Alla inlägg den 23 augusti 2010

Av Jenny - 23 augusti 2010 20:56

Bloggtorka så det skriker om det men ändå sitter jag här och knappar! Helt jävla knas. Ja läs det som ni tycker är nåt att läsa och hoppa över resten.. precis som jag gör när jag läser haha!


Idag va ju Melvin med sin pappa medans jag satt i skolan och arbetade för fullt. Det är jätte skoj att sitta där vid skolbänken igen och jag känner mig duktig! Så håll nu tummarna att det förblir så!


Melvin fick ju vara hemma från dagis idag på grund av att han va sjuk igår. Fegern imorse hade gått ner rätt mycket men han fick vara hemma! Sen när jag fick tillbaka han för att vi skulle till tyresö. Jonas har jouren. Ja då såg jag det.. hans prickar!! De är överallt, på benen, magen, ryggen, ansiktet, armarna, händerna ja överallt! Febern tog jag direkt när vi kom hem och även

den stigit. Men han va piggare och gladare än igår!!!


 

Prickarna är lite läskiga så jag ringde vårdguiden. jag ska tydligen ta mig till vårdcentralen imorrn och utesluta schalakansfeber. Jag ringde även dagis och berättade detta då sa de åtmig att tre andra barn oxå är hemma med feber och prickar så vi får se om det är en ny epedimi vi skapat haha. Marlon har iallafall träffat Melvin nästan varje dag

 

Utan att han fått de där prickarna! Så vi får se vad de säger imorrn på vårdcentralen! Nu ligger min fis och sover iallfalla och jag hoppas att han sover natten igenom för jag är trött!


Imorrn är vi hemma såklart så han får krya på sig!


Idag efter skolan ja då stack jag direkt till sats borta i sickla för att träna. Det blev 15 minuter cykel och därefter armar. JAg blir så lycklig när jag får träna

 

Jippi. haha. Nej nu ska jag snart gå och lägga mig.. puss på er där ute


Av Jenny - 23 augusti 2010 20:02

Jag sitter här i godan ro och knappar på min fina vaio. Godis är inte något jag har ätit på hela dagen inte ens när jonas bjöd på goda kardemummabullar tidigare idag! Nej jag har klarat mig. Ätit, frukost, mellan mål, lunch och middag!


Nu sitter mormor här i soffan

 

och erbjuder mig, japp, guldnougat, brejk. Men jag sa nejtack tre gånger!! hon tittade lite konstigt på mig som att hon blev förvånad haha. Ja jag har ätit lite mycket godis dem senaste veckorna men nu är det fan slut med det! Ja då går hon tanten och hämtar åt sig själv så nu sitter hon här och smaskar.. mmm va gott! Jag sjävl ja jag fick hålla mig till ett plommon.. verkligen gott jag lovar!! Smakar verkligen som godis. mohaha.


Att hon hör dåligt är ju ingen nyhet här i bloggen, mormor alltså! Men nu alltså hon hör nog sämre för varje dag som går min stackars mormor. Det är ju tur att man älskar henna så mycket. Hon kan höra duscha när man säger diska.. hon hör bajs när man säger katt. haha. Ja hon är rolig hon min mormor. Så prata .. nej det gör vi inte här hemma utan vi skriker haha!


Marlon ja han.. haha när han leker mormor hjördis där hemma får till och med fantasi Hjördis höra dåligt och han skriker VA när han leker att han är mormor hjördis. haha herregud va barn lär sig!!


jaja nog om allt jävla skit.. vi hörs puss

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26
27
28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards