Alla inlägg under juli 2009

Av Jenny - 6 juli 2009 07:46

för en dag? Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är min Marlons födelsedag. hurra hurra hurra!!


Grattis mosters älskling!!!

Av Jenny - 6 juli 2009 00:14

hm som sagt det händer fan inte mycket på vågen. Men jag ser ju kläderna. Mitt mål är ju som sagt tillbaka till min heta och fasta kropp som fanns där innan graviditeten!!


Här är lite bilder det är tio dagar sen jag visade bilder sen.. men visst händer det väl nåt hela tidne?? eller ser jag fel.. kram kram

Av Jenny - 5 juli 2009 20:43

från utgången. de pratar nästan för sig själva.. Vi shaka loss helt jävla enkelt!!

 Vem säger att man INTE kan ha skoj utan alkohol??? Jag har inte druckit mycket i mina dar o jag har alltid så jävla roligt. Jag står inte ngn annanstans än på dansgolvet.. 


nej nu kommer bilderna för jag är hungrig nu o ska äta. Har precis matat min Melvin så nu sover han väl till två iaf. I sin säng. oo va gullig han är. .han har sin sängmobil oxå som vi bytte till oss med Catta!! 

Av Jenny - 5 juli 2009 19:48

gick ju riktigt smort.. lite högljutt bara men så brukar det bli på olsson kalasen..Vi tycker om att prata o väsnas!! Jag tror alla va där.. Nej kusinen Emelie fattades o hon är den enda som inte träffat melvin ju.. EMELIE!!


 Men mina mostar, morbror. Marlons morfar. kusiner o kusinbarnen..ja de flesta va där. .Vi är rät många.. kalaset va til både isak och marlon om jag inte sagt det innan!!


De fick ju massa presenter.. men isak. han tröttna efter andra paketet och gick o hämta en bobby car så mamma sofie fick öppna vidare.. rolig unge sofie.. hehe..



Nej det va lyckat som sagt med massa jävla bullar okakor. man mådde lite illa för man fått för mycket socker i sig!!


Jonas kom lite senare när han inte hade nå jobb o hade köpt med sig en radiostyrd bil åt Marlon.. oo va gulligt.. puss på er

Nu

Av Jenny - 5 juli 2009 19:16

ligger odågan och sover jag ska egentligen laga lite middag men hm. jag hamnde framför datan!! MAn prioterar ju så fel. Sovit har jag gjort fyra timmar i natt. Så lite trötter är jag. Men jag tänkte ändå baka såna snickerskakor jag sett på bakbloggen!!!


Men vi får se hur långt jag kommer innan han vaknar och ska ha mat.. 


Jonas har jouren fortf.. men det är sista dagen idag. O nästa vecka ska vi umgås o mysa hela veckan. SEn vecka 29 åker vi på semester.. mmyyysigt!!

HAR

Av Jenny - 5 juli 2009 17:57

Ju kalaset och utgången kvar.. Men nu ska jag vara lite med min son..


kram

Av Jenny - 5 juli 2009 17:45

spenderat en tid med min familj oxå!!


är inte jonas och melvin alldeles för söta när de sitter där. ja han har rakat av sig håret.. svär mor hjälpte till.. Kjelle ex kriminell va hur duktig som helst med melvin när jag fixa o dona.. Mat fick han i han t o m!  Bilden på mig och min mamma. hm är vi släkt elller haha.


Marlon tycke rMElvin ska ha nappen så han försöker stoppa in den i munnen på han. .men det går inte så jätte bra..Det är våran mamma som lärt mig och systeryster att posa hela tiden haha.. Och den vuxna ungdomen är mormor hjördis.. Moster marita och kusinen Marcus fick vara med på ett hörn oxå..

Av Jenny - 5 juli 2009 17:37

varit lite med de två sköna bruttorna Frida och Therese. Vi har kanske inte gjort så mycket då vi blivit morsor nu.. O då ska man ju bara sitta hemma o fika tydigen mohaha. Nej då vi har myst lite granna..


Sen va vi en sväng på ikea. jag skulle fota en stol .. men självklart skulle min syster vara med på ett hörn oxå.. hehe..

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22
23
24 25 26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards