Alla inlägg under juli 2009

Av Jenny - 16 juli 2009 22:40

i morse bestämde jag och Jonas oss för att vi skulle åka vidare neråt i landet. För imorn ska vi på födelsdagsmiddag på kvällen så vi skulle ändå vara tvungna att åka imorn.


Men då packade vi ihop alla våra saker och Melvins miljontals saker. Städade stugan så den va i tipp topp form. Sen begav vi oss neråt i landet. Vi stannade till i övik och åt lite lunch.


Sen ville jonas upp långt åt helvet på ett berg. fy fan säger jag. Höjdrädd ja lite grann kan jag tala om att jag är. Men vi åkte dit ändå. skule berget hette det jag tror det va 296 m över havet och man tog en linbana upp dit. fyyy fan säger jag. VA den skakade o hade sig. Men det gick bra Jonas ja han skratta typ hela vägen upp åt mig. Melvin han fick mat på vägen uppp för han blev lite kinkig sen somna han gott på Jonas bröst i bärselen.


Men sen kunde vi inte bestämma oss för om vi skulle hem till sthlm igen eller om vi skulle stanna ngnstans på vägen för att vila ut lite. O Jonas den söta fina killen han bokade ett hotell rum i sundsvall Det oxå väldans högt upp 240 m över havet. Sviten blev det t o m med bastu o  shit.. Ooo så glad jag blev!! Så nu ligger vi här o myser lite. Datan ja jag va fan tvungen att sätta mig framför den ett tag för jag har inte haft den på flera dagar ju..


Bilder från semestern kommer när vi ärh emma igen med alla sladdar o så..


Men tänk er först några dagar ute på vishan utan tv där vi spelade spel grillade o bara umgicks hur mycket som helst. Till att avsluta med rena lyxen med roomservice TV bastu ja ni förstår.


EN härlig semester har det alltså varit.  Så nu är det nya tag som gäller när vi kommer hem med träning och mig själv.!!Massa ny energi har jag fått 

puss på er alla glada

Av Jenny - 16 juli 2009 22:37

Tyckte att det va hur soft som helst ute på nordmaling i lilla stugan! Han storm trivdes med både mamma och pappa hela veckan. Kunde dock inte slita ögonen från pappa.. MEn fasiken han är ju glad att pappa kan vara med oxå!!


Han har haft det som sagt hur bra som helst. Gått promenader haha eller han har sovit och jag har gått. Men allt har blivit så mcyket lättare jag har lärt känna han på ett annat sätt. Lärt mig vad som är vad. Han älskar att ligga och prata och skratta. Prutta hahaha herregud va han pruttar då.. Lik pappan sin mohhaha eller va tror ni.. är det mig han är lik!?? 


Nej här kommer två fina bilder. Ser han itne lite cool ut 

Av Jenny - 16 juli 2009 18:46

Har ju som sagt blivit promenader här uppe i norr. Det har varit en lång jävla raksträcka med massa skog överallt! O jag är lite rädd för djur. Ja jag är typ uppväxt i gällivare men rädd för björn, älg, vildsvin ja djur helt enkelt är jag! Så medan jag gått min raska takt så djuren i skogen trodde det brann i arslet på mig. Så gick jag även o sjöng för fulla muggar just för att djuren Inte skulle våga komma fram. Haha knäpp jag. Aldrig haha. Men iaf tisdag och onsdags gick 6 km ca femtio minuter och med vagnen. Torsdag gick jag 8 km ca en timma o kvart med vagnen. Så himla skönt. Men sen vill jag tillägga att så här på semester är jag ett riktigt godis monster hm tråkigt men sant

Av Jenny - 15 juli 2009 12:19

Ligger fem mil från umeå. Det är en liten liten byhåla och när man kommit fram till nordmaling så tar man en väg via skogen i 19 km till. DÄR är vi. Men mysigt är det, precis vid vattnet. Nu är vi på väg och ska titta lite i umeå. Kram på er

Av Jenny - 14 juli 2009 15:04

När adrenalinet flödar. Jag tog mig en morron promenad i morse med vagnen här uppe i nordmaling. Ja ni läste rätt nordmaling. Med alla mygg, getingar. Tur att vagnen har insektskydd! Jag tänkte mäta lite senare hur långt jag gick men svettig blev jag jeho. Jag körde lite intervaller oxå. Linda Fodor har inspererat mig. Fy fan va skönt det va! Har inte typ ngn som helst mottagning här så blogga gör jag när det går. Puss på er alla glada

Av Jenny - 14 juli 2009 15:04

När adrenalinet flödar. Jag tog mig en morron promenad i morse med vagnen här uppe i nordmaling. Ja ni läste rätt nordmaling. Med alla mygg, getingar. Tur att vagnen har insektskydd! Jag tänkte mäta lite senare hur långt jag gick men svettig blev jag jeho. Jag körde lite intervaller oxå. Linda Fodor har inspererat mig. Fy fan va skönt det va! Har inte typ ngn som helst mottagning här så blogga gör jag när det går. Puss på er alla glada

Av Jenny - 13 juli 2009 06:57

på er. Nu åker vi snart iväg till västerbotten och stannar där en vecka. Under tiden kommer jag inte ha data. Vem vet jag kanske bloggar från mobilen men tror jag ska vila mig en vecka från allt!!


Promenader är nåt jag kommer att ta iaf. Bränna lite fett.. så löpar skor och kläder är nerpackade.


puss och kram på er alla glada

Av Jenny - 12 juli 2009 21:48

och försöker ladda.. JAg måste städa och packa men jag orkar inte. Kollade precis klart en film va ska jag nu hitta på för ursäkt för att inte sätta igång?? haha.. Ibland har man svårt att bara börja men sen när man väl börjat så går det hur fort som helst.


Men jag ska packa åt Melvin mig OCH jonas. ja jag brukar få packa åt han.. men då blir det ju som jag vill ha det i väskan .. kontrollbehovet kommer åter igen.. Nä nu  måste jag ta mig i kragen o sätta igång!! eller är jag lite hungrig.. NEJ jag är inte hungirg sätt igång nu hahaha katastrfo!!


Jaja hoppas ni får en underbar kväll och natt dä rute.. kram på er

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22
23
24 25 26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards