Alla inlägg den 11 juli 2010

Av Jenny - 11 juli 2010 21:14

Alltså idag när jag gick från systern min till ica för att beställa våran lunch, gick det tre killar framför mig. De va väl mellan 8-10 år.. inte jätte stora alltså. och när man är så ung/liten får man inte bestämma själv inte alls!! Jag har alltid sagt att alla barn är fula en viss ålder.. ja ni vet.. tänderna är förstora, håret åt alla håll... ibland kläderna är försmå.. Ni vet den där åldern.. 


Men skulle kläderna vara för små hoppas jag innerligt att jag är en sån mamma som skulle köpa nya!!! Inte vänta in i det sista.. för tro mig.. då kan det se ut så här

  

killarna med foppatofflorna ja de va bröder för de va jävligt lika.. och båda hade alldeles för korta byxor, likadana tröjor och alldeles förstora tofflor!!!


Skulle jag låta Melvin gå i alldeles försmå kläder. synligt litet!! Snälla säg åt mig då!!! Även om tänderna är större än hela huvet och frisyren inte går att göra något åt.. så kan man faktiskt ge de kläder som inte är försmå.. 


Nä nu ska jag ut och umgås för gudfar Alan är på besök!! Melvin va lite skeptisk i början men Alan ger sig aldrig och till slut blev han accepterad!! Nu sover fisen och jag ska som sagt umgås.


Usch i morrn ska jag stå på proteinkungen hela jävla långa dagen.. säkert blir det skitvarmt då oxå!!!


Puss på er

Av Jenny - 11 juli 2010 21:02

Alltså jag älskar verkligen denna värme. Men idag hade det inte gjort så jätte mycket om den lyst med sin frånvaro.. istället blev det varmaste dagen!! som ni kanske redan förstått så har vi inte besökt stranden idag utan vi stack ju på kalas!!


Svettigt värre va det men trevligt som alltid! Det va min kusin Jimmy som blev 20 plus att vi firade lilla Isak min kusin Sofie/gudmors son. Jimmy är alltså Isaks morbror så de delade kalas!! Sofie hade varit jätte duktig och fixat två fina tårtor

    

tror ni det är Jimmy eller Isak som ville ha spider man.. hehe jag tror nog Jimmy...

Självklart blev det lite kakor och bullar oxå

  

Fina damen som fixat allt detta hon ser ni här

  

Melvins fina gudmor! 


Vi stack sen till systern min och väntade in pappa Jonas som skulle hämta oss plus mamman min .. hon åker tyvärr hem idag!!! Jag ville gärna ta mig ett dopp men Jonas va inte riktigt med på den iden då han hellre ville träna lite senare.. jag höll med så vi stack till sjöstaden istället och tog en varsin glass, eller jag höll mig faktiskt men Jonas ohc Melvin fick sig en varsin glass. O som i vanlig ordning tyckte Melvin det va toppen!!

   

Vi satt där på bänken och tittade på när barnen sprang i fontänen.. Melvin höll sig lite undan, han ville helst inte bli blöt! 


Sen drog vi mot sumpan där jag som alltid blir avsläppt för att sticka upp till sats och träna sig lite. idag blev det en halvtimma på stampmaskinen och avslutningen blev mage plus ländrygg.. det va jävligt härligt och svettigt!! 


Haha sen ska ni få höra.. jag är ju en person som bara älskar trance, techno, psykadelisk.. ja grym musik helt enkelt. För några år sen innan jag flyttade till göteborg så hängde jag och min kusin Nathalie alltid på såna fester oavsett om de va i skogen eller på klubbar!! Vi va alltid där och dansade mest av alla.. Ja nu tänker ni säker att det va massa knark inblandat .. men tänk va fan ni vill!!! Men ialla fall. Jag tog bussen som skulle ta mig till balance i solna där mina killar va. .och busschaffören kände igen mig direkt.. mitt namn och hur gammal jag är. haha komiskt.. han kommer ihåg mig från min "ravetid" och att jag aldrig kunde vara stilla.. haha precis som jag inte kan idag heller!! Men erkänn lite skoj. det är nu ca sex år sen jag gick på en sån fest.. ja världen är liten!

Av Jenny - 11 juli 2010 20:58

och förrgår

    

Innan barnpassning för Melvin och träning för mig stannar vi alltid utanför en stund för mys och mellanmål. Så jag är säker på att få träna ifred utan att Melvin är trött eller hungrig.. haha man måste ju ligga steget före liksom!!


jag försökte även göra mig fin

  

Men bredvid Annie med sina typ 2 m långa ben och snygga kropp såg jag mer ut som en bonnjänta haha.. 


Igår badade ju killarna lite granna medan jag stod i vattnet upp till knäna.. niagrafallen är ju på besök och då hjälper inte en enda tampong i världen..

       Det va jätte skönt i vattnet! Ankorna va inte rädda överhuvudtaget och melvin tyckte det va super skoj att få jaga de.. bredvid en flicka på två år han inte kunde ta ögonen ifrån!! 


Puss

Av Jenny - 11 juli 2010 08:42

Igår höll Melvin och jag oss inne på förmiddagen medans pappa Jonas va i proteinkungenbutiken och jobbade. Han slutade kl tv och då skulle vi träffas inne i stan för en lunch. Självklart tog jag mig en rask promenad in så odågan fick sig lite sömn!


 Självklart kunde jag inte hålla mig från att gå in i Gstar butiken inne på gallerian när det stod SALE på alla fönster. Ringde Jonas och frågade om han ville ha något men det ville han inte. Men jag gick in ändå. Båda butiksägarna va i affären och de blev glada att se oss efter en lång tid.. Självklart köpte jag något.. vem fan kan hålla sig!! Till Jonas blev det ett par byxor, strumpor och kallingar. Till mig blev det ett linne.. kunde säkert hitta mer än det. Men tänk er själva, en rask promenad på en timma i solen.. SVETTIGT!!!! Inte så fräsch alltså. Nöjd och belåten gick jag och Melvin  till vapiano på stureplan där vi skulle träffa upp pappa Jonas för en lunch!


Jag bytte om i bilen och gjorde mig lite gotta luktare och så vidare haha. För efter lunchen va våra planer att titta på tapeter till tre rum.. Det tog inte alls lång tid innan vi va överens om tre tapeter.. jippi.. det börjar gå framåt !!


Solen stekte så jävla hårt så vi stack till hellasgården vi tre och tog oss ett  bad.. hur mysigt som helst. Sen avslutade vi kvällen med en middag med familjen olsson!!! Hur mysigt som helst hade vi igår..



Jag och Melvin sov över hos systern min då vi ska på kalas idag. jonas slipper bara han kommer och hämtar oss.. hehe. Men imorse tog jag ännu en promenad. Alldeles ensam jätte jätte skönt!! Svettigt, jag sprang även vissa bitar. MEn nu ska ja gberätta för er. Sista biten jag hade kvar hem kom det en bil. Jag tog regnr men får tydligen inte skriva upp det säger mamman och systern min!! Men jag har fan lust att göra det!! En gubbe på ca 60 år eller mer körde förbi, saktade in och nästan stannade.. ögonen tittade ut på gubbfan. Han körde kanske i tio km i timmen och hade öppet fönster och tittade ut.. glodde ut!!!!! Sen körde han förbi för jag sprang då.. va tror ni gubbfan gör. Jo han vänder lite längre bort och kör förbi igen.. Då tog jag en annan väg hem som man inte kan köra bilen på! Äckliga äckliga jävla gubbe!! Jag vill gärna skriva ut regnr men tydligen får jag inte det!!!


Nu blir det frukost dusch för att sen gå på kalas.. puss på er


Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards