Alla inlägg den 26 augusti 2010

Av Jenny - 26 augusti 2010 22:08

MEN sen kände jag att det kunde vara lite onödigt att skriva det. Mm jag tänkte efter denna gång men det är för att denna gång har det itne drabbat mig, det innefattar inte mig. Så jag skiter i. Folk som inte vågar säga emot eller säga nej.. ja de får klara sig själva. Kommer det i närheten av mig den där skiten ja då öppnar jag min mun direkt. Jag är less på egoistiska människor som bara tänker på sig sjäv och ser inte hur andra omkring sig mår. utan bara maler på med sitt.. När de väl hör av sig! .. haha jaja lite fick jag ner..


Idag har jag varit i skolan för att påbörja grupparbete. Alltså vi är tre st i min klass och vi är fan en bra grupp, rätt lika alla tre och arbeta fort är vårat motto haha. Nejdå vi sköter oss och gör allt som det ska men tröga är vi inte så det går bra när vi läser tillsammans. Våran lärare tycker det är toppen att slippa behöva stava varje ord hon vill få oss att förstå. Så nu är det ett arbete om olika elevaktiva arbetssätt.. har ni något att säga så hjälp gärna till då all information är toppen!!!


Innan skolan lämnade jag av Melvin med sin pappa, ja han sover hos sin pappa denna vecka då han har jouren men eftersom det är både fredrik och jonas där har jag och Melvin valt att stanna i tyresö då det kan bli lite trångt. Men det har inte gjort något eftersom vi ändå varit sjuk. Men idag på bussen ja då va ungen min lite gnällig så vi fick leka lekar.. sen hittade vi en bil i vagnen som tillhör Marlon

 

Den låter och spelar musik, tänk er den på en buss kvart över åtta på morran!! folket blev väl så där glada! haha. Skolan satt jag i till klockan tolv för att sen ta mig en lunch med min fina Anna från mitt gamla jobb. Vi satt dä roch snacka en massa strunt om allt och inget, mysigt!


Jag ville gärna träna och kände mig faktiskt frisk så jag stack till sickla sats för att köra rygg. Jag började men fan va jag kände mig svag och började känna av sjukdomen igen. jävla skit tänkte jag men körde igenom ryggen lite lätt. Nu har jag varit utan träning för länge.. och nu är formstatusen inte den bästa.. så här ser man ut nu efter dryga tre veckors vila

   

Efter Träningen stack jag ut i regnet för att plocka upp min son. MEN de svarade inte.. och efter ca fem samtal ringde jonas uppp.. mm killarna hade sovit i tre timmar hahah tre timmar!! De skulle ta lite tid på sig så jag passade på att ta mig förbi Melvins nya dagis.. och vet ni vad.. det är grymt. bra avdelning härliga fröknar.. onsdag börjar han!! håll tummarna att han kommer trivas lika bra som mamman sin haha..


Sen kom min prins och pappan hade gett han lite mellanmål

 

Han älskar de där..


Alltså shit va tråkig jag har blivit.. Men det ska snart bli ändring på det. så jag funderar faktiskt på om jag ska ta mig en liten bloggpaus.. och baralägga ut bilder på Melvin som gudfar alan får se. ja vi får tänka på den nöten..


Vi stack till centrum idag iallfall för att fika med syster linda, Marlon, Kusin Sofie och isak.. Melvin hittade en ratt på leksaksaffären som han blev förälskad i


när vi väl skulle gå därifrån ja då tog han med sig lådan och såg lite panikslagen ut. Och gjorde sitt ljud. AH.. han ville verklgien ha den där ratten och jag blev lite rörd för han har aldrig gjort så förut. Men han ville verkligen ha den här ratten!! Fast vet ni.. han fick den inte utan jag gick ut därifrån med en väldigt ledsen Melvin. Hade han fått den idag ja då hade han trott att han alltid ska få nåt när han gör så. och hur jävla söt han än va när han utförde sitt lilla försök så höll jag mig!! Men hahaha min mamma Melvins mormor kom på besök idag från göteborg så hon ska få köpa en sådan åt sitt barnbarn.... mohaha!


vart vi än hamnnar och det finns en sån där ratt ja då kan han sitta där och vara nöjd hur länge som helst. Han älskar att styra. även pappa Jonas bil ska han styra. Min lilla fis!


Nej jag ska gå och lägga mig nu så jag orkar med dagen med mamman min, Marlon och Melvin. Sen ska jag plugga lite granna!


Puss på er

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26
27
28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards