Alla inlägg den 30 augusti 2010

Av Jenny - 30 augusti 2010 20:38

Jepp nu ska ni få höra lite om min dag. Mitt arbete gick jätte bra, vad jag tror men det såg så ut på läraren. Då vi hade både muntlig redovisning och i projektarbetet vi gjorde! Det känns bra och det är skönt eftersom i början kändes det skit!! Men jag fixade det.


Alltså den klass jag har hamnat i är fan härlig vi liksom känner varandra redan vi vet hur vi fungerar och hur vi tänker! Ja det känns bra. Roligt har vi oxå även med våran lärare som bara är för underbar. Att INTE lära sig av henne är omöjligt. För allt som gör en förvirrad fixaar hon direkt och visar oss hur vi kan förstå! Jag har rätt tur jag för skolan under mig, ja där jobbar min fina vän Anna. Anna och jag jobbade tillsammans på solrosen borta i solna. så de dagar jag går i skolan ja då tar hon och jag en lunch tillsammans!


Efter våran lunch idag så stack jag och träna innan jag hämtade Melvin, det kändes rätt dumt att göra det. Det kändes som att.. hm jag är ledig varför ska jag inte hämta han. Men fasiken hade jag hämtat han för att lämna in han på barnpassningen hade det ändå varit samma sak. Så han fick stanna.. han skulle ju ändå sova och äta mellanmål. Så jag stack och träna. Det blev tio minuter stamp och sen lite lätt ben. Jag körde inte jätte hårt för jag har ont i min rygg och hahah fortfarande i mina vader..

  

Det är så jävla skönt att bara få det gjort!! Jag hoppas jag kommer att kunna träna imorrn men vi får se. Melvin ska slippa vara på gamla dagiset iaf så jag tror att farfar ska leka med han under samtalet jag ska ha med nya stället! Sen är det jag och odågan som sticker upp till lägenheten för att fixa och trixa. kom gärna förbi mina vänner små så kan vi hjälpas åt hehe. nä nu ska jag bara sitta och ta det lungt

Av Jenny - 30 augusti 2010 20:28

Jepp idag hade ju jag min skola att gå till så jag fick ta Melvin till dagis. Bussen från tyresö va ju självklart försenad, bara för att man har bråttom brukar det bli så tyvär. Så vi fick skynda oss upp till dagis. JAg ville gärna inte stressa där inne eftersom Melvin inte har varit där på en hel vecka.


Så fort vi kom innanför grindarna började Melvin att gråta eftersom han visste vad som skulle hända nu när vi va där borta! Så medans jag plockade ur vagnen för att ta in sakerna till avdelningen grät han, han skulle helt enkelt "uck"(Upp). Ja fröknarna hade sagt hej men allihop höll sig på avstånd när de såg hur ledsen Melvin va.. ja det skulle väl jag me göra! Eller nej jag skulle nog försöka få MElvin att känna sig trygg med just mig.


Men iallfall vi gick in för att lägga in lite extra kläder och lämna väskan. Sen skulle jag gå plus att jag hade lite bråttom. Melvin blev jätte ledsen för nu visste han att det som kommer att ske är närmare.. Alltså vet ni.. usch va hemskt det va.. fröken fick slita han från min kropp.. det kändes hemskt. usch!! Han ville vara med mamma.. Men jag sa bara.. hejdå Melvin vi ses sen. Alltså så här kommer det även att vara på andra förskolan för vissa barn är ledsna när mamma o papp aska gå.. Men fan oavsett hur gammal han kommer attt vara så kommer det att kännas hemskt!


Efter min dag så åkte jag för att hämta upp min lilla prins. När jag kom in så va alla glada och lekte för full, Melvin klättrade på små stolarna och såg inte mig så en flicka sa åt han att jag hade kommit samtidigt som hon sa till mig att han luktade bajs!!! Mmmm bajsat hade han verkligen gjort. Enligt fröken så hade han bajsat precis eftersom han ätit mellanmål o så!! MEN nu kommer det.. när jag böt hans blöja så såg det ut som att bajset legat där minst en timma.. stackars min fis!!! Det va liksom som intorkat i blöjan och fanns ingenting kvar på rumpan för det hade som sjunkit in i blöjan.. plus att det runnit ut på kanterna och kommit i hela byxorna!! Mmm han hade inte bajsat precis!!! Stackars stackars!!


Samtidigt som jag va där inne och böt blöjan så sa ena fröken.. det har gått jätte bra idag. Men när jag stod ute och skulle klä på han kläderna så kom killfröken fram, han som Melvin tydligen vill vara hos hela tiden. Melvin lät inte mig gå ett enda steg utan han grät och denna killfröken sa att han haft det likadant idag.. då har det inte gått bra enligt min mening.... hm. Jaja men idag va sista dagen för han på detta ställe som för övrigt är jätte bra!


På torsdag börjar han sitt nya dagis och imorrn ska vi på samtal på nya det känns bara för härligt kan jag tala om!!


Min prins fick sig en ny overall idag.. den bara lös Melvin och va hur jävla snygg som helst

  

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26
27
28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards