Alla inlägg den 8 januari 2012

Av Jenny - 8 januari 2012 23:24

Kan ju berätta lite om Melvin även om jag inte tänkt berätta så mycket om just han utan mer om mina dagar med träning och jobb!

Melvin växer så det knakar, han är inte mycket mindre än sina fyra åriga kompisar. Börjat prata hur mycket som helst har han oxå. Att skämta och skoja är en grej han precis börjat med även att börja leka roll lekar. Så idag har han varit en tiger. Både jag och Jonas skrattar dagligen åt prinsen. Men sen ibland kommer den där odågan fram och man blir TOKIG rent ut sagt. Envis, kaxig, bestämd, precis som sin mor! Så det blir nog karl av han en dag!


Trotsen som är nu är inte att leka med. som jag sagt förut det är jobbiga stunder men sen kommer de där underbara och de jobbiga är bortglömda! Hans förskola har det gått utför för ett tag, riktigt dåligt blev det och jag grät varje dag jag skulle lämna barnet. Hemskt!! Jag fick med mig lite fler mammor och till sist blev på tryckningen så stor så att pysslingen kom och tittade upp stället. Det slutade med att Melvins förskola Kyrkviken fick sig en ny förskolechef. HÄRLIGT!! Fy skam den som ger sig! Melvin går på en avdelning med 11 ett åringar och 3 två åringar ett ca antal! Men imorrn blir han stor kille och ska flytta över till en annan avdelning med flera jämnåriga han ska även få flytta in där med sin kompis Charlie som just nu går inne på avdelningen bredvid Melvin! Det kommer bli mycket lättare att lämna på grund av det här både för mig och för Melvin. Mina dagar kommer att bli mycket bättre, utan oro och utan stress. Så jag är tacksam!

Men här är han våran fina prins.

   

Av Jenny - 8 januari 2012 23:07

Vilken tid det tog till ett andra inlägg.. Jag kan ursäkta mig med att säga, vi har haft semester och fullt upp;)!

Träningen har rullat på. Igår hade vi barnvakt men det blev lite senare än tänkt så mitt träningspass som va planerat i minsta detalj blev inte av så det blev istället ett intensivt cardio pass och plankan. på tå 3*1 minut och sido plankan 3*1 minut. Kan tala om för er att det känns idag, det gör härligt ont


Kom igen nu tjejer och kör plankan varje dag, det är en alldeles underbar övning som kan göras av alla och man får en himla fin mage på köpet.


Våran helg har varit hur bra som helst med massa av familje aktiviteter. Varit i linköping och hälsat på faster har vi, där borta har de ngt som heter busfabriken. Melvin trivdes som fisken i vattnet, vägrade att gå hem sen efter  alla timmar vi spenderade där:)! Vi har även besökt tekniska museet, de bygger om men för en två åring va det ett perfekt lek ställe.

idag drog vi till nyckel viken för att titta på alla djuren men även för att träffa min lillebror och hans son Robin. En bra dag.


Min dag avslutade jag med ett tungt styrke pass. Det blev helkropp, det kittlades skönt i musklerna. Jag älskar min styrketräning, blir så inspirerad av alla som kör massa andra pass och på alla olika tränings stilar. Jag är en person som vill testa och ha allt men att organisera är inte min grej så jag får inte riktigt till det med alla olika nya saker.


Och min styrke träning, där jag får ta i, får känna att jag faktiskt blir starkare och starkare den kan jag inte vara utan. Men jag ska nog få till min träning på ett alldeles utmärkt sätt.

idag blev det:knäböj, utfallsgång, benpress, smala latsdrag, smal rodd, breda latsdrag, fjärilen(axlar), axel press, plankan med hantellyft åt sidan, biceps curl med stång och till sist en triceps övning.

Jepp idag va det helkropp på schemat och jag älskar de passen, adrenalinet bara flödar genom kroppen och jag har nog ett leende på läpparna hela tiden förutom under själva övningarna;)!


Jag tycker om träningskläder, har nog mer träningskläder i garderoben än vanliga kläder, men lika glad är jag för det! Den senaste tiden har mina inköp av både kläder och mina proteiner blivit av självaste Anna-maria Lacatus inne på Fitness lifestyle. Det senaste tillskottet blev en skön tränings tröja med luva

    

Den döljer det den ska och den sitter som den ska;)! Byxorna köpte jag på fitnessfestivalen nere i göteborg.


imorgon är det jobb som gäller och vi har planeringsdag vilket betyder en barnfri dag på jobbet. Planeringsdagar är bra för oss pedagoger och man kan komma fram till mycket så länge det finns samarbete. Jag har ett nytt jobb som barnskötare på en förskola i Nacka och jag trivs hur bra som helst! Jag arbetar med småttingar och försöker ge de den stimulans de behöver. Jag blev färdig med skolan i somras och det känns hur bra som helst..


Nä nu ska jag snart gå och sova. Min dagliga morgon promenad blir inte av imorrn eftersom jag tänkte unna mig en sovmorgon för en gångs skull!


Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards