Alla inlägg under januari 2011

Av Jenny - 7 januari 2011 16:54

Efter att Melvin somnat tog jag mitt pick och pack för att sticka mot gymet.. Jag tog mig en rask promenad dit och va framme på 25 minuter.. Det är såå skönt!!! Iallafall dit vägen haha.. Väl framme körde jag axlar och mage, det blev 6 övningar axlar och två övningar mage. hääärligt.

   

Jag gillar verkligen min träning.. Jag känner oxå att efter den här ledigheten har min kropp svullnat upp liiiite granna va.. haha. Men det går snabbt över får vi hoppas..


Efter träningen ville jag verkligen inte gå hem jag va helt död.. så jag sprang för att hinna med ngn buss.. MISSA skiten!!! Ja att vänta en jävla timma till nästa buss tänkte jag då inte.. Jag stod där vid henrikdalsviadukten och va lite smått irreterad. Ja då stannar en bil med en söt tjej i och frågar om jag vill ha skjuts.. ja upp till finnberget då även hon bodde där.. jeho.. TACK sa jag och va överlycklig.. haha. tänk vilken tur man kan ha ibland!!!


Nu sitter vi här och myser medans vi väntar in Jonas

  Min mamma försöker virka hahahahahah.. Jaja..

På order från Jonas så ska jag , mamman och systern mina sticka till Helenes krog och äta gott. Han tar båda killarna.. hahaha lycka till de har nu varit med varandra i tre dagar...... Men det ska nog gå bra..


Alltså sen man blev mamma så ser man typ fram emot att få äta gott.. istället för att sitta o längta till att gå ut o dansa.. ja livet förändras rätt mycket.. men skönt är det!!


Nä nu ska jag försöka att göra mig finare.... puss på er

Av Jenny - 7 januari 2011 16:48
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Jenny - 7 januari 2011 10:28

Haha.... hittade en bild på mig inne på fejjan.. Från mondaybar festen.. Alltså ja jag är som jag är och man får antingen hata mig eller tycka om mig...


Men skoj hade jag iallafall!

 

Av Jenny - 6 januari 2011 12:11

Alltså igår fick jag mig en sån fin dag!! Jonas fick ju åka och jobba på morran, jag ville träna men visste inte riktigt hur jag skulle fixa så att jag fick komma iväg. Jag ringde ju farfar såklart. Farfar vill alltid vara med sin Melvin om han inte har nåt annat för sig.. Det är ju de två liksom, ja, Melvin och farfar! så vi tog bussen till farfar, Melvin vet t o m vilket hus farfar bor i.. det ni!!


Han vinkade hejdå och sa åt farfar att hämta leksaksbilen.. han känner sig hemma där uppe ja.. Kul att se! Jag stack till gymet körde cardio och rygg. Det gick hur bra som helst. Det känns verkligen som att träningen går bra nu och jag tycker det bara blir roligare för varje gång jag är där!!! Tänk att något kan få mig så glad som lite träning liksom!!!


Efter träningen va det till att springa.. riktigt springa till bussen som skulle ta mig till danvikstrand igen.. bussen kom och jag va inte på hållplatsen så shit va jag fick springa.. MEN chaffören väntade och jag fick hoppa på.. TACK! Det va t o m buss 469 ja ni vet.. den där hemska bussen.. haha..


Sen va det bara att ta vagnen och ta sig upp för den där hemska backen. ja den backen jag hatade när vi bodde där.. Jag va helt jävla död när jag kom upp till hållplatsen.. död!!!


Jag åkte och lämnade Melvin i tyresö efter lunch, vila och lite mys.. Sen va det dags för mig!!!


Jag fixade här hemma, tog mig en lång och skön dusch.. annars ja.. Melvin älskar att duscha och bada så när någon går in där och ska duscha då blir han tokig om han inte får följa med!


Jonas och Toppe kom vi lyssnade på musik och hade det hur skoj som helst här hemma. Vi skulle nämligen ta oss till Kolingsborg och lyssna på grym musik, träffa gamla goa vänner och bara ha det allmänt skoj! Vi fixade oss, ringde min fina kusin Danne så han kunde sätta upp oss på listan.

Jag visste inte riktigt vad jag skulle ha på mig och fick testa mig fram. Första alternativet va ju rätt bekvämt och skönt..

 

jonas tyckte väl att det va lite för slappt och frågade om jag inte kunde hitta nåt annat i garderoben.. haha. Jag sa ok och började leta.. Hittade mina svarta byxor som inte alls är gamla.. De satt perfekt förut.. Den här jul och nyårs helgen har inte varit nådig mot min kropp tdligen. så jag fick tvinga på mig byxorna.. riktigt tvinga. Svettig och dann blev jag på köpet men på kom de.. haha.

 

Jag, jonas och toppe blev nöjda..

Vi drog dit och hade skiit skoj!! Alltså jag träffade människor jag inte sett sen sista kryssen 2007.. det va så jävla skoj. Alla kände inte igen mig direkt men sen kom det där.. Nynny?? ja . nä men heeejje. haha. Ja det va skoj!

 

jag och Toppe.. lika vackra som alltid!

 

haha jag tycker inte att Toppe va en bra fotograf så det fick bli som det blev helt enkelt.

Jag älskar musiken .. ooo va jag älskar den där musiken, jag känner mig liksom hemma!! Man behöver inte vara jätte social utan kan stå där och stamap eftersom alla andra gör det samma! Så jag och Emily, jepp Emily Andersson va me hon me. vi ställde oss och började dansa.. Sen fick jag ett sms av jonas.. ja då har han stått och filmat oss. Man ser inte jätte mycket men det är jag i rött som står och flaxar.. till höger om mig i nå vitt står Emily.. det va hääärligt kan jag tala om



Kvällen tog slut och mina fötter värkte så vi tog oss en taxi hem för att sova.. O nu sitter jag här.. glad för att jag lyckades sova till efter kl elva.. ovanligt för att vara mig!!!


Snart ska vi åka och hämta våran prins som har haft det hur bra som helst borta hos moster med mormor och marlon!!!


puss på er alla glada


Av Jenny - 5 januari 2011 08:35

Hallå så... Idag är det en härlig dag för det är onsdag haha. Jag och alla huliganer här på finnberget ska inta oss en god frukost för att sen ta bussen. Gällivare borna ska ta bussen mot centralen så de kan fortsätta sin resa mot Malta.


jag och Melvin ska ta bussen till farfar. Jepp, farfar ska leka lite med Melvin så jag kan ta mig till sats och köra ryggen! Härligt med farfar så nära. Efter träningen blir det att skynda sig hem och hämta monstret, hem och äta lunch.. För sen.. ja efter vilan då ska farfar köra oss till tyresö:)!!


Melvin ska sova med mormorn sin.. Jag och Jonas vi ska festa... det är ju mondaybar fest idag på Kolingsborg så vi ska festa gärnet.. utan alkohol förstås.. MEN dansa ska jag.. Det va fasiken länge sen jag gick på en sån fest så det ska bli så jävla skoj!!! Då får jag både styrka och cardio idag.. hehe..


Nä puss på eralla glada.. Jag ska bli bättre med bilder.. jag vet att jag är dålig.. MEN det är inte så roligt att alltid vara den som är bakom kameran

Av Jenny - 3 januari 2011 23:02

Jepp idag firade vi en liiten julafton med morsan våran.. Vi började hos moster Marita där vi fick i oss en härlig middag. Melvin blev lika glad som alltid när han såg att Marlon va där.. de sprang fram till varandra och gav varandra en kram.. häärligt!


Vi åt och sen drog vi hem till systern min för lite paket öppning.. Medans Melvin ville leka med det som fanns i första paketet ville Marlon ha nästa haha.. ja man ser ju hur de ändras med åren de små liven.. Men båda två  blev glada över alla sina paket.. mormorn skämmer bort de kan jag tala om!!!


Jonas fick sitt paket före mig och det va tungt.. si så där fem kg.... Ja han fick en jävla säck med 5 kg ris hahahahahha Min mamma kan vara rolig om hon vill sörrni.. Sen fick jag mitt paket och vet ni vad det va.. Jo det va en ris kokare.. exakt va jag önskade mig men hon gjorde det hela lite roligare.. Jag kokar ju ca 5 dl ris tre eller fyra gånger i veckan.. så en riskokare hjälper mig mycket. TACK mamma!


Sen fick vi oss lite presentkort både på ikea och bio.. Bortskämda även vi! Vi stannade en stund och drog till slut hem. Nu sitter jag här i soffan medans killarna sover som stockar inne i stora sängen.. Melvin har tyvärr gått och lagt sig sent nu under semestern.. men imorrn börjar vi med de vanliga sov rutinerna igen. För han ska snart till dagis och då kan han inte gå och lägga sig halv tio på kvällen ungen.. jaja nog om det


Träningen fick tyvärr vila idag och det blir nog så imorrn med.. MEN jag är glad ändå.. saknar den bara jävligt mycket. Jepp jag saknar min träning eftersom den gör mig, glad, pigg, stark och snygg..


Imorrn ska jag och Melvin ta oss till centralen för att möta upp en söt liten flicka från Gällivare.. jepp ni läste rätt, Gällivare. Nina, jag kallar henne för min kusin.. hon ska resa utomlands med sin pojke och undrade om hon kunde tillbringa en natt med fina Jenny. ABSOLUT! Skoj ska det bli.. vi har inte setts på tio år.. Så imorrn blir det gällivare besök och en massa skojigt snack..


puss och godnatt på er alla

Av Jenny - 3 januari 2011 09:42

Idag började Jonas att jobba igen efter 10 dagars ledighet.. Fem av de dagarna va han ju hur sjuk som helst och låg i soffan typ dööd.. haha. Men idag har han börjat jobba igen, jag hade nog helst av allt även jag börjat skolan. Jag saknar nämligen mina rutiner.. Rutiner är härliga tycker ni inte? Men nej jag är ledig en vecka till. Melvin får vara ledig med mig då det känns hur dumt som helst att lämna han på dagis när jag ändå inte har någonting att göra..


FAST som mamma har man ju egentligen massor att göra.. städa, laga mat, städa lite till. Träna. Men jag ringde och sa att han får vara ledig resten av veckan, vi kommer dock gå dit och hälsa på någon dag eftersom han varit borta så länge nu!


Idag blir det nog ingen träning för min del. Mamman min kommer hit.. vi ska fira julafton ute i tyresö. Jepp julafton ja.. Mamman bor ju i göteborg och tyckte att det va bättre att stanna där detta år.. Så vi får fira idag vi. Skojigt! Jag och Melvin ska ut strax för lite pulka och lek sen drar vi mot tyresö med buss..


haha usch va tråkig jag blev. jaja nog om det..


Igår blev det ben träning med Kurre borta i sumpan, gick hur bra som helst och kurrelito va duktig! Jag skulle vilja träna ben med ngn som kan hjälpa mig lit emer då jag är lite feg.. Efter benpasset tog vi oss en promenad till solna för en härlig middag som Danne hade lagat till. Jag hade med mig efterrätt som blev godkänd!! Mysig dag och kväll igår.. Ett bra avslut på semestern!


Nu ska vi klä på oss alla jävla kläder för att gå ut en stund.. puss på er

Av Jenny - 2 januari 2011 14:05
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15
16
17
18 19
20
21 22 23
24
25
26 27
28
29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards