Alla inlägg under juli 2009

Av Jenny - 12 juli 2009 20:29

jag blir som sagt så irreterad..

Lånar man något av någon annan oavsett om det är bästa vännen eller en familje medlem. Så lämnar man väl tillbaka det i samma skick som man fick låna den. Lånar man kläder så lämnar man tillbaka de rent. Lånar man pengar lämnar man tillbaka samma summa som man lånat. Lånar man en bil lämnar man tillbaka den TANKAD .. Och lånar man något så frågar man väl innan.Man frågar väl alla som saken rör sig om??


Det är är inte en regel för alla människor har jag märkt och jag stör mig som fan på det!!  För i mina ögon ser det ut som snylteri och utnyttning!!!

 USch.. O sen ska de som lånar ut sina saker förlora pengar på att låna ut sina saker.. Nej det tyckerjag är hemskt. oavsett vem det handlar om!!! Det är en princip sak.. 


Ärligt är det bara jag som tycker så här???

Av Jenny - 12 juli 2009 18:06

så träffade vi bonus moster Camilla och morfar till Melvin. De har köpt våran jätte gamla bil och kom till jonas jobb för att hämta upp den låtande dundrande bilen haha.. Men den är röd o fin iaf.. lilla bettan.


Melvin fick vara lite i Camillas famn och han somnade typ direkt.. sånt gillar vi hehe.. Sen tog vi oss till olearys o åt lite lunch hur jävla gott som helst.. Nu sitter jag och Melvin hemma o ska städa lite granna puss på er

Av Jenny - 12 juli 2009 18:04

va såå jävla skönt att komma iväg idag. Även fast jag va ute igår så gick det faktiskt bra!!! jag körde axlar och triceps.


Körde 20 minuter kondition oxå. Jag försökte mig på lite intervaller. fy helvete va jobbigt hahaha o jag körde absolut inte många eller långa stunder. Men det va första gången nu efter graviditeten och förlossningen. O man måste ju faktiskt börja ngnstans o jag började idag. jeho va skönt det gjorde ont i benen.. haha..


Kram på er.. 

Av Jenny - 12 juli 2009 10:03

Ja klockan är inte så mycket och jag borde ligga och få sova. Men det går inte så bra. Jonas och Melvin är i vardagsrummet och odågan skriker. Han är hungirg men Jonas verkar inte tycka han behöver fixa nåt. Han struntar väl i om jag vaknar upp och inte kan somna om. Det värsta är att det är minst fyra veckor sen han avbelastade mig!!! Så ja. han får jämt sova på helger o jag får vara uppe.. MEn idag ville jag verkligen få sova.. MEn det gick som sagt inte


Fick precis gå upp o göra en jävla fitt välling flaska för Jonas satt bara där med MElvin i knät och trodde han kunde trösta han.HALLÅ han är hungrig.. 


Hur gör andra pappor när de ska avbelasta sina tjejer. EN gång i månaden om ens det. Tar man typ inte en promenad eller nåt så mamman får sova ordentligt??? gör man inte det. visar lite respekt liksom. Nej nu är jag lack!!!


Idag ska vi åka iväg och köpa saker till semestern .. det kommer väl  bli skönt att få komma iväg o vara helt ENSAMMA utan ngn som kommer och stör hur som helst. MEn just för tillfället är jag lack o inte på humör för någonting!!! Ärligt är det så jävla svårt att få låta mig sova EN gång på fyra veckor?????

Av Jenny - 12 juli 2009 02:23

Va skoj jag hade idag med min maija. En gammal vän va med oxå .. kul att se han kan jag säga!!!


haha o en som va med han kommer ihåg mig från aik och göteborg matchen för lite mer än två år sen i göteborg.. han kommer ihåg mig som adhd tjejen hahaha.


Men jag har haft så jävla kul.. inte dansat lika mycket som jag brukar men skoj har jag haft Maija!!!! Men sen finns det ju de som har klagat över att Melvin snart tre månader att jag borde sitta hemma?! Men va gör det om jag är borta tre timmar.. han har ändå sovit hela jävla tiden .. snart kommer han vakna och vilja ha mat.. o då rä jag ju här..


Vi tog massa bilder men fan jag ser hemsk ut som fan.. fet för ett fuck liksom haha. Men en outfit bild tog jag nys shär hemma.. puss på er alla glada

Av Jenny - 11 juli 2009 21:14

hoppa in i duschen o göra mig så fin som jag kan. Hade det varit förr i tiden hade jag fixat mig ca en halvtimma innan jag skulle gå. . fö rjag hatar att vänta o sitta klar!!!


Men som jag ser ut nu tar det nog lite längre tid änen halv timma att göra mig fin hahahahah ärligt alltså.


Vi har precis fått hemma pizza här av jonas bror.. gott men som jag sagt tidigare.. jag gör godare!!! hehe.. Nä nu ska jag snart fixa mig o vänta på min kylmäkorpi.. 


Catta nej det är inte dig jag är irreterad på... kram på dig.. o hoppas vi kan synas nåt ihelgen .. får se bara om jag kan. puss puss


Melvin ligger i sängen och sover så sött.. oo va söt han är haha. nä nu måste jag gå.. puss

Av Jenny - 11 juli 2009 19:47

vad jag är. men jag orkar itne ta upp varför jag bara är det helt jävla enkelt!!


Jag blir så trött på att man inte får ha SINA egna saker i fred liksom. Det finns vissa som alltid tror de har rätten att göra precis va de vill!!! Nej less blir jag som fan!!


O sen är jag less på snåla människor och på äckliga snyltare!!! usch va irreterad jag är idag..


MEn sen kommer det gå över de me. För jag ska ju ha skoj med Maija!!! Vi klarar oss alltid ensamma ute för vi står där och dansar rumporna av oss. MEn vi båda har glömt bort hur man gör tro rjag hahah så vi kommer väl stå där som stela pinnar. NEj absolut inte vi kan vi. mohaha. puss puss imorn kommer det bilder.. för bilder. det är nåt jag och maija är duktiga på

Av Jenny - 11 juli 2009 18:09

oss lilla promenaden hem till Jonas vän för att hämta bilen.. MEn när vi väl kom fram o hade pratat lite granna o skulle åka. ja då märkte Jonte myra att han glömt bilnyckeln hemma.. SMART jonas SMART hahaha men vi fick oss en liten mysig promenad iaf!!


Nu ligger melvin i sitt babygym o pratar som bara den. Det är så roligt när de väl börjar prata och skratta man blir så glad att höra. Jag sitter här och bara tar det lugnt.. vi åkte aldrig handlade våra saker men det tar vi imorn. ingen brådska här inte hehe..


Ikväll ska Melvin vara ensam med pappa sin  o mysa!! Men jag är kvar iaf tills han har somnat in i sin natta sömn!! 


JAg ska nämligen till G idag med min kylmäkorpi o dansa oss lite .. det blir min träning idag. DANSA Hahha. kram på er alla där ute

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22
23
24 25 26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards