Alla inlägg under juli 2009

Av Jenny - 27 juli 2009 19:08

och min lilla odåga kommit hem från promenaden. Ja han sov ju som vanligt så medan han sov så fixade jag i ordning middagen.. la in en tvätt o fixade hans badvatten.


han är såå fin när han badar han tycker ju det är hur mysigt som helst!! så han fick bada hur länge han ville idag. Sen kan jag tala om för er att han åt o nu är han deckad han höll på att somna i min famn så jag la han i sin säng. o nu ligger han o sover. haha han har haft en lång dag i dag med moster sin


Jag sitter och äter min middag lax med sallad o lite nötter ovanpå såå jävla gott.. Ingenting finns på tv heller så jag sitter här i min ensamhet o saknar jonte myra lite.. puss påer alla glda

Av Jenny - 27 juli 2009 19:03

blev alltså rygg innan lunch. och nu så här på kvällskvisten tog jag mig en 40 minuters promenad. Hm men är det ngn som promenerat med för jävlig träningsvärk i benen. fy fan säger jag va ont det gjorde.. MEn vill man vara fin får man lida pin!!

Av Jenny - 27 juli 2009 16:14

bara säga att det här är jag och Kylmäkorpi i ett nötskal!!! När vi är ute tar vi alltid konstiga bilder o sen massa bilder när vi sitter på toaletten haha är det nå mer som har de ticksen?? haha..


men så här söta är vi tillsammans iaf


Har fått lite lust att blogga igen om det inte märks. hehe

Av Jenny - 27 juli 2009 16:11

sitter här hemma o har lite tråkigt. Cattur med två av barnen va o hälsade på en snabbis.. för att få sig lite dusch.. De har ju inte ngn stans att duscha än.!

 Men det va lite trevligt med en snabbvisit o vi bestämde oss för att umgås hela dagen imorn. MEN först ska ja gha min morron promenad. För träningen är det vilodag ifrån!!


NEj jag har tråkigt odågan sover så sött så han vill jag inte väcka.. känns lite elakt. men hm jag tar mig nog en promenad tror jag. han kan ju faktiskt sova i vagnen oxå.. Va har ni för er fö rnåt då.. 


På lördag har jag iaf min tjej fest o vi ska vara i min alldeles egna Kurres lägenhet inne i stan fan va nice säger jag. HET ska jag försöka vara oxå!!!! Tänkte att jag ska ha stövlar på mig men tror ni det kan bli för varmt kanske??? va tror ni där ute?? Vill ni hänga på inne i stan är det bara att hojta till hehe..


kram på er alla glada.. nu tar jag mig nog en promenad

Av Jenny - 27 juli 2009 14:50

att jag har min finaste lillasyster. Jonas har ju jour denna vecka så det blir lite svårt för han att avbelasta mig med Melvin så jag kan gå o träna. Men min syster ställer upp denna vecka ooo va glad jag blir..


Så idag möttes vi i t centralen.. nere vi tunnelbanan. ja det har gått tre månader men jag vågar fortfarande inte ta rulltrappan. helt jävla sjukt fan men jag vågar inte det!!! MEn tänk då att jag satt inne de två första månaderna.. Men men det kommer väl.. eller så gör det inte det då får jag helt enkelt välja vägar med hiss!!!


Men iaf min träning idag blev ryggen fy fan va skönt jag har blivit lite starkare sen första gången jag körde rygg efter Graviditeten och förlossningen.


jag körde breda lats, smala lats, stående rodd med stång. sen vet jag inte va den heter men lats drag i cabelcross iaf, bred rodd i cabel cross uppifrån så det blir lite på axlarna oxå. SEn sist körde jag lite plankan och ryggresningar.. sååå skönt


Hhaha men vet ni vad. när jag ser ngn jag kände för läänge sen så pratar jag högt och o ljudligt om att jag fått en son för tre månader sen hah aknäpp ja jag vet. men fasiken jag brukar inte se ut så här ju. hahaha


NEj nu ska jag bara ta det lugnt och mysa lite med min Melvin han är lika pratglad som mamman sin.

 

TACK MIN SYSTER

Av Jenny - 26 juli 2009 19:53

alla gofisar. Idag är det söndag. Söndagar gillar vi skarpt jeho. hahah eller kanske inte. För imorn är det måndag o då betyder det att jonte myra ska jobba. HAn har jour denna vecka som kommer nu. Jouren gillar vi inte så mycket i denna familj. jo när lönen kommer så va ju jouren trots allt bra.Men när den väl är.. ja då är det hur tråkigt som helst för då kanju Jonas vara iväg dygnet runt så att säga!!


MEn på lördag ska jag iaf ha min tjejfest o då ska han vara ledig från jouren och ta våran söta melvin som precis pissa på golvet jeho. haha. jonas har sagt nåt om att golvet kan resa sig.. ja men fan va nice då får man lite högre golv mohahahaha.. nej då ja gska torka upp!!


Idag har vi varit lite utanför uppsala och varit på landet. Ja inte vårat land då utan några vänners land. Vi fick grillat o busa med lilla Wille.. Wille är nog lite kär i mig. ja det är han nog. mmm han är så mysig.. snart tre år tro rjag han blir!! 


Mini golf blev det oxå. hm inte riktigt min grej eller jo de första fem hålen. men sen har jag tröttnat för länge sen o då slår jag på måfå. haha . MEn det är väl skoj att umgås lite granna eller va säger ni-


Nu är Jonas ute o springer med lillebror sin. SEn ska han komma hem o äta mys middag med familjen .. Tacos blir det ikväll.. NEJ det finns inte på mitt matschema.. men jag äter regelbundet iaf och det är det som är viktigast just för tillfället. Godis o skit har jag struntat i o är inte ens suge.. mohahaha trodde ni ja...DEt kliar i mun o tänder i mig efter jävla sötsaker.. ja det kliar o jag blir tokig.. MEn godis. NEJ tack!!


Jaja nu ska jag börja laga maten.. nej just det torka kiss på golvet först..


puss på er alla glada där ute

Av Jenny - 26 juli 2009 12:01

bidde ben.. hårt.. fy fan va skönt när man typ rasar ner från trappan haha.. SEn tog jag mig en liten promenad på ca 25 minuter.. Nu ska ja gta mig en diet meal.. puss på er alla glada..


I veckan ska min syster yster hjälpa mig så jag kan träna eftersom jonas har jouren.. jeho. va glad jag blir..


Sen en sak til. DU börja respektera va man säger!! SLuta snylta.. sluta vara så jävla på.. Vill man ha ngn med så frågar man. frågar man inte. vill man kanske inte riktigt det!! MEn mest av allt respeketera de som är nära!!! REspektera ANDRAS hem och saker!!! TAck för mig..



Av Jenny - 26 juli 2009 09:56

jag åka till g ymet alldeles strax. Köra mina feta dallriga ben.. mmm katastrof är de men va fan .. Det ordnar sig alltid. Lite jobbit att köra ben på morran. Mend et ska funka.. SEn ska jag ta mig en promenad med vagnen hemåt.. Så jonas kan träna sig lite..


Nä vi hörs då.. 


Tack Anna för din kommentar.. MEn snygg kropp hahaha det tar ett litet tag tilltror jag

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22
23
24 25 26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards