Alla inlägg den 28 juli 2010

Av Jenny - 28 juli 2010 22:16

Jag säger så här, aldrig mer ikea kommunalt. Spelar ingen roll vem som frågar. Den som vill ha med mig dit får komma o hämta mig!!! 


Som ni förstår har jag spenderat dagen på ikea idag med systern min och hennes Marlon. Vägen dit.. ja den gick väl så där!! Först blev det buss för att sen byta till tunnelbana för att sen efter tunnelbana byta till buss igen!! Den första bussen missade jag eftersom jag inte visste ritkgit vart bussen gick ifrån. Sen kom den efter och den va typ proppfull så jag fick klämma in mig och vagnen längst bak. Om folk flyttade på sig? haha nej varför tror ni det. Det va ju bara en gigantisk vagn som kom upp där för trapporna! På bussen sitter en mamma med sina tre lite större barn och den minsta i en vagn. Vilket tålamod den kvinnan hade säger jag bara1


Till slut kom vi fram och då va det lunch dags jag och syster tog oss en varsin lax något.. Fy helvete vilken äcklig mat. Alltså det smakade skit.. ialla fall i mitt tycke. Systern min tyckte det va oki!! Melvin ja han kastade mest omkring sin mat.. hahahahhahaha en del av den hamnade rakt på mosters näsa och mer än vårat sällskap skrattade hahaha!! 


Det bidde lite inköp och en present till farfar här hemma i danvikstrand. linda tyckte vi skulle vara nyttiga så en chokladmousse va inte något jag fick i mig. MEN sen när vi väl va klara inne på ikea ja då ska tjejen in på den största godis affären jag någonsin sätt för att köpa godis.. hur jävla nyttigt är det då. Jag köpte ju för fan godis för 80 kr.. och det kostade 6.50 hg!!! Ja mycket godis blev det men jag gav bort det så fort jag kom innanför dörren!! Vägen hem. ja jag satte mig på tunnelbanan men hade inte lust att fortsätta med den så jag hoppade av i liljeholmen för att sätta mig på tvärbanan och sen ta mig en liten härlig promenad hem från sjöstaden!! Men herregud vilken tid det tog o jag gör aldrig om det.. för det tar på krafterna!!


Sen lämnade jag Melvin hos farfar för jag och Jonas skulle iväg o hämta blandare, toalett plus kolla på en toalett möbel.. vi hittade nästan allt vi vile ha. oooo va jag längtar tills allt är klart det kommer verkligen att bli toppen!! 


Nu på kvällskvisten efter middagen stack jag och Alan ner till källar gymet och tränade lite granna. För mig blev det rygg idag. Ja jag skulle kört ben men klockan blev så mycket o min energi liksom dog!! 


Men Ullis.. fredag blir det rygg igen jag körde inte så hårt.... hehe.. 


Nä nu ska jag gå och duscha för att sen gå och sova lite!


puss på er

Av Jenny - 28 juli 2010 20:39

Jag säger bara hahahahaha.. alltså helt otroligt sen vill jag inte säga nå mer.. Men jävligt genomskinligt!!!!!

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards