Alla inlägg den 25 augusti 2010

Av Jenny - 25 augusti 2010 21:01

Melvin har ju varit sjuk sen i söndags då febern satte igång sen blev det ju en massa prickar som bara blev mer och mer.

 

Så här såg dem ut, natten till tisdagen va inte den bästa han sov urdåligt. När vi vaknade upp på tisdag morronen ja då hade han även prickar i ansiktet. Jag blev lite orolig tog på oss våra kläder och drog ner mot vårdcentralen i tyresö. De har akut tid från 8 på morran! Jag gick dit och fick träffa en sköterska. Men eftersom vi inte är skrivna i tyresö och inte listade på tyresö vårdcentral kunde hon inte göra något annat än att titta på han, titta.. han hade kläderna på sig och hon tittade!! Herregud vilket jävla vårdsystem vi har här i sverige. Han är ett år full med prickar och feber. Kan de inte ta åt sig en liten pojke bara för att se så det inte är jätte farligt!!! Nej, det enda hon sa va att hon trodde det va virus MEN hon ville inte utesluta schalakansfeber. Men fortfarande eftersom vi inte va listade där så fick vi inte träffa en läkare och hon kunde inte ta några prover!!


VAd är det för jävla land vi lever i?? Ja ibland undrar man alltså! Vi tog oss hemåt igen och vägen hem för mig har nog aldrig varit så jävla jobbig som den va igår. Väl hemma ja då fick jag feber och jävligt ont i ryggen, jag kunde itne sitta, stå eller gå. Jag låg bara här hemma i sängen, Orkarde verkligen inte ta hand om Melvin utan bara låg. JAg va helt sänkt!! Så min underbara syster kom efter jobbet för att hämta upp odågan och ta hand om honom så jag kunde bara få vila en liten stund. Men hon tyckte att vi borde dra till läkaren då jag hade feber och ont i ryggen, det kunde vara urinvägsinfektion!


Jag ringde till nacka närakut och bokade tid åt både mig och Melvin, lika bra att kolla upp han me när jag ändå skulle dit. Där tog de emot oss med öppna armar och va hur gulliga som helst. Tog alla prover de kunde. För att sen konstatera att Melvin hade ett virus, likaså jag! Virusprickar alltså som jag skulle ha tålamod med.. haha tålamod är inte min starka sida! Men iallafall det va inte nå farligt tack och lov!


Jag va super dålig så jag gick och la mig igår halv nio med min fis! Vi fick låna systers säng. Ja jag säger ju att hon är underbar. Min tanke med att sova där va att idag.. när han vaknar och om jag fortfarande är dålig kan han leka inne i Marlons rum eller slå lite på hunden haha. Men imorse när vi vakna ja då va jag frisk.. helt frisk förutom lite huvudvärk. Medans Melvins feber nu har gått upp igen!! FAn då!! Men läkaren tyckte vi skulle ta oss lite frisk luft så vi drog ut till lekparken utan för en liten stund

 

Det blev bara en liten stund för sen kom det.. regnet!! Nu är vi hos mormor Hjördis.. och jag ska läsa min läxa som jag inte fått gjort dessa dagar eftersom vi varit dåliga och när Melvin är dålig ja då ska han följa varenda steg jag tar tyvärr! Men nu så.. sen måste jag bara säga det att .. fy fan det är bastu hos min mormor. hur mycket man än vädrar så är det en jävla bastu!!


Nej nu ska jag läsa läxa.. imorrn ska jonas vaba för andra gången denna vecka för jag måste verklgien till skolan då vi ska starta ett grupparbete. Sen på fredag får vi se hur vi gör.. mamman min kommer hit iallafall och hälsar på jippi!!!


Nä godnatt på er.. min blogg kommer inte bli så uppdaterad just fö rtillfället för jag har inte någon lust att skriva plus att jag inte är rolig någonstans för tillfället. Men det kommer väl det me!!


Men som idag när jag få rlust eller försöker hålla mig från läxan haha.. så kommer det ett inlägg...

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26
27
28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards