Alla inlägg den 26 juli 2010

Av Jenny - 26 juli 2010 17:31

Jag ska tydligen sitta här varje måndag. Jag tycker det är skit skoj när jag får fixa beställningarna och när det kommer in kunder! Men utöver det är det såååå tråkigt!!


Jag sitter här och gör ingenting jo jag surfar. Har till och med skaffat mig en sida på facebook!! Så ja jag har haft jävligt tråkigt haha. Men det måste ju göras!


Idag kom vårat kök.. fy fan va kul säger jag .. shit va det gå rframåt. Ja vi ska sätta ihop köket själva men det kan vi göra på kvällar och nätter då vi flyttar in i lägenheten så fort badrummet är klart!! Jag sitter här och hoppas på att min Jonas kommer o hämtar upp mig kl sex men vi får se då han har jouren! Han kom förbi lite tidigare iallafall och sa hej sötnöten!! Märker ni nu hur jag svamlar för att jag har så tråkigt.Såna här tillfällen är inte lämpade för mig som har myror i rumpan typ hela tiden! Men snart är klockan sex o då är det jag som springer ut i det fria. Jag har inte ens ringt o kollat hur Melvin har haft det men han har det säkert toppen där borta i nacka!


Jag tog med mig lunch men sen då.. jag har ätit lunch idag. Ja det finns massa pulver och bars här men jag är inte sugen för jag tycker inte det smakar jätte gott! Så träningen jag tänkte ta mig an vet jag inte ens om den blir av eftersom jag typ inte ätit något på hela dagen. Mitt fel ja jag vet. Jag ska vara mer förberedd nästa vecka.. Eller förresten nästa vecka är jag inte här..


Av Jenny - 26 juli 2010 09:32

Jepp idag är det ju min dag att stå där, håll nu tummarna att snubben med pike tröjorna inte kommer. Jag kommer ju inte kunna hålla mig från att skratta om han frågar mig om byte haha! 


Det är rätt skönt att få åka iväg dit bort idag då jag åker utan Melvin. Melvin ska vara hemma med gudfar Alan och busa lite granna, grinig kommer han nog även vara men det löser ju Alan! Jag ska alltså få mig lite egen tid. Sen att den egna tiden spenderas ensam inne i en varm butik kanske inte är det roligaste. Men tro mig.. det är skönt ändå och jag kommer att njuta! Jag ska försöka få mig lite träning efteråt oxå om inte Melvin är alltför gnällig! Jippi!!


Egentligen skulle min bonus syster Carro ta hand om odågan på måndagar men nu är Alan på besök och då kan han få vara med han. Så Carro nästa gång är det din tur hehe! Nä nu ska jag äta min frukost för att sen göra mig i ordning och sticka bort till Aspudden. Kom gärna förbi och säg hej om ni har vägarna förbi!


Puss på er

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards