Alla inlägg under juli 2009

Av Jenny - 25 juli 2009 13:22

berätta om hur duktig våran finaste Melvin är. Ja jag är lite tråkig som inte bloggar ordentligt just för tillfället.. men helt ärligt så har jag inte ngn lust. men den kommer nog tillbaka!!


Men iaf. Melvin somnar ju som han alltid gjort mellan 20-21 o sover jääätte länge.. nu har han börjat vakna runt 04-05 .. o sen äter han o sen sover han till ca halv åtta.


MEN inatt. så sov han fram till kvart över sex i morse. åt sen somna han om och vaknade kl nio.. herregud så skönt.  Är han inte lite dukigt våran melvin då..


puss på er alla där ute

Av Jenny - 25 juli 2009 13:19

och funderar på om jag ska träna eller inte. Ska jag träna eller ska vi hitt på nåt här hemma. Fasiken jag kommer nog träna vi ska ju på kalas i kväll ändå. kanske till grönan oxå..Ja det blir nog träning.. Eller. nej lite förvirrad är man ibland.


För jag har alltid tyckt att lördagar är heliga då ska man umgås o hitta på saker.. Men när vi ändå ska iväg senare idag o har massa för oss på kvällen. är det dåligt att träna nu på dagen då.. MElvin är ändå så liten så han märker ju inte nåt..


Annat vore det om han va kanske  ett- två år.. då hade man ju hittat på nåt direkt.. Men nu är han tre månader.. haha verka rjag förvirrad eller . ja lite grann kan jag påstå ..

Av Jenny - 24 juli 2009 23:42

Efter min låånga promenad åt jag en god lunch och städade lite hemma. Sen kom Jonte myra hem tog vårat underverk o jag stack till gymet


körde mina feta armar i hopp om att de ska bli lite fastare och mer formiga. hehe.. vi får väl se hur det går.. puss på er alla glada

Av Jenny - 24 juli 2009 13:13

hemma igen efter en jävligt skön promenad. 2 timmar i rask takt så sköönt. Mina nya löpar byxor va underbara att gå i.. o mina nya skor..oo va skönt det va. MElvin låg o sov hela vägen han va så duktig. nu har jag ätit min goda lunch  som bestod av tonfisk och sallad o nötter mm så smaskigt..


NEj nu ska jag umgås lite med min son sen när Jonte myra kommer hem åker jag iväg och tränar lite armar puss på er där ute

Av Jenny - 24 juli 2009 10:12

jag ut och ta mig en jävla lång promenad. Det blir inte ngn innan frukost promenad då jag tog mig en rejäl drink. Med mjölk, prot, banan och ett ägg. Jag tänkte nämligen ta mig först till babyland sen till ica maxi o sist men inte mins till barnmorskan och hämta nya D droppar.. hittar nämligen inte mina hm.. jag är klumpig som sagt.


JAg ska promenera i mina nya löpar byxor sååå jävla sköönt kan jag tala om. Ja rumpan är hur jävla stor som helst. men hallå det finns låång linnen hehe.. 


Så vi hörs väl sen när jag berättat om min promenad. Matat odågan har jag gjort så han är tyst hela vägen.. hehe. 


kram på er alla glada

Av Jenny - 22 juli 2009 10:34

är avklarad och det va så jävla skönt. Tog mig en 40 minuters promenad i rask takt. Melvin låg o sov i vagnen som vanligt oo va han tycker om mammas promenader för då får han höra min sköna sångröst hahaha . ja jag går o sjunger för mig själv!!


De byxorna jag hade på idag på promenaden kunde jag inte ha på mig för ca två veckor sen.. Men idag knde jag t o m promenera skönt i de. lite lite tajta över rumpa o höfter fortfarande.. men men .. inget att göra åt.. inte mer än va jag gör iaf. puss på er där ute


Bloggandet ligger fortfarande på is för jag har inte ngn lust att skriva . men om min träning kommer ni få läsa. puss igen

Av Jenny - 22 juli 2009 10:27

mm nu va det dags igen för de icke så snygga bilderna på sin egna kropp. Fy fan egentligen för att ta de. Men jag tror jag satsar hårdare nu när vi är flera om att försöka nå sina mål!! Nu är det väl ca två veckor sen visade bild på kroppen..


Jag är lite svullen för jag fick min mens idag. Ja första gången på ca ett år. haha jätte kul  att vakna upp med blod i trosorna.. Det kom ju ingen förvarning heller. Jo mitt humör o att jag  va svullen men det hade jag ju glömt bort haha..


Men så här ser jag ut nu. Jag längtar tillbaka till mig själv men det kommer sakta men säkert.. Men fortfarande står vågen still jag mår lite dåligt över det. Men märker iaf att kläderna kommer på oki de passar inte än haha men på kommer de..

Av Jenny - 21 juli 2009 19:09

Jag börjar med gårdagen. Det blev ännu en promenad på eftermiddagen 3km. Idag tog jag mig en morron promenad 6 km. Och nu mitt första spinning pass på ett år avklarat. Fy fan va skönt. Så jävla skönt. Innan spinningen blev det lite tutt träning.

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22
23
24 25 26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards