Alla inlägg under juli 2009

Av Jenny - 9 juli 2009 10:58

ställa mig och baka lite bröd nu igen. För det jag gjorde sist. hm det blev fan itne gott. Det va nåtsom jag misslyckades med.. Men ska ge det ett nytt försök nu. o annat bröd oxå.. Kanske blir det lite snickerskakor oxå.. Eftersom imorn ska jag få lite fin besök. hehe..


Kram på er alla glada

Av Jenny - 9 juli 2009 10:01

humör så här på morran. Melvin hade det lite jobbigt mellan fyra o fem i natt. Men sov vi till ca kl nio.... sååå skönt. Nu sitter vi i soffan o myser. 


Puss på er alla glada

Av Jenny - 9 juli 2009 00:02

ärligt så är jag bara så less på massa saker. Är trött på vissa människor, är trött på att bo kvar här borta i bromma!!! Less är jag. less på den här äckliga kroppen äcklig är den fy fan!!!


Ja jag är helt enkelt bara så less!! helt jävla uttråkad känner jagmig!! Ja jag börjar komma tillbaka till mig själv o jag är lycklig o glad.. MEN jag är så uttråkad o less bara!!


Imorn va ska jag göra imorn. jo jag ska sitta här på mitt arsle i soffan!! iaf om det regnar . för va fan ska jag ta mig ngnstans när det ös regnar? körkort.. nej det har jag fan inte. Men även om jag skulle ha det så blir det ett projekt att ta sig iväg ngnstans.. jaja allt blir bättre imorn kanske.. Men just för tillfället är jag less o trött på allting1!!!

Av Jenny - 8 juli 2009 23:48

kvällen har jag spenderat hemma hos min syster. Det första vi gjorde när jonas släppt mig ityresö va att ta våra söta små barn o knata ner til lcentru. Jag vill ju ha lite bodysar i storlek 62 o jag hitta inga i nacka forum så jag hoppades lite på tyresö.


Det fanns fan inte nåt där heller. typiskt. jag vill liksom int eha för varma heller eftersom den storleken kommer han ha nu på sommaren!! Vi gick till kappahl sen HM sen blev det vidare till lindex!! O jag som inte vågar ta min vagn NER för rulltrappan än fick gå in där själv så fick syster yster och Marlon sitta utanför.. 


MEn efter jag va klar så slutade det med att jag gick tillbaka till kappahl.. Köpte mig tre bodysar och två pyjamaser..


Middag blev det hemma hos henne oxå, det kom t o m lite trevligt besök.. nämligen Malin. haha ja LITE  trevligt mohahaah.. Sen satt vi o snacka lite.. i väntan på att Jonas skulle komma och hämta mig.. han hjälpte nämligen sin far att flytta lite granna..


Så nu sitter jag här hemma isoffan o funderar skarpt på att gå o nana... ja det gör jag nog.. men vi höres. kram på er alla glada

Av Jenny - 8 juli 2009 23:46

efter att vi varit på huddinge och gjort det där svett testet så va jonas ledig faktiskt!! Så vi tog oss själva och åkte till Nacka forum för att titta i lite affärer men vi hittade absolut ingenting. Lika bra det kanske haha..


Men jag behövde mig iaf ett par nya löpar skor då mina är två år . egentligen ska man helst byta varje år men det blev inte av förra året så ajg tog det idag..


Men nå löplabb fanns det inte i nacka forum så vi åkte till farsta centrum o vi hittade ett par som va bra för mina fötter. Så nu är det bara att fortsätta knata så där som bara jag kan hehe.. 


Det va i farsta jag tränade oxå.. himla trevlig personal där på sats kan jag tillägga.. 

Av Jenny - 8 juli 2009 17:28

Ja först tog jag ju min morron promenad i morse. ca 40 minuter i rask takt. ENSAM . det va häärligt..


Sen blev det av till gymmet där jag körde rygg.


bred lats 4 x 13-15

smal lats. 3 x 13-15

stående stång rodd 4 x12

sen hantel lyft.. när man står på alla fyra. 3 x 12

o stående rodd i högläge i cabelcrossen 3 x 13-15

jag körde oxå en latsövning i cabelcrossen men vet inte riktigt va den heter.. Men man har rak lång stång o drar ner med raka armar 3 x 12

Av Jenny - 8 juli 2009 08:27

va härligt det va. Med grym musik gick jag där leende o dansande.. hehe. Folk skratta lite åt mig.. eller med mig kanske man kan säga. hehe..


Nu blir det frukost o dusch för sen ska vi vidare till huddinge.. o ta nåt som tydligen heter svett prov.. För han har haft så mycket snor o slem så länge nu så vi vill gärna veta vad det är. Han har det lite jobbigt när det blir så täppt liksom!!


Nä nu måste jag verkligen sluta här.. puss o kram

Av Jenny - 8 juli 2009 07:39

Nu ska jag ut på en fett promenad.. ensam utan vagn.. Jonas är hemma så här påmorran för vi ska till huddinge med prinsen..


JAg tänkte gå tidigare. Men oops jag vakna lite sent o va tvungen att ge han lite mat o ny blöja innan jag gick.


Nu ligger han o gnäller för att försöka väcka jonas. hahah vi får se hur det slutar.. puss puss

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22
23
24 25 26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards