Alla inlägg den 5 juli 2010

Av Jenny - 5 juli 2010 21:18

Hallå..  lördagen va helt toppen för mig. Vi startade dagen med sol och bad, jag min syster och pojkarna! Vi kom väl dit ca kl 9 på morran och stack därifrån när de flesta började komma! Men jag skulle ju iväg!


Jag tog buss till svärfar för att hämta upp mina saker för att jag därefter skulle vidare med en annan buss till min Tess! Jag kan ju tala om för er att hon vilseledde mig.. alltså jag blev lite lätt stressad. jag sa åt henne att jag kollat upp hur jag skulle ta mig men hon tyckte jag skulle ta en helt annan buss!! Jag lyssnade som sagt på henne och tog den andra bussen.. Men istället för att åka dit jag skulle tog den mig lite lätt fel. JAg ringde upp henne och va lite lätt panikslagen då jag inte hittar där inne istan.. Men jag hittade till slut.. haha.


vi hade nämligen bokat rum på scandic park för en trevlig kväll. Vi tänkte lägga oss ute och sola men herregud va hungriga vi blev.. jag blev så hungrig så jag berättade att jag kände mig lite tjurig.. Vi gjorde alltså oss lite fina för att sen inta ett bord inne på vapiano. Där vi fick en härlig oxfile pasta.. haha Tess ja hennes pasta va extra god då ett hårstrå SATT FAST i en kött bit. inte att den låg där i talriken utan den satt verkligen fast i köttbiten.. ÄCKLIGT... Men hon hade ju lilla Jénny med sig o hon fick en ny. mohaha!! Vi hade det super trevligt.


Mätta och belåtna tog vi oss en liten promenad men jag kände att mina gäspningar kom tätare och tätare.. utan att vi ens behvöde säga nåt tillvarandra utan bara titta i varandras ögon .. så stegade vi mot 7 eleven och inhandlade lite godis för att sen gå upp till rummet och titta tv o äta godis.. Men jag kan ju tala om för er att jag decka innan kl tio på kvällen. hahaha katastrof!!


Men vi hade en super trevlig kväll tillsammans och det ska vi nog göra om lite oftare kan jag tänka mig.. Morronen bestod av en härlig hotellfrukost.. lite snack fr att vi sen skulle sticka hem.. kan ju tala om för er igen då att Tess . ja jag kom lite rätt men hon sa fel ställe igen. hahah så vägbeskrivning är inte något hon ska ägna sig åt!!


Jag skulle till tyresö för att hämta min odåga plus att min Melvin hade kalas..jag kom till gamla stan fr att sen fortsätta mot gullmarsplan.. Men vet ni.. resan till tyresö som redan tar sin lilla tid.. ja den tog längre tid då tunnelbanan inte fungerade. Men fram kom jag till slut svettig och jävlig.. Hittade min familj med mitt barn på hamburgerstället i tyresö.. han åt och va belåten!! Han hade haft det toppen..


Kalaset.. ja folket kom.. det fanns en massa gott att äta.. högljutt men trevligt hade vi det!! Marlons bästa presenter va nog vattenpistolerna han fick av oss och en badring i märket batman.. För han släpper typ inte de sakerna ur sikte!!


Jag har haft toppen dagar här ute i tyresö trots att jag inte har min data med mig haha.. Jag är kvar till imorn kväll.. då kommer lite bilder.. puss på er

Av Jenny - 5 juli 2010 07:24

Hallå på er alla glada! Ja jag har låtit bloggen vilat i några dagar för jag är hos min syster och jag är inte jätte glad på att använda hennes data då den inte fungerar som jag vill. Det sämsta är att jag inte kan ladda upp bilder så det får ni vara utan i detta inlägg!


Jag har inte tränat sen i onsdags då det varit så jävla fint väder att vi prioriterat stranden med barnen! Men torsdagen va ju regnigt och skitit.. Egentligen hade jag velat träffa min Sofies Linda MEN på torsdagen bad min syster mig om hjälp med hennes monster och jag kan inte  säga nej då ju.


Så jag ringde Amina och vet ni vad.. flickan kom och hämtade mig så vi gjorde en avstickare på willys i sickla jag hann även med att köpa mig en bikini inför de varma dagarna vi väntade oss! Sen stack jag och odågan för att hämta Marlon på dagis! Dagen blev toppen.


Fredagen stack jag och Melvin till stranden här borta i tyresö för att träffa upp Dessie med barn och alla hennes sykon plus mamman sin. Jag har inte träffat de på tio år så det  blev ett kärt återseende! Vi hade en toppen dag även då. Kvällen Ja då hade jag tänkt att åka hem men lämna Melvin hos moster sin. Men planerna blev andra. För systern ville gå ut och dricka ett glas cider med våran Alenka. Så jag stannade kvar i tyresö för att passa pojkarna!


Men på lördagen stack vi tidigr till stranden innan jag skulle iväg. Att ha två springande monster på stranden roade både mig och min syster. ..hahah.. De ville bada.. sen skulle de inte bada.. sen skulle de bada.. ja ni vet väl hur det är.. tur att man har en unge som vill sova sen mitt på dagen. Så en timma fick jag för mig själv och Marlon.. som jag tvingade i vattnet.. mohaha.. Ja men va fan .. badkruka det funkar inte riktigt för mig!!


Sen lördagen.. ja den kommer i ett annat inlägg fr nu ska vi äta frukost.. jag är fortfarande i tyresö min mamma har kommit från gteborg och hälsar på.. Vi har det toppen. Jonas är skiit duktig och jobbar på lägenheten så fort han får tid över. Idag slutar hans jour.. så han ska till lägenheten.. Vi båda två längtar oerhört efter vårat hem så vi kan umgås igen ordentligt.. mysa.. busa.. bara vara en familj liksom! Men det kommer snart.. än så länge blir vi glada fr det lilla vi får.. eftersom vi väntar oss en toppen lägenhet.. och en massa tid för varandra!!


Nä nu ska vi äta sen sticka till stranden.. Men ikväll sörrni blir det träning fr min del när linda kommer hem från jobbet!

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards