Alla inlägg under juli 2009

Av Jenny - 11 juli 2009 13:28

kommit någon vart!!! Vi ligger här hemma och myser lite granna!!! Vi ska snart traska iväg till Jonas kompis o hämta bilen sen ta oss o shoppa lite roliga saker inför våran semester! Vi åker ju till stugan vi hyrt på måndag o eftersom det inte finns ngn tv så måste vi köpa med oss lite roliga spel o så vidare..


Nej nu ska jag göra ordning oss så vi kommer iväg här.. puss på er alla glada

Av Jenny - 11 juli 2009 09:09

idag är det lördag.. O man fick vakna upp till solen, det är min grej och det gillar jag!! Jonas hade lite ångest kan jag ju tala om. Han vill helst ringa o be om ursäkt till mina vänner  haha söt han är.. eh... Men så vem vet alla flickor som va här igår. Ni kanske får ett samtal av en snygging idag. hehe..


Jag tänkte ta mig en morronpromenad idag. Men vet ni vad.. Jag gör inte det för jag ska träna idag och sen ska jag dansa lite med Maija oj ag vill helst inte vara helt död då!!! 


Nu ligger familjen i den stora sängen ochmyser lite. Jonte han sover.. haha så gott det går när jag och MElvin ligger och lyssnar på musik och pratar..


Nä nu ska jag äta frukost fö rjag är hungrig.. kram på er alla glada..

Av Jenny - 10 juli 2009 23:58

Så har jag hittat en blogg som jag faktist inte tycker är nå bra överhuvudtaget. Men saken till den är att tjejen som skriver bloggen lägger typ ut naken bilder på sig själv. Alltså bilderna har inte ens nåt med hennes inlägg att göra. och om ngn kommenterar hennes blogg på ett elakt sätt eller säger sin mening att de kanske inte tycker hon är så fin.. Ja då är alla avundsjuka....


sen i ett annat inlägg har hon skrivit att alla skriver elaka saker o inte vågar stå för det utan är anonyma.. Men idag så skrev jag ett inlägg till henne.  hon skrev nåt om sin iphone o sen la hon upp ngn sexig bildpå sig själv.. då frågade jag bara va bilden hade med inlägget att göra.. att jag interiktigt förstod. Den kommentaren har hon inte lagt ut.. jag skrev mitt namn ochjag skrev min blogg adress. Så jag stod alltså för vem jag va o va jag tyckte..


Sen i det inlägget där hon skriver att ingen vågar stå för den de är.. o att då är man bara avundsjuk så skre vjag oxå

typ. att om hon verkligen tror på att alla är avundsjuka på henne.. JAg skrev att alla kanske inte tycker likadant o kanske faktiskt tycker att hon inte ser så bra ut. Jag tycker hon har fina tuttar det skrev jag.. men de är ju betalda.. sen är hon ju smal o så men itne så vältränad.. Det la hon inte heller ut. Då frågade jag. varför hon inte la ut mina kommentarer jag skrev ju vem jag är o jag står för va jag skriver.. Men då undrar jag. kanske därför ohn inte lägger ut mina kommentarer för jag står för vem jag är o då kanske jag faktistk tycker det jag säger.. Att hon int e är så jätte fin o att jag tycker det är konstigt att se en naken bild när hon skrivit att hon är sugen på hallonbåtar..


Men då undarar jag. är det inte hon som inte vågar stå för vem hon är.. eftersom hon inte vågar ta min kritik!?? Sen är hon säkert jätte snäll o så. det är inte det jag menar .men jag blir lite fundersam bara..  jaja här är bloggen iaf.. så kan ni ju se själva.. Strawberri

Av Jenny - 10 juli 2009 23:42

blev väldans lyckad. Vi hade ju hur trevligt som helst. Alla fick träffa Jonas oxå.. innan han gick !!! Berättelsen om han kommer lite senare. Men alla fick iaf träffa han INNAN!! phu hehe..


Jag är glad att ni kom alla bruttor. Vi åt taco paj o så hade jag gjort choklad beskiver men fy fan va sött det va. Jag är inte förtjust i så sött så jag mådde illa. Sen på det så gjorde min kära syster en jäätte god efterrätt.. men det va oxå sött.. hm. så jag ligger här o jäser typ..


Efter vi ätit satt vi bara och umgicks lite granna det va ju hur mysigt som helst. Lilla prinsessan April va med oxå o hon är lika lugn och snäll som vanligt!! 


Men nu kommer berättelsen om jonas. vi satt o prata lite om när våra killar dricker alkohol Jag är en som nästan aldrig dricker samma med jonas. Men jag kan dricka o jag kan bete mig. Men jag sa åt mina tjej kompisar att när jonas dricker så kan det hm bli lite tonårs aktigt i det hela.. o mycket riktigt. Efter ca enkvart jag berättat det ringer det ngt konstigt nr på min lur.. Då är det ngn kompis till jonas som säger att de står utanför.. Jonas är lite full..


klockan va fan kvart i elva o han skulle äntligen ut med sina vänner o göra nå skoj. Nej då fick två personer följa han hem för han blev så jävla fucking packad.. Tur att mina vänner är lite som jag.. tar allt med en klackspark o har sett det mesta.. så vi skratta lite.. Nu har de åkt hem o Jonas ligger fortf kvar inne i toaletten o kan inte ta sig därifrån.. hahaha katastrof.. men men sånt är livet o som sagt de fick ju träffa han som normal oxå haha.. 


Men tack för en härlig kväll tjejer.. 


lite bilder här .. som vanligt haha.

Av Jenny - 10 juli 2009 15:17

min finaste finaste Melvin. Han är så himla hård i magen idag!! Försökte med messmör men det tar väl sin tid med det oxå. Jag fick liksom hjälpa han att bajsa nyss. Jag fick ha han i famnen naken liksom så hansatt upp. O böja hans ben. Det tog sin lilla tid o han skrek och skrek. Men det kom några korvar sen.


Han va inte färdig. Men fan han får vänta lite han kanske får ont i rumpan.. härligt inlägg va. Men jag tycker så synd om han..


Nu ligger han i sin baby sitter o är ganska så nöjd o håller på o somnar.. plutten

Av Jenny - 10 juli 2009 11:22

Blev en låång promenad!! JAg behövde ta mg till ica maxi så jag tog mig en prot drink tog på mig gå skorna o promenerade. Det tog ca en timma dit. Sen skulle jag hem. Jag gick i 35 minuter.. gick förbi busshållsplatsen o då.. när jag bara gick förbi där började det regna och bussen kom.. Så jag tror det va ödet..


Så jag tog vagnen och hoppa på bussen hehe. så det blev en timma o 35 minuters promenad så jävla härligt med alla backar oxå!! 


Melvin sover så skönt när jag är ute o går. för jag går fort plus att jag går och sjunger hahaha.. ja jag sre lite knäpp ut.. Mend et är jag i ett nötskal.


Nu ska jag städa undan lite.. hm inte så  lite men vi säger det. lyssna på musik..

Sen baka snickerskaka åt alla tjejer som kommer. Så vihörs.. kram på er

Av Jenny - 10 juli 2009 08:22

mig min prot drink nu och sen ut och knata en stund. Ja jag tänkte trotsa regnet. Men fasiken jag borde ha nå jävla regnställ .. får fixa det ngn gång.


Jag tänkte ta mig en promenad till solnas ica maxi för att inhandla til lkvällens bravader!!! Vi ska ha det lite mysigt idag ska vi.. Jag hoppas alla kommer .. men jag tror inte det tyvärr.. men men sånt är livet!!


Jag är på bättre humör idag faktiskt.. jag och Melvin ligger här och pratar med varandra. han tycker jag är så söt hahaha.. 


nej nu ska jag fixa mig.. kramar på er

Av Jenny - 9 juli 2009 22:41

gick rätt bra. Det blev bara lite matbröd.. Hitta på ett eget recept och det blev faktiskt bra.. men nu ska ja gbara komma ihåg det till nästa gång haha.


Har inte haft lust att blogga så mycket idag.. Träningen har jag vilat helt från idag. det hra ju regnat så jävla mycket..


imornhar jag liten tjej middag. jag längtar.. jag behöver verklgien få träffa mina vänner .. o bara få snacka o skoja lite. JAg är ju oftast pajasen bland mina vänner så vi får se om det fortfarande sitter i..


puss på er alla glada

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22
23
24 25 26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards