melvin är vaken. han har energi den där lilla killen och att klättra upp och ner upp och ner överallt är nog det roligaste som finns! eller nej det roligaste som finns är nog att få kasta saker och få slå på lilla stackars Simba.. haha!!


Nä nu ska jag kolla film med mormor innan Jonas kommer. Imorrn blir det iväg på bröllop som sagt..


puss på er

Av Jenny - 20 augusti 2010 14:22

Hallå så.. Idag är det fredag och den tar en jävla tid på sig tycker jag haha! Jag är ledig från skolan idag, eller ledig och ledig jag har en uppgift att sköta. MEn eftersom vi just nu bor i tyresö och Melvins nuvarande dagisplats är dryga timmen bort så fick han vara hemma med mig!


Sovmorgon trodde jag att vi skulle få men nej då. Kl fem i morse vaknade odågan upp, han va bajsnödig. Så vi gick upp och böt, min ide va sen att ge han välling så han skulle somna om och sova en lite längre stund en vanligt! Hm jag kan ju tala om för er att halv sju somnade han om igen sen vaknade han upp ca kvart över åtta! Jätte utvilad kanske jag inte direkt känner mig och just därför längtar jag lite till läggningsdags.. hehe. Jonas har vi inte träffat på nästan hela veckan då han sliter där borta i lägenheten så vi ska få komma hem så fort som möjligt! Duktiga Jonas!!


Men iallfall. Sen kom min fina syster med Marlon upp till mormor och åt en frukost med oss för att vi sen tog oss mot henne. Från mormor till linda är det BARA nerförsbackar och jag är lite nojjig.. mm förstagångs mammaa liksom så blir man lite nervös och stressad när barnet ska springa och gå överallt! Melvin är inte jätte stabil ännu trots sina fyra månader med att gå. I nerförsbackar har han en tendens att liksom ta huvudet framåt för att sen springa och ni som känner oss vet ju att MElvin har lite större hvuud haha. Så när han springer i alla jävla backar blir jag nervös o håller han hellre i handen. Men Linda tyckte idag att jag va fjompig och frågade, men hallå ska han aldrig få ramla? Han måste ju försöka själv!


Oki då sa jag och så släppte jag han lös

  

Ser ni där att han liksom trycker fram huvudet. haha min lilla fis! Sen lämnade jag han hos mostern och kusinen så jag själv kunde dra ner till Flex o träna. jag kan ju åka till sats och träna men orka det när man är i tyresö. Så jag stack dit. Hundra kronor kostade det att träna denna gång. Men det va det värt. för fy fan va skönt det är att komma igång igen efter tre veckors vila..

  

Rumpan min kommer jag nog aldrig kunna göra nåt åt den sitter där den sitter. Förr i tiden kunde jag väl slå sönder saker med den hårda biten där bak idag är den lite mer mjuk haha. Men den trivs på mig så jag får väl börja trivas med den jag!

Idag blev det 16 minuter på crossen för att jag sen körde bröst och lite mage. Kändes bra och det gick bra.


Efter träning stack jag upp och hämtade ungen min för vi skulle till mormor Hjördis och äta lunch. På vägen träffade vi min kusin Nathalie.. Det va liksom hon o jag när vi va små och sen hängde alltid vi två på alla skogsfester som fanns förr i tiden! Melvin va lite skeptisk i början men till slut gick han med på att både sitta i knät och ge en blöt puss

  

Vi satt där ute på gården ett tag så Melvin kunde springa omkring o leka medans jag och Nathalie kunde ventilera oss lite om allt möjligt. till slut fick jag sätta Melvin i vagnen för att vi skulle upp och äta lunch ju

  

Fina killen!! Som bara blir större och större för varje dag som går. Han bara älskar att gå och slänga skräp i papperskorgen, han tycker om att torka munnen på alla som är smutsiga!


Vi kom upp åt lunch sen va mina planer att han skulle somna fort så jag kunde få sätta mig ner o plugga lite. Men nej då vi va där inne i lite mer än en timma och bråka. Till slut somnade han och jag har nu suttit en stund med mina läxor. Det är fan roligt men jag är lite nervös för tänk om jag inte klarar det!! Klart jag gör!!


Nej nu ska jag bara vila lite granna tills ungen min vaknar för då ska vi ut och leka i sandlådan!


Imorgon är det jag och min syster som drar till Uppsala där vi ska arbeta på ett bröllop. Det är lite med blandade känslor jag ska göra det. Absolut kommer det bli jätte roligt för jag älskar att jobba på bröllop. MEN hade vi varit hemma hade jag och Jonas kunnat börja flytta våra möbler till lägenheten!!

 

Så ni vet där ute.. lägenheten är klar och vi kan flytta in!! JIPPE JEHO.. Augusti blev det alltså! MEn vi börjar på söndag då Jonas måste vara med sin lilla fis imorrn o jag slita lite ute i uppsala

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26
27
28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards