Alla inlägg under januari 2011

Av Jenny - 27 januari 2011 17:30

Det händer inte så mycket här hemma förutom det vanliga liksom. Dagis, skola, träning!


Idag va jag ok från min sjukdom men kände ändå att jag ville ta mig en till vilodag från gymet. MEN vi trotsade kylan jag och prinsen o tog oss en promenad till dagis istället.. det va hur skönt som helst!! Att lämna nu är absolut inga problem. han springer in och skriker hejå mamma.. sötnöt.


Skolan går framåt.. denna kurs hänger jag inte i julgranen, jag är glad om det blir godkänt..


Men nu när vi sitter här hemma så känner jag att jag har sån jävla energi och abstinens.. så när Jonas kommer hem från jobb o träning är det jag som sticker till gymet och tränar!! Det ni!!! härligt!!!


Imorrn får Melvin vara hemma då det härjar magsjuka på dagis.. och det vill vi inte hem så förhoppningsvis håller vi oss ifrån det denna gång om han får vara hemma imorrn.. Den började idag nämligen!!!


Nänu blir det middag.. puss på er

Av Jenny - 27 januari 2011 17:20

Hallå så på er alla glada. I tisdags va det ju tjej kväll i budofitness butiken. Jag och Finaste Tess gjorde upp planer på att träna innan och sen sticka dit.. Nu blev ju jag sjuk så hon fick sticka till gymet själv tyvärr!!!


Men jag åkte in och mötte upp henne där i duschrummet.. ooo jag fick tillbaka lite sakna känslor då sats på hötorget va min start sats när jag började träna.. jag tränade där i nästan tio år!!! Men inga av den gamla personalen va kvar så det va lite tråkigt.


Iallafall .. vi tog oss mot budofitness.. Herregud va mycket folk det kom.. trevligt!!! Jag och Tess strosade omkring där inne för at hitta något att köpa.. handla ville vi haha. Jag hade på uppdrag av Jonas att hitta ett bälte åt hans om han kan ha när han kör ben.. Jag hitatde det.. Till mig själv blev det grips.. som jag kan ha när jag kör rygg;)!


Vi hade en trevlig stund där iinne och till slut såg jag henne.. ja ni vet. hon som jag tycker är sååå jävla snygg och så jävla grym. Jag vågar nog erkänna att hon är min idol!!!! Ja ni vet.. Linda Fodor! Alltså det va jätte trevligt att få träffa henne, hon tog sig även tid att stå och små prata lite med mig, Tess och fina Ullis.. härligt!!


Annie ja du är min idol du me såklart.. hehe.. Vi det trevligt men till slut blev vi less och ville bara ta oss hemåt. så vi packade ihop våra saker som låg utspridda i butiken haha. o stack


Med mig hem fick jag detta

  Ser ni den där rosa saken i mitten!! Den har jag längtat efter hur mycket som helst.. vi fick ju oss en goodie bag där ifrån och av Annie fick jag denna vackra smartshake. Tack:)!!!

Tess.. ja hon är ju typ shopaholic så den ända bild jag fick av henna va

 

När hon stod i kassan och betalade.. hehe.. Jag tog inga bilder där inne.. kändes lite mesigt.. haha


Men en trevlig stund hade vi och jag tackar budofitness plus Annie för denna tjejträff!

Av Jenny - 26 januari 2011 07:35

Mer om budofitness kvällen senare. Nu ska jag skriva lite om min träning.. Igår va planerna att träna med Tess inne i stan men jag kände i hela kroppen att allt inte stod rätt till.. Fan då!!! Sen att jag sovit två timmar under natten kanske va en bidragande faktor;)?!


Men idag vaknar jag upp och mår bättre, eller bättre o bättre. Jag hostar och det kliar i hals och öron. Men kroppen mår bättre... kanske.


Jag har inte tid att känna efter för idag har jag min första PT timma med Helana på sats... hon ska försöka hjälpa mig att släppa på spärren jag har när jag kör ben.. Jag vill våga och orka lit emer.. MEN är rätt så feg när det gäller knäböj.. Säå vi får se om det blir bättre nu.


Mitt knä.. ja det håller säkert inte under hela passet men det får vi ta hand om senare.. Hon skulle kika på det iallafall.. Men vissa gånger gör det så ont så att jag knappt kan gå... får kanske gå och kolla upp det.



Det står överallt att det är så bra att träna.. MEN det blir även ofta skador.. men skoj är det... Nä nu skajag sluta vara bitter och klä på oss så vi kommer iväg..


Efter träningen så sticker jag till skolan och pluggar på... ligger väl rätt så mycket efter just för tilflfället men det tar jag igen;)!!


VI hörs sen.. puss på er

Av Jenny - 24 januari 2011 22:40

Idag fick det bli träning rätt sent på kvällen då Jonas jobbade lite senare idag. När han kom hem ca halv åtta stack jag till gymet. Jag promenerade dit genom skogen och aldrig har det gått så fort som idag haha.. Man går fort när man är rädd.. hehe


På gymet blev det ett tungt pass med armarna och det kändes så himla skönt. JAg fick liksom adrenalinkickar där inne och tror nog att jag stod och log hela tiden hahaha. precis som det ska vara..


Jag tog en bild.. lite läångt ifrån men en bild iaf.. hehe

 

Imorrn blir det axel träning med min fina Tess!!

Av Jenny - 24 januari 2011 22:37
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Jenny - 24 januari 2011 08:09
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Jenny - 23 januari 2011 15:16

Hallå såå.. Vi somnade hela familjen igår innan kl nio!! Ja det är väl pensionärs varning o shit.. MEN härligt va det. Pojkarna intog Melvins säng och jag fick stora sängen för mig själv!! Så jag sov.. herregud va jag sov!!


VAknade pigg och go strax innan kl åtta i morse.. pojkarna sov fortfarande. Så jag gick upp och plockade i ordning lite! Sen åt jag frukost för att sen sticka mot gymet.


Innan jag skulle gå så va jag ju tvungen att packa om i min väska eftersom vi badat dagen innan. Så jag la ner min ena sko.. sen började jag leta efter den andra.. sen gick jag


Väl framme.. ja då hade jag bara EN sko i väskan. EN!!!! Hallå jag letade ju efter den andra hemma.. Jag måste ha  blivit distraherad under tiden och glömt bort va jag gjorde sen gått.. För här stod jag nu i bara strumporna och hade en sko i min hand!!!


Att alltid jag ska lyckas.. Inte nog med det.. jag hade både hello kitty strumpor och hål i strumporna!!! KUL!! hahahaha men det är väl som det ska vara..


puss

Jag såg en bild på mig för ca två år sen..

 

Jag kände att jag va tvungen att testa dessa igen..

 

De satt nästan tajtare.. kanske för att jag kör hårdare ben nu än förr.. Men magen ser iaf lite plattare ut och armarna har lite mer former.. jeho

Av Jenny - 23 januari 2011 15:11

 

Det är sex år sen gumman!! SEX ÅR sen!! haha..

Sen har jag sett ut så här en gång

  så nu kommer jag aldrig mer komma tillbaka till formen innan. MEN jag ser ut så här nu ju

 

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15
16
17
18 19
20
21 22 23
24
25
26 27
28
29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards