Alla inlägg den 6 juli 2010

Av Jenny - 6 juli 2010 18:18

Jag väntade tills odågan somnade igår sen tog jag med mig systra min till flex gym! Jag börjde träningen med att fettmäta mig.. herregud..de va rätt illa.. men en push för min träning! Sen va lilla Dennis där och det blev rygg tillsammans..


Jag kan tänka mig att han har träningsvärk idag. Nu ska jag snart åka hem.. eller hem till farfar.. Så Melvin och Marlon får vila lite från varandra och ha lite egen tid.. Tro mig det behövs. Hur duktiga de än är så blir det lite för mycket!!


Puss på er

Av Jenny - 6 juli 2010 10:05

Jag har kommit på anledningen.. ja till att Melvin va som han va i morse.. Jag tittade in lite snabbt i munnen på han och där va de.. huggtänderna.. de va på väg ut!! Att jag inte tänkte på det då. Han beter sig nämligen alltid så när tänder är på väg ut.. Han blir arg, kastar nappen och vill vara ifred. Nu är de iallafall på väg ut och jag kan tänka mig att det gör ont! Spetsen har tittat ut på båda sidor.. SEn kommer ju det tjocka..Så det kommer nog göra ont ett tag på min prins!!


Efter min mamma kom hem från sin promenad satte jag faktiskt på mig mina kläder och stack ut, jag tänkte inte men jag va tvungen. Fy fan va härligt det va, jag spurtade även lite granna och det va fan härligt.. så härligt att tårarna tittade fram en gång. haha känslig, jag? Nej absolut inte! Så morron promenixen är avklarad.. jippi!


Här hemma hade det gått jätte bra. Melvin börjar släppa garden nu inför mormor så det är jätte skönt!!


Nu vilar Melvin.Marlon och mamma/mormor ska ut och leka en stund. Sen ska jag ta med ungarna till centrum. Jag har nämligen fått fria händer med Marlons hår.. så vi får se.. men jag har en plan sickan.


Puss på er

Av Jenny - 6 juli 2010 07:34

De tre orden där uppe är ifrån våran natt i natt!!! Melvin har varit rätt ledsen tre nätter i rad nu men de nätterna innan har ändå fungerat rätt bra och man har fått sig lite sömn. Det är jätte varmt i min systers sovrum o tyvärr är jag en människa som inte kan sova med ljud. Fönstret... ja där utanför åker en massa bussar, bilar och mopeder.. så att ha det öppet då kan jag ändå inte sova..TYVÄRR.. kan man lära sig att sova med ljud som en vuxen kvinna?


Inatt va ett helvete. Jag vet inte riktigt när det började men jag har suckat högt många gånger. Min mamma som ligger och sover där inne med oss har även hon suckat högt många gånger.. Systern min vet jag inte för hon har haft sin plats i soffan.. hehe.. Men Melvin har varit jätte ledsen/arg hela natten!! Jag har blivit rätt arg jag med men inte visat det eftersom det tydligen är något som stör min lilla prins.. Men fy fan va jobbigt det har varit i natt..


Sen till slut somnade han jag tror att kl va då nästan halv 6.. och så vaknade han upp kl 7. hur jävla förbannad som helst. Herregud barn.. han va riktigt förbannad. Kastade nappen, putta bort både mormor och mamma.. Han ville vara ifred och skrika argt.. Sen ville jag ta han i famnen för att ge han lite tröst.. ja då sörrni.. började han slå mig.. för han skulle vara ifred!! haha min lilla prins.. hahaha.. Ja jag skrattar nu.. för på en sekund gick det över och han började kramas och skratta igen..


Han måste ha sovit fortfarande när han började skrika.. o så tog jag upp han.. alltså väckte han.. Antingen blev han rädd och visste inte vart han va.. eller så va det nåt annat. Men arg som fan blev han iallafall!! Han kanske hade en mardröm som jag slet upp han ur..


Eftersom det gick över så snabbt.. inte ens lite snyftningar så måste det nog varit en dröm och han insåg sen att han va trygg där med mamma och mormor.. Sen ropade han in Marlon som fick komma in och mysa en stund.. Nu sitter pojkarna i MArlons rum och leker så fint!!


Jag tänkte börja promenera mina fettisar idag.MEN jag tänker inte det längre för jag är sååååå j'ävla trött utan någon som helst sömn i natt.. Sa jag att vi fick lägga oss skavfötters för att han skulle somna!! Så mina promenader fr börja imorrn. Idag tänker jag vila hela dagen lång... barnvakt eller ej.. Melvin kommer somna sen ändå i några timmar då kan jag och Marlon mysa i soffan framför en film..


Puss på er


Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards