Alla inlägg under juli 2009

Av Jenny - 20 juli 2009 10:46

återseende. Vet inte hur länge men jag tar en bloggpaus. Har tappat stinget litegranna. kommer fortsätta med träningen och skriva upp den här iaf. MEn sen inge mer..


Idag tog jag mig en halvtimmas rask promenad utan vagn. Ska ta en promenad lite senare oxå. kram på er.. 

Av Jenny - 19 juli 2009 16:01

Nu är jag så jävla förbannad. fy fan det finns inte hur jävla förbannad jag är. Det kokar i mig. .det riktigt kokar!! Jag hatar männiksor som tar andra för givet jag hatar att de utnytjar de som int ekan säga nej .. Nej fy fan va jag är förbannad nu

Av Jenny - 18 juli 2009 09:54

lilla familjen med farmor och farbror ta en båttur ute på sjön. Fy fan va härligt det ska bli.

Men först ska vi ta en lunch inne i stan på ulla whinblad med jonas moster och kusiner .. Det blir ju hur trevligt som helst.


Så nuska jag äta upp min frukost sen städa klart för att sen vidare göra mig så oemotståndlig som bara jag kan.. O ni förresten snart fyller jag år.. jeho 

Av Jenny - 18 juli 2009 09:51

som kan irretera mig jävligt otroligt jävligt mycket. ja jävligt fattar ni hahaha.. jag är glad ochjag är inte tjurig men det här irreterar mig så oerhört mycket. 


Att man som person lånar saker hur som helst. Att man kan ta för givet att då man vill ha saken får man ha den!!! VAd det än kan vara .. Så blir jag irreterad. För man ska aldrig ta för givet att man får ha ANDRAS saker även om personen som äger skiten inte ska ha det just för det tillfället får man ALDRIG ta för givet att man får låna!!!!! Nej sånt irreterar mig fett med mycket fattar ni det där ute hahaha..


Man ska inte snylta på andra inte ta andra för givet. o man ska absolut inte vara snål!!!!!



Av Jenny - 17 juli 2009 22:10

Jonas pappa och har precis ätit middag. mmm sent jag vet. Men de äter rätt sent här. En födelsedagsm iddag blev det.. mycket trevligt kan jag tala om!!!! MEN nu som mamma blir man trött väldans fort.. verkligen, väldans fort!!!


O odågan ligger och sover har sovit sen ca halv åtta det är ju hans sovtid.. hoppas bara han sover till den tid hanbrukar. FAst det kanske låter mycket och folk knackar i dörrar o så.. Jo då han sover nog, vi håller tummarna!!! Jag känner mig lite irreterad just för tillfället men det är nog bara för jag är så trött.. Det går över.


Imorn blir det en trevlig dag ute på sjön med Jonas mamma hon kommer från fina örebro och hälsar på. jeho. hehe det blir mysigt... Farmor kommer på besök.


Nä nu ska jag ta o avsluta här o bli lite social.. puss på er alla glada

Av Jenny - 17 juli 2009 16:19

Ja jag måste återigen ta upp den här tjejen metrobloggen.se/strawberri" title="strawberri">strawberri jag blir så frustrerad över att hon klagar på alla som är elaka o säger dumma saker. Alltså jag har absolut inte sagt nåt dumt men ändå lägger hon inte upp mina kommentarer. jag ska skriva här det jag skrev åt henne. så får ni tycka om det är elakt eller bara ärligt??!!


För henne är det så viktigt att man står för vem man är. MEN jag gör ju det hela tiden men ändå vill hon inte visa mina kommentarer.. då är det ju inte det hon vill. Ja jag blir som sagt frustrerad.. eller kanske .. avundsjuk som hon säger att alla är som säger nåt som inte är.. Ooo va snygg du är. oo vilken het kropp du har... 


Jag har inte skrivit nåt elakt jag ställde en enkel fråga .. hur dina bilder och inlägg hör ihop. skriver ngt om iphone o lägger ut en naken bild. O sen varför du lägger ut samma bild så många gånger. är det elakt ?? tycker inte jag. Men ändå ville du inte lägga ut den.. O sen .. alla människor tycker olika. alla kan inte vara avundsjuka på dig som säger nåt dåligt. de kanske helt enkelt tycker nåt dåligt ..
Som jag. jag tycker inte din kropp är så suverän. men jag är inte avundsjuk för att jag tycker det.. VA är jag då ra??!! det måste du väl ha svar på? eller..

 

 

Av Jenny - 17 juli 2009 14:07

Bestämt mig. Från och med måndag tänker jag börja med mitt matschema det går inte att hålla på så här längre. Äta massa skit hela tiden! Så måndag börjas det! Absolut inte lite mat och absolut inte utan kolhydrater! Sitter o bloggar från mobilen nu så jag skriver upp senare. Puss på er alla glada

Av Jenny - 16 juli 2009 23:49

har vi bastat lite. Jonas hm basta va inte riktigt hans grej han dog ju när jag frös typ haha. Men oo så jag har saknat att basta så det va fan skönt. Gick fort att värma upp den oxå. Så imorn bitti är det jag som bastar igen.. Men lite hårinpackning oo så sköönt.


Det är skönt med MElvin han somnar mellan 8 och 9 sen sover han till ca två tre. idag va han vaken lite längre men det va för han sov i bilen hela vägen hit. Sen vaknar han igen vi sju o då brukar jag gå upp med han. mm skönt för då får man sin lilla egen tid på kvällan.. 


Nä nu ska vi fortsätta mysa. puss puss

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22
23
24 25 26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards