Alla inlägg den 22 januari 2012

Av Jenny - 22 januari 2012 22:13

Hej på er alla glada! hoppas ni har haft en toppen helg. Det har vi haft, en mys helg. vi har varit lite sjuka så det har blivit hemma dagar. Men i lördags på dagen så stack vi till andys och träffade min syster med hennes två grabbar.


Sen efter vilan fick Jonas feber så det blev som sagt en hemma kväll. Jag va oxå lite risig i lördags så det blev vila från träningen. Men i fredags blev det ben träning, det kändes;)!


Idag mådde i allafall jag bättre så jag stack mot gymet medans grabbarna mina stack till tyresö för att Melvin skulle gå på sim skola. Jepp han började sim skola idag och ska gå dit varje söndag. Han älskar att bada och doppa i huvudet så vi tänkte försöka hålla det vid liv.  Han hade haft super skoj, de hade fått baka pizza i vattnet Melvin ville ha blodpudding på sin haha.

Jag körde på tungt i gymet och det blev axlar och biceps. Jag fick bra kontakt. Jag älskar min träning:). Jag är inte direkt ngn modefantast utan jag kör på det jag tycker är bekvämt i gymet. så idag blev det Jonas byxor haha

 

Haha men jag är söt ändå. Jag vet inte vad övningarna heter som jag körde, vet, jag är skit dålig på det där. Ska försöka lära mig!


Jag och Melvin tog oss ut i snön idag efter vilan, det va JAG som fick åka pulka och han puttade på. Han vägrade att åka. Men han lekte på för fullt ändå

   


Jag körde även ett träningspass här hemma på kvällen, jepp hård träning ska det vara ett tag nu!

Jag körde 25 armhävningar(faktiskt på tå)

100 höga knän

25 sit ups med armarna upp mot fötterna

100 höga knän

25 knäböj med raka armar

100 höga knän

25 dips

på tid... jag vågar inte skriva ner tiden jag fick. MEn jag ska köra detta igen och då jävlar ska jag ha en bättre tid;)!


sen körde jag i tabata form burpees jag orkade bara 5 omgångar tyvärr.

avslutade med 20 st löpning i plankan direkt efter 10 situps. Jag körde det i 2 minuter. glömde skriva ner hur många omgånger det blev men jag tror det blev 4. FY FAN va jag är otränad när det kommer till kondition. jag ska träna mer på det!!!


Nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar upp när klockan ringer 05.00 imorrn bitti. Då ska jag köra ett pass som jag redan planerat och skrivit ner! får se om jag delar med mig det imorrn. Men ett tabata pass blir det iallafall och sen avslutar jag med 100 höga knän.

Puss på er!

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards