Direktlänk till inlägg 20 april 2011

Helt sjuk om man tänker efter!

Av Jenny - 20 april 2011 15:44

Hallå.. Alltså jag har massor av bilder att visa och massor att skriva MEN min data är dum i huvudet och jag får inte tag i mina bilder som jag mailat mig själv, vi får helt enkelt vänta!


Men det jag tänkte ventilera lite om är Melvins såkallade förskola! Jag får ventilera om den för jag är en mamma inte en anställd tack och lov! Nu är det så här att jag och Jonas betalar massor med pengar för att ha Melvin där borta på kyrkviken och sen så fungerar inte verksamheten som den ska, helt jävla sjukt!!!


Melvins pedagoger har tyvärr haft oturen att vara sjuka förra veckan och denna, vikarie är då ingenting föreståndaren tycker att de ska ringa in utan hon tycker de ska pussla, stressa, hjälpas åt och samsas, you name it!! Jag vet absolut att det första man gör när personal är sjuk är att samsas och hjälpas åt. Men när det går två veckor ja då ringer man in personal!! Nu har alla tre fröknar på melvins avdelning varit sjuka och nu de sista dagarna har de fått in EN vikarie!!


Jag VET själv av egen erfarenhet att måste man alltid hjälpas åt blir det irritation, stress och ja ännu mer irritation. Man har inte tid med barnen, man måste stanna upp allt man själv håller på med inne på sin avdelning. Jag vet t o m hur snacket går när det blir så här alldeles för utdraget. "men va fan måste vi alltid vara de som ställer upp" " men vi hade ju massa saker inplanerat nu med våra barn" och så vidare!! Jag vet det och det spelar ingen roll hur många leenden jag ser när jag kommer till gården för att lämna min unge jag vet!!!


Föreståndaren ja hon står där och tror att man är så jävla glad över situationen o kommer med några kommentarer så att jag ska bli glad. Jag blir inte glad förrän hon tar hand om sin förskola så som hon ska göra det!! Hon ska stötta och finnas där för sin personal, hon ska se till säkerheten och tryggheten för barnen ingenting annat. Hon behöver inte ens vara ett dugg trevlig mot mig bara hon gör det bra för sin förskola.. enligt mig! Hon borde veta att personal kan bli sjuk, att deras barn kan bli sjuka det är inte deras fel överhuvudtaget det är så livet är!


Jag har flera gånger sagt åt henne att jag tycker det borde finnas ngn husvikarie men det behövs inte säger hon. vi hjälps åt här på förskolan. Ja men det kan bli jobbigt vissa gånger. Som de här två veckorna nu!!!!


Jag kanske överdriver och överreagerar men det har på gått i två veckor och inga vikarier hur fan tar man hand om sin personal då. Hennes kommentar är, men det är inte så många barn. Nej va skoj för er.. tänk om ni nu hade haft många barn? Konstigt att ni inte har många barn, jag är iallafalll en som tar hem min son för att jag inte vill lämna han där borta i detta tillfälle!!


vi är supernöjda med hans fröknar och resten av personalen på stället men tycker att verksamheten borde skötas snyggare och bättre av ledningen! Jag har alltså haft Melvin hemma hela jävla veckan förutom igår pågrund av detta.. ska det vara så? Jag betalar pengar för att jag MÅSTE ha han där borta eftersom jag måste arbeta/studera. Det är inte så att jag vill bli av med han på dagarna utan jag måste. Men då blir det alltså att jag själv måste ta ledigt för att ha han hemma.


Jag har även mailat det jag är missnöjd över i detta läge men inget svar har jag fått. då undrar jag. Har hoon sett mailet, eller den här öppna dialogen hon vill ha med oss föräldrar, skiter hon i den? vill hon vänta med att svara. Ja jag undrar jag. J


Jag längtar till nästa veckan, en ny vecka med nya tag och ny energi och förhoppningsvis så är melvins pedagoger tillbaka! Jag är glad att det är de som är med Melvin iallafall och att resten av personalen är toppen!!!! Annars hade det varit jobbigt kan jag tala om!!


Men tack för mig.. ja jag kan vara lite överbeskyddande ibland och överreagera MEN det är min son det handlar om!!!! Tänk er själva, kort om personal någonting händer med ett barn och de kan inte ta tag i det på en gång för att de är just det. Kort om personal! Men ja jag är väl lite för överbeskyddande vissa gånger.


Men det är min första och enda son.. Det är det käraste jag har och jag lämnar över han i hennes ansvar självklart vill jag att hon då ska sköta sitt jobb!!


puss på er. som sagt. tråkigt utan bilder men det kommer väl när datan är fixad eller något i den stilen..


 
 
ida-maria

ida-maria

20 april 2011 20:25

Tyvärr känner jag igen detta. Får väl inte yttra mig så mycket då jag jobbar inom samma koncern som er förskola men...jag delar din åsikt och känner igen mig. Tråkigt men sant.

Så ja...man borde starta eget!

http://skolfux.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny - 29 februari 2012 06:41


Hallå igen. Nu ska jag berätta något för er. Melvin, när han väl får för sig att han tycker om en sak då är det bara den saken som gäller. Det har nu varit blixten mcqueen ett tag, ett bra tag. Jag har inte fått på han en tröja utan den där bilen på ...

Av Jenny - 29 februari 2012 06:27


Men ärligt, vad är det för allvarligt för fel på den här månaden? Vi har varit sjuka nästan varje vecka denna månad, det är hemskt! Efter min mag sjuka förra veckan hoppades jag på en alldeles underbar tränings vecka men nej då går jag och blir förky...

Av Jenny - 27 februari 2012 05:29

Vart är min motivation ngnstans? Jag brukar älska måndagar, vara hur pigg och glad som helst. Men inte den här måndagen. Jag tror att det beror på allt jävla skit jag stoppat i mig under helgen och bristen på träning, träningen har jag inte orkat med...

Av Jenny - 25 februari 2012 08:33

hallå på er. lördag och vädret ser rätt ok ut! Jag och Melvin ska ha oss en egen helg eftersom pappa jonas drar mot örebro för lite festligheter med sina vänner, det är han absolut värd:)! Jag själv va ju ute en stund igår och åt lite middag på Jimmy...

Av Jenny - 24 februari 2012 12:37

Hallå fredag, välkommen! Jag själv, efter träningen i onsdags morse så åkte jag för att lämna odågan på dagis. Hela vägen dit mådde jag väldigt illa, nästan så att jag inte kunde prata utan att jag skulle kräkas. Ringde jobbet och berättade läget men...

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8 9 10
11 12 13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards