Alla inlägg den 22 augusti 2010

Av Jenny - 22 augusti 2010 21:23

Igår så lämnade jag Melvin hos pappan hans och Linda lämnade Marlon hos hans far! Sen tog vi tåget mot uppsala.. JAg kan ju säga så här informationen om HUR vi skulle ta oss till lokalen va ju inte riktigt den bästa så jag hann faktiskt bli lite irreterad men det löste sig på bästa sätt och Kurre ja hon hanterade situationen perfekt!


Det va Lena och Kalle som gifte sig, kurre min vän ja hon va brudtärna. Den som va toastmaster, ja ni vet den som ska ha kontroll på läget när det gäller själva festen henne hade jag nog inte kontakt med på hela dagen/kvällen utan det va Kurre som tog tag i alla situationer små som stora!  Jag och min syster fick fixa till hela lokalen som servitriser gör plus lite annat. Sen kom det haha andra uppgifter jag inte hade en aning om  men allt löste sig på ett alldeles utmärkt sätt.


Så när gästerna kom blev de alla glada över att se hur fint vi gjort där inne! Vi sprang väl där inne i elva timmar. tänk er jag har inte arbetat så på minst två år och det första jag får göra är att jobba långpanna haha. MEn fan det va skoj! Jätte roilgt att få vara med på deras fest! Det va en trevlig kväll rakt igenom. Bröllops paret ja de va ju hur fina som helst

 

De hade gjort lite annorlunda än många traditioner och det va skoj. En sak va att de inte hade en bröllops tårta, jag kan ju säga efter erfarenhet av bröllop att de tårtorna är jätte fina och ser jätte goda ut men brukar för det mesta inte falla så många i smaken! Men detta par ja de hade köpt åtta olika sorters tårtor. Och allihop va super goda..haha eller såg super goda ut iallafall!


Till slut blev det dags för oss att åka hem, då va vi super trötta, ryggarna ja de gick väl typ av! så trötta va vi! När vi satt på tåget kunde vi inte längre hålla oss ifrån denna trötthet utan skrattade åt precis allting!! Det roligaste va väl att se oss själva på kort då vi såg att vi fan inte va så jävla snygga, utan såg mest trötta och slitna ut! På vissa kort såg vi att vi såg ut som våran mamma ja då skrattade vi nog ännu högre haha

   

Snygga va vi inte!!!


Jag sov hemma hos systern min och kunde sova till halv tio. Hon frågade mig nyss på msn om jag kommer ihåg att jag försökt krama henne i natt! Jag hade alltså försökt krama om henne och sagt kom. hahaha sen hade hon frågat va jag höll på med då hade jag svarat att jag trodde hon va Melvin


jag har fan blivit skadad alltså haha. Jag har ju nu sovit med Melvin i samma säng i lite mer än tre veckor!! Fan va härligt sen när han får sitt egna rum. Men sov skönt gjorde jag!


Melvin och Jonas hade haft en underbar lördag, spenderat den på proteinkungen och sen två timmar på ANDYs där melvin inte varit rädd för någonting!


Idag efter Jonas lämnat Melvin åkte han till lägenheten och gjorde detta!

    Nu ska jag vänta på Jonas och kolla lite tv!


Imorn blir det skola förhoppningsvis även lite träning!


puss på er

Av Jenny - 22 augusti 2010 21:15

Nu när Melvin har blivit så pass stor som över ett år, ja då blir det svårare att sitta framför datan när han är vaken. Sen när han väl sover ja då har jag andra prioriteringar.. som t ex skol arbeten haha jag har ju börjat skolan jag!


Idag när jag fick mig min Melvin tillbaka så kände jag att han va varm plus att hans ögon va väldigt glansiga. Vi gick upp till mormor Hjördis o tog tempen, mycket riktigt han hade feber. 39.5 min lilla prins! Lunch ville han inte ha så han fick i sig lite välling för att sen lägga sig och sova!


Våran dag har alltså inte varit så innehållsrik idag. Så när MElvin tog sig sin tupplur på två timmar hade jag möjligt heten att sitta med skolarbetet vi ska ha klart till imorrn! Att skjuta upp saker och ting är min grej o hade jag inte haft Melvin hade jag nog fortfarande suttit och tänkt "jag gör det om några minuter" Men nu har jag min lilla prins och då fick jag passa på under hans vila som va på dagen så jag va pigg!! Toppen!!! Det gick även toppen trots att jagi nte har fått nå böcker än. Böckerna jag behöver de första veckorna ja de är slut i alla akadimibokhandlar. typiskt!! Men jag klarade mig på den informationen som vi fått i skolan.  Jaja nu blir det en massa babbel!


Men som sagt vi har inte haft nåt för oss idag jag och Melvin. Imorrn ska vi vaba för första gången i vårat liv, vuxet haha. Den som får stanna hemma är faktiskt Jonas eftersom jag kan ju fasiken inte missa nåt i skolan då jag bara går två dagar i veckan. Då missar jag så mycket! Så imorrn är det Jonas som vabar är han fortfarande sjuk på tisdag ja då är jag ändå ledig så då är jag hemma!


En rolig sak har hänt. Igår, ja på en lördag. Fick jag ett mess från rektorn på Melvins förskola! Vi fick plats på den andra förskolan som är mycket mycket närmare plus att de har småbarnsavdelning.. tror jag iallafalla!! haha men jag har hört gott om de och vi får hålla tummarna att de kanske har ett bättre sett att möta nya småbarn som skolas in!! Så mitt humör är bättre och gladare men jag behöver mig kanske en dag till för att bara landa!! puss

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26
27
28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards