Alla inlägg den 19 juli 2010

Av Jenny - 19 juli 2010 22:17

Ja vi kom ju fram. Killarna började leka direkt här hemma i vardagsrummet

  

Men till slut fick Marlon nog och stack ut på gården här utanför! Härligt han kan gå ut själv och vi kan ha dörren öppen! Men Melvin ville ju såklart oxå följa med sin stora kusin ut så vi stack ut

     Det är en stor och fin lekpark med massa roliga saker. Husen ni ser är inte där vi bor utan vi bor mitt emot i radhusen! 


Haha Just det jag måste berätta om våran lunch när vi kom fram till mamma Lisa! klockan va ju halv två så det va dags för lunch innan lek och allt annat. Vi hade redan ätit en jävla massa skit så vi bestämde oss för att ta en ätar dag och alltså fick det bli pizza/kebab till lunch! vi började gå mot pizzahuset som det heter. Helt plötsligt stelnar Linda till och säger, "ser du det jag ser" Nej.. " det är mås ungar" Ja då va det bara att springa där ifrån och gå runt hela jävla skiten för mås ungar ska man tydligen akta sig för. Mamman och pappan sitter ju på vakt någonstans för att sen anfalla om man kommer för nära! så vi fick gå runt. Runt gick vi.. hahaha jag och Melvin är nästan vid pizza huset då jag hör Linda skrika och ser henne börja springa hahaha.. ursäkta att jag skrattar men jag sitter o skrattar just nu. Ja då va fiskmås jävlarn efter hunden!! En av de va tydligen en halvmeter från hunden för att sen dyka ner mot han. Hon sprang, Linda alltså. Så vi stod där utanför pizzan och undrade hur vi skulle göra med hunden, vi gömde han bakom staketet! 


Vi åt våran mat för att vi sen skulle ta oss hem igen, måsarna va kvar!! Så vi gjorde upp en plan. Måsarna va inte efter oss utan efter hunden! Så jag tog ungarna för att linda sen skulle ta Simba och springa därifrån så fort hon bara kunde!! Hon tog hunden, tog på sig luvan för att sen börja springa, herregud va hon sprang. haha. Måsarna.. ja de flög efter, de riktigt jagade Simba och Linda. syster tog skydd under ett stort träd jag och ungarna började gå. Jag gick skrattandes, Marlon va lite rädd men visste ju att måsarna va bara tokiga och ville ha hunden! Måsarna cirkulerade runt det stora trädet då de tydligen visste att hunden va där. Så linda tog ny sats för att sen springa mot kärra centrum och ställa sig under taket, hon sprang, herregud va hon sprang. Jag skrattade och ropade åt henne att måsarna, ja de va efter!! Men när hon väl kom fram till taket så va de där ett tag för att sen flyga sin väg!! Ja det va våran promenad med hunden här nere i göteborg!! Det blev lite uppfriskande haha!!


Melvin har varit lite ledsen idag men jag tror mest på att han är trött efter resan. Så efter hans eftermiddags vila va han otröstlig, alltså han va så ledsen att jag fick ont imagen! Började titta i munnen om det va någon tand på G, och det va det så vi förmodade att det va tanden. För han va verkligen jätte ledsen ville bara kramas!! Till slut fick jag sätta mig med han i soffan. Jag hade en nektarin o han en. Han skulle ha båda

  

då va han lycklig där en stund för att sen bli så där ledsen igen. Då tog jag in han i duschen så han fick dushca lite och där inne va han lika glad som alltid. Efter fick han till och med i sig lite potatis! Han va fortfarande glad så jag trodde att det släppt. Då pruttar han, jag sa. o va skönt att gaserna kommer ut. Det va bara en prutt alltså. Men så tittade jag ner på golvet, han va ju naken efter duschen. Ja där låg en stor jävla ko blajja!! Den där lilla prutten förde med sig hans onda!! Han hade haft ont imagen stackarn!! Hahah ni skulle sett högen på golvet. Jag tog kort men vill int elägga ut det här!!


Ja våran dag har varit händelserik idag och vi är så trötta. så när pojkarna somnat då tog vi en skål med chips och en varsin dagens för att sen sätta oss framför en varsin data o bara softa!!


Nu ska vi ta oss till sängs för imorn ska vi väl hitta på nå skoj!!


Puss på er alla glada.. o solen lyser med sin frånvaro här!!

Av Jenny - 19 juli 2010 21:51

Jag och Melvin packade ihop oss imorse för att sen ta oss mot tågen som gick kl nio. När vi väl kom fram tyckte jag och systern min att vi hade hur lång som helst på oss så vi tog oss mot 7eleven för att inhandla lite färdkost!!! När vi va klara såg vi att klockan va tio i nio..  SPRING!!! Oj va vi sprang, vi visste inte riktigt vart tåget gick ifrån så vi sprang! Sen såg vi at det gick nere. Herregud. Spring haha.. ja stress. 


När vi väl va framme för att ta oss upp till spåret ja då fanns ingen rulltrappa så jag va tvungen att ta hissen!! Då är det kö till hissen. Inte av vagnar eller sjuka människor, utan av fullt friska människor som hade kunnat tagit trapporna när de såg all min jävla packning, två barn och en stor vagn. MEn nej de mosade sig in i den jävla hissen

  

Så jag fick snällt vänta, jag blev mer och mer stressad vågade inte ens titta på klockan! Det va faktiskt en mamma med sin son som såg mig och allt jävla skit och sa till pojken, nej vi tar trapporna! Bra där!!


Väl uppe på perongen va det bråttom, vagnarna visste vi inte hur de låg. Men jag skulle iallafall till djurkupen, varför? Jo för att fulhunden skulle ju med så jag började gå i rask takt, sen hör jag ett gällande skrik. JENNY .. JENNY!! Ja?.. ojdå jag kanske skulle ha hunden med mig haha han hängde med systern min först! Sen skulle allt upp på tåget, eftersom vi va lite sena kunde vi inte hjälpas åt jag och min syster då hennes vagn va lite längre ner så vi fick klara oss bäst vi ville. Min unge kan inte klara sig lika bra som Marlon plus att jag hade hunden. Men det kom en snäll farbror som hjälpte till! Sen lastade jag över allt jävla skit i nå förråd där för att ta mig till min plats. Ja det va en liiiten hytt med åtta platser!! ÅTTA platser, hytten va fullbokad!! två andra personer hade en varsin hund med sig men inte de andra!! I den lilla hytten och tre hundar hur tror ni det skulle fungera?? Ja den ena hanhunden inne i hytten va hanilsk så vi kom inte ens in. Jag och Melvin hade fått en varsin plats MITT EMOT varandra!!! Han är ett år, kan han sitta själv eller äckliga SJ!! Min syster kom förbi och blev lika förbannad hon. så när kontrollanten kom fick hon fixa andra platser åt oss då vi inte kunde sitta där inne plus att min son inte riktigt kan sitta där mitt emot mig!! Självklart är det inte hennes fel så vi blev jätte glada och tacksamma när hon fixade oss hur bra platser som helst!

Det gick väl så där i början, Melvin va rätt trött och grinig då hans sovtid började då! Men törstiga ja det va vi så en del vatten flaskor hade vi med oss

  

Efter en timma med tjo,tjim, skrik och gråt så somnade äntligen min Melvin

  

systern min och Marlon va rätt trötta efter den där första timman

   

till slut kom vi fram!! Herregud va skönt att vi kom fram säger jag bara då va det dags att springa till bussen för vi såg den där mitt emot gatan. .Så det va bara att skynda igen!! Då va bussen redan belastad med två andra vagnar... det får plats tre!! Vi hade två plus en varsin stor väska. Men vet ni vad vi klämde in oss ändå!! Det gick väl så där.. haha Till slut va vi äntligen framme i kärra hemma hos våran mamma LISA!!

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards