Alla inlägg under april 2011

Av Jenny - 10 april 2011 10:58

Som vanligt när jag är barnfri så vaknar jag hela jävla tiden. Första gången jag tittade på klockan va den 6.20, somnade om sen va klockan 7.30 somnade om efter en stund och vaknade sen strax efter kl nio. Då kände jag att nej jag kan lika gärna gå upp nu!!!


Jag va och jobbade igår på en 40 års fest, det va skoj men jag tycker om att jobba med mer fart.. Annars blir man så lätt trött och man hinner liksom känna efter. Jag fick gå därifrån ca 00.30 Jag tycker verkligen om att jobba på fester och bröllop men jag känner det att mitt knä inte pallar trycket!! Fan säger jag bara va ont jag har i mitt knä!


Kan ju kanske bero på att jag har sprungit/gått på löpbandet nu två dagar i rad. Hatar mitt knä nu kan jag lugnt tala om. Vad fan är problemet liksom!! Låt mig bara vara!!! Men det är väl som för några år sen när jag började promenera rejält.. Jag fick ont i skenbenen.. Trodde det va ovana att promenera så mycket som jag gjorde och fortsatte.. Efter ett år förstod jag det att hm det är nog benhinneinflammation;)!


Ja jag lät det vara i ett år och tro mig det blev en kraftig jävla inflrammation. Katastrof ont gjorde det. Barnen på jobbet kunde inte ens sitta i mitt knä när jag satt på golvet. Men jag är en person som alltid väntar in i sista sekund för att ta mig till läkaren. Men när mina ben inte va formade längre utan det va stockar och uppsvullna som satan ja då tog jag mig i kragen och ringde farbror doktorn. som även han konstaterade en kraftig... Jag fick göra stötvågsbehandling, brukar räcka med 4-6 gånger. Jag kommer inte ens ihåg hur många jag fick göra, det jag kommer ihåg är att det gjorde jävligt ont!!!


Nu är jag där igen, jag har haft ont i mitt knä i ca ett år om inte lite längre till och med. Igår kunde jag knappt gå på benet utan att det kom tårar så jag kanske borde.... Men fan det tar tid, tid jag inte har lust att avvara just nu. Jag är knäpp ja jag vet. Men det gör ont ibland och ibland är det helt ok!! Men jag ska ta mig i kragen även denna gång!!


Idag är det söndag ungen min är hos moster och sin kusin! De har haft det hur bra som helst. Jag själv, ja jag är ju för fan tvungen att tvätta upp skiten som är dyngsur efter våran lilla läcka igår!! det värsta är att här uppe på finnberget råder det tvättförbud i tvättstugan på söndagar. Ja ni läste rätt, man får inte tvätta här på söndagar. Helt sjukt fan. Det är ju då man har tid och lust att göra såna saker!! Jaja jag skiter faktiskt i det idag, för tvättar jag inte upp skiten som ligger här och är dyngsur ja då blir det mögligt och tro mig.. då blir inte jag glad!! så jag håller på där inne i tvättstugan nu och bara väntar på att någon ska komma och säga något;)!!


Städning av hemmet blir det oxå nu när odågan inte är hemma. Innan hämtning är det jag som tar mig till gymet och pumpar ryggen lite.. Igår blev det intervaller på löpbandet plus triceps.. jag älskar min träning!!1


Puss på er

 

för två år sen när vi trodde att lillkillen ville ut... Men jag knep, shit va jag fick knipa;)!

  jag i vecka 35 några dagar efter jag legat på sjukan.. Alltså magen va ju sketa stor.. klart ungen ville ut!!!

         Melvin för ett år sen. Ja herregud tiden går så jävla fort. känns som att jag nyss va gravid, känns som att Melvin va en liten bebis för inte allt för länge sen.. men tiden går fort. Så man ska ta vara på livet och alltid se det man har istället för det man inte har!!!!!


Ta hand om er..

Av Jenny - 9 april 2011 14:36

Hallå så.. Ja efter våran frukost och Jag satte på en tvätt.. Då ser jag det, det är blött i köket. Det är vatten över typ hela golvet!! Varför.. Jo tvättmaskinen läckte.. kul jag som precis hade börjat med en tvätt. Jag skriker upp jonas som springer upp med ett ryck. Medans han fick fixa allt med vatten och läcka o vad det nu va så tog jag och Melvin på oss våra kläder för att gå ut och leka!


Det är inte direkt sol här uppe på berget utan det blåser rätt rejält! Vi gick först till den gula taxi bilen som vi brukar leka med ibland, Melvin blev överlycklig och sprang fram till bilen. Han ville bara ge den en klapp för att sen fortsätta i sandlådan han är rolig han!


Jag tycker inte att man behöver kasta all sand man får i en hink på gatan där folket i föreningen har sopat upp all sand som redan legat där. Efter två till sägningar att sanden ska vara i sandlådan tog jag ungen under armen och tog oss upp mot våran gård istället för att spela lite fotboll! Han är grym han, min son alltså!! hehe. Från att bara vilja kasta bollen till alla han ser så springer han nu i full fart och sparkar bollen framför sig!

Att man kan bli så stolt som mamma;)!

Idag va det inte många barn ute på gården, tror det kan bero på blåsten här uppe. Men vi höll oss ute i en timma iallafall innan det va dags för att äta lite lunch. Sen har vi sovit i två timmar och sitter nu i soffan och mumsar i oss lite fruktsallad. Melvins favorit är väl jordgubbar och vindruvor!


Men vi ska fixa ordning oss för att bege oss mot stan. Melvin ska sova med moster och Marlon medans jag ska iväg och jobba på en 40 års fest borta på söder.. Kommer bli skit skoj tror jag men nervös är jag.... Jag är alltid nervös inför sådana jobb eftesom det är inte något jag gör dagligen längre plus att jag den jag jobbar men inte heller han kan lokalen eller hur saker och ting fungerar där inne.. Men det ska nog gå bra och min syster ska slippa skämmas över mig.. Hennes jobb nämligen!!


Jaja nu ska vi fixa ordning oss.. Jag har bestämt mig och tar faktiskt en träning innan jobb och slit. Det blir lite cardio även idag. för jag tyckte att det va så jävla roligt igår med intervaller!!


puss

Av Jenny - 9 april 2011 07:20

Fredagar är ju en ledig dag för mig och odågan. Men igår fick han faktiskt gå till dagis ändå i några timmar.Jag lämnade kvart över nio och stack till gymet, där körde jag cardio i 40 minuter hur jävla skönt och svettigt som helst.

 


Avslutade med bål och mag övningar!!ska försöka ha en sån dag i veckan då jag satsar lite på bålen..


Efter träningen så va det jag och jossan som träffades upp efter hur många veckor som helst. Tjejen har lunginflammation men lunch måste vi alla äta så hon kom ner till sickla och vi satte oss i en liten bod där de tydligen skulle laga thai mat. Det luktade hur gott som helst, såg hur gott som helst ut

  Jag vill faktiskt inte yttra mig om hur det smakade.... men jag kan ju säga att det inte smakade gott iallafall.. Men eftersom jag hade tränat och behvöde mat i mig så va jag ju tvungen att tugga i mig skiten.. haha!!  Det skulle vara föräldra fika på dagis så jag tog mig mot dagis för att mysa lite med odågan min och äta kakor han och de andra barnen hade bakat.. Jag tog frökens bakade kakor så fick Melvin äta barn kakorna, det skulle ju räcka till alla barn;)!!

Vi tog faktiskt bussen hem. Melvin tycker om att åka buss och brukar prata sig hela vägen hem som är ungefär i ca 30 minuter!!


Han är ju bara för söt! Väl hemma så stannade vi ute på gården en stund för lite lek i den härliga solen som tittade fram till slut!

 

i sandlådan tycker Melvin om att banka spaden mot sanden.. men vi åkte även lite rutchkana igår med de andra barnen. Melvin älskar att spela fotboll men han ska gärna kasta bollen. Igår hittade han knepet att sparka bollen och springa efter den samtidigt, vi fick inte vara i närheten då. Han va super koncentrerad och tyckte det va hur skoj som helst. tyvärr hann jag inte filma det men han va jätte duktig;)!

Det kanske inte är så intressant för er som inte känner Melvin men mormor och gudfar Alan tycker om att få se lite filmer på sin lilla kille!


Att gå hem gick inte så det blev att lämna in vagnen först och sen ta Melvin under armen och sticka in.. Eftersom det va fredag så gjorde vi precis som vanligt och åt hemmapizza.. Det är tradition i detta hus här uppe på finnberget och det är lika mysigt varje gång!! Men igår fick vi äta själva eftersom jonas hoppade på jouren igår.. Men lika glad är jag för det;)

 

Jag ser fasiken jämt trött ut.. Det måste göras något åt det tycker jag.. Vi kan ju börja med att jag får lite sol i ansiktet plus att utväxten kan fixas!


Nu är det lördag och solen lyser hur härligt som helst in i vardagsrummet på tvn.. så det blir nog utgång för oss.. Jonas kom nyss hem från jobb och ska väl få sova ut lite!!


puss på er

Av Jenny - 8 april 2011 06:59

Gomorron på er! Igår va det min tur att lära mig hur en öppning går till där borta på järla skolan! Jag började alltså halv sju, så det fick bli Jonas som lämnade av Melvin på dagis. Tydligen hade han stått och hängt på låset;)! Jag tycker om öppning jag börjar tidigt och slutar tidigt. Det tråkiga är ju att Melvin måste gå upp så tidigt MEN han får även komma hem tidigt! Det va ju hur enkelt som helst att öppna, det va mysigt med frukost när barnen kom.


Eftersom jag praktiserar ska jag vara där sju timmar per dag. Det betyder då att jag fick sluta halv två igår.. så jag stack och träna innan jag hämtade Melvin.. Jag vet ju att han har det hur bra som helst där och fram till halv tre är ingenting!!


Det blev framsida lår och biceps. knäböj, utfall, benspark, benpress. Hantelpress, drag med rep i cablecrossen, liggande, drag med stång i cablecross. Sen en övning som jag inte vet va den heter men det är med hantlar iaf..

 

Det kändes gött efteråt!


Nu har jag kört det här upplägget i tr   e veckor.. det känns inte lika bra som när jag kör min hårda och tuffa styrka. Så jag tänker inte köra detta en vecka till utan jag slutar nu och börjar med mitt vanliga upplägg på måndag igen! Jag känner mig mer tränad när jag kör mitt vanliga upplägg.. så, så får det bli då helt enkelt!!


På v'ägen hem igår höll jag och Melvin på att blåsa bort kan jag tala om. Han blev lite rädd men som tur är har vi en bra vagn med en suflett som går ner till knäna på ungen så den drog vi ner.. Vi skyndade oss tillbussen som skulle ta oss hem!!


Väl hemma ville han inte leka ute igår eftersom det blåste så mycket, han ville bara hem. JAg gick och la mig med odågan igår så jag känner mig rätt så utvilad idag;)!!


Nu bär det iväg mot dagis om en stund sen är det jag som sticker till gymet för att köra lite cardio.. jepp idag blir det en cardio dag.. behövs det me ibland;)!!

 

Redo för en tuff träning idag!!!!!

jag bjuder även på ett gammalt kort på mig och min fina kylmäkorpi.. jag tror att jag va 27 år här... fortfarande under strecket liksom.. haha

  Jag säger bara.. herregud va söt man va då.. haha.. nu är man rynkig.. gammal och grå, tråkig helt enkelt..  Men det löser sig med lite smink nu när man är så gammal som man är;)!

Av Jenny - 6 april 2011 06:51

Hallå på er. jag har inte haft någon lust att blogga.. Men vi har haft oss några fullspäckade dagar. I måndags va jag dock så trött så träningen la jag på hyllan;)! Igår blev det träning: baksidalår och bröst.. gick bra. MEn min lust till saker och ting har försvunnit lite lätt.. den kommer nog tillbaka!


Men man kan juinte alltid ha bra veckor visst inte.. o denna vecka är inte bra för mig.. Men jag kan visa våra dagar i några bilder. Efter dagis har vi varit ute och lekt på gården här uppe på finnberget. Familjerna har börjat vakna upp ur sina iden och börjat komma ut o leka lite. Så vi är inte ensamma där ute längre;)!

   

att leka med sanden är nog det bästa Melvin vet.. han blir så lycklig och pratar om den där sanden resten av kvällen. Igår träffade vi även glassbilen o då va vi ju tvungna att köpa oss lite glass hem.

   

mys i soffan och pill i håret h ar vi även hunnit med!


Idag är det onsdag och vi ska strax ta oss hemifrån.. lite sena som vanligt är vi. Jag är helt enkelt trött och har inte ngn lust med nåt som jag sa!! Jag hittade några gamla bilder från göteborg på mailen.. jag längtar tillbaka lite granna(man får göra det)

 

Här sitter jag inne på parklanes toalett.. Maija Kylmäkorpi, jepp min egna Maija va och hälsade på mig så det är hon som är bakom kameran.. haha jag hittade fler men glömde ladda upp de här på bloggen.. så kan det gå när inte haspen är på

Nej nu måste vi göra oss i ordning här hemma..


puss puss

Av Jenny - 3 april 2011 12:33

Hallå på er.. frukostbrunchen här uppe på berget blev hur bra som helst och vi allihop blev mätta och belåtna! Det bjöds på massor utav gott här hemma..


Imorse innan jag började med frukosten så stack jag ut på en fettpromenad... alltså det va så jävla skönt trots det hemska vädret.. Jag tog mig även ca 4 intervaller alla 4 va att jag hårt och tufft upp för några backar. Jag tog mig ner till vattnet..

  Sen tog jag en bild på mig själv och då såg jag det.. alltså herregud.. Jag behöver botox i både panna och runt läpparna hahahahaha.. jag börjar bli gammal

 

Min panna har alltid sett ut så där.. har lätt för att rynka ihop den liksom. Men nu börjar vecken där rynkorna sitter fastna trots att jag slutar.. Men det är väl bara att acceptera att åldern går emot mig liksom. det är ju tur att jag har barna sinnet kvar;)!!


Jag fick en film igår av Jonas när Melvin är ute och promenerar med sin lilla väska. Han ser så stor ut och man hör verkligen att han går och diskuterar med farmorn sin

Hur söt som helst är ungen min!!!!


Jaja efter frukosten så stack jag till gymet och körde rygg plus mage.. Effektivt och hårt.. med en skön känsla i både andningen och ryggen.. Träningen avklarad för denna vecka nu är det bara att ta nya tag för nästa;)!!

 

Nu ska både faster och farmor ta sig hemåt.. roligt att ha haft de här.. Speciellt för Melvins skull.... Jag och killarna ska på middag lite senare borta hos min syster..


Nä nu räcker det för mig..ö puss på er

Av Jenny - 3 april 2011 07:42

Alltså herregud vad jag har varit dålig med kameran denna helg!! Jag skäms lite faktiskt! Men iallafall, igår på sydpoolen(får man inte fotografera) så hade vi så himla roligt! Melvin bara älskade att vara där.


Han fick sig ett par armpuffar av faster, ett smart drag tycker jag. Melvin blev nämligen hur modig som helst där ute i vattnet och skulle t o m ut och simma. Först åkte han sin mini kana för att sen springa ut i vattnet och simma. Det va så kul att se honom där ute i vattnet för han trivdes verkligen!


Vi andra hade oxå hur skoj som helst och blev barn på nytt! Melvin fick åka alla kanor där inne, mini, mellan och den stora.. Jepp det fick han... MEN haha inte med mamman sin för jag vågade bara åka den mellan kanan sen räckte det för mig(fegis). Men med sin pappa åkte han de andra och han ville bara mer o mer.. Sen blev det dags för lunch då tror jag att hela jävla sydpoolen hörde Melvin, han skulle INTE upp utan han skulle mer. Blev skitförbannad när vi tog av armpuffarna..


Han älskar att bada helt enkelt. Men efter att vi varit där inne i 2.5 timmar kände vi att det fick vara nog. Melvin höll inte med och skrek hela vägen till duschen. Han somnade inte ens i bilen utan höll sig vaken hela vägen hem.


Så bada kommer att bli en rutin för våran familj eftersom Melvin verkligen tycker om det. Dumt att låta bli då.. Så jag ska kolla upp lite simskolor o så vidare.


Jag och Melvin gick och la oss en stund... si så där två timmar. Då passade faster och Jonas på att åka in till stan för att få umgås lite själva, mys!


Jag slapp alltså laga lunch igår men även middag för den blev vi bjudna på hemma hos farfar.. VI hade en jätte bra lördag. .Melvin fick gå hela vägen till farfar med pappan och farmorn medans jag och Jenny(faster) va borta i Sickla för lite shopping!!


Väl hemma.. bangade jag tyvärr en utekväll med Jenny men är just därför så pigg idag.. tack.. hehe..


Nä nu ska jag sticka ut på en morgon promenad innan vi ska äta lite frukost här uppe på berget.. fullt hus har vi här hemma...


puss på er

Av Jenny - 2 april 2011 09:05

Hallå på er.. Idag är det lördag och vi har både farmor och faster på besök här uppe på finnberget. Så planerna för idag är att umgås och busa lite granna.. vi drar alltså mot södertälje för att bada lite granna inne i sydpoolen! Melvin älskar att bada så det kommer bli en hitt.. får vi hoppas iaf..


Det tråkiga är att han tyvärr redan är trött eftersom han faktiskt vaknar kl sex på morran nu för tiden.. men så fort han ser vattnet så kommer han att piggna tilll . Han får ju sova i bilen efter att vi badat klart..


Nä nu ska vi börja röra på oss.. puss på er

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8 9 10
11 12 13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards