Alla inlägg den 9 juli 2010

Av Jenny - 9 juli 2010 07:33

för att sen ta mig till skanstull och äta lunch med mamma och Marlon på Lindas jobb. Det är väl en jävla massa rester från veckan eftersom de stänger idag och ska ha stängt i fyra veckor.. Men det gör väl inte så mycket bara att stoppa i munnen och äta eller va säger ni!!


Men man vet ju aldrig, planerna ändras ju hela tiden här hemma hos oss! Melvin är super trött och kommer nog vilja sova snart! Men jag ska fixa mig snabbt som ögat så får han sova i vagnen idag!!


Fasiken haha jag hittade Melvin på golvet sugandes på en parfym flaska.. Att man inte lär sig.. Finns det små barn hemma ska man försöka att inte ställa saker man är rädd om i deras höjd för tro mig.. De tar allt de kommer åt. Ialla fall min unge!! Han älskar att ta sånt han inte får!! Men tur att jag hann och ta den från han INNAN den blev slängd i golvet och gick sönder!!!!!!


På söndag kommer gudfar Alan, jippi jeho!!! Vi längtar gör vi!!!! Vi ska hitta på en massa saker! Puss på er igen då

Av Jenny - 9 juli 2010 07:10

Idag är det fredag, fredagar betyder att Jonas kommer vara hemma med oss två dagar efter att han slutat. Det är mysigt! Denna helg är ju även min mamma på besök så det blir väl att man tar sig till tyresö för att umgås! 


Eller så kanske vi åker ut med båten imorrn, det vore ju alltid något! I dag är jag jävligt trött, Melvin ville upp kvart över sex men han är oxå jätte trött och kan knappt hålla ögonen öppna men upp ska han! I dag åker Jonas bror till grekland så han blev tyvärr väckt av Melvins skrik.. ja han har börjat vara gnällig och tjurig på morran. Så fort han inte får som han vill börjar han att skrika och ska slänga sig på golvet, riktigt gulligt.. haha!


Idag ska jag och Melvin strunta i solen. Han behöver vila från den tror jag lite granna. Så vi ska se va vi ska hitta på.. Jaja nog om oss!


Just det snart åker jag systern och pojkarna till göteborg för lite semester bara vi fyra. Liseberg vill jag till iallafall!!!


Puss på er.


PETER, jag ser dig nog!!

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards