Alla inlägg den 21 juli 2010

Av Jenny - 21 juli 2010 21:42

Det bildas ju alltid olika grupper i vårat släkte. Ja ni vet, "nördarna", "technomänniskorna", "fitnesssläktet" Ja ni vet en massa olika grupper finns det. 


Jag är en person som alltid åkte på en massa skogsfester och så vidare för några år sen, droger nej det tog jag inte!! Behöver inte!! Sen har vi träningen även där har jag tillbringat en massa timmar, dagar och veckor. Men jag har aldrig grupperat mig med människorna!


Som på alla techno fester det va hur jävla skoj som helst att träffa alla roliga där borta men jag valde att det va fest vänner. Ja men ni förstår. Grupper.


I alla de här grupperna är det så jävla mycekt skit snack! Man blir förvånad hur mycket de egentligen snackar om allt och alla! De snackar om sin bästa vän, om sin fiende om dig. sen behöver det inte alltid vara skit snack de pratar om men iallafall saker som kanske kommit fram i förtroende! 


Jag tror inte jag är gudsbästa barn absolut inte. MEN säger någon nåt till mig i förtroende då stannar det där. Märker jag att en av mina vänner mår dåligt ja då går jag inte och snackar om det utan jag frågar direkt. Sen kan jag uttrycka mig till andra om jag har en uppfattning om en person absolut men jag säger ju inte något då jag inte kan stå för!! så nej jag tror inte att jag är gudsbästa barn. 


Men det här skitsnacket, alltså varför upphör det inte. Besviken har man blivit några gånger när man tror att. NU har jag träffat någon som är helt toppen.. Men så kommer det där snacket. Det är väl ingen som blir glad om ens hemligheter eller något annat smått o gott kommer ut?!


Nej jag har inte råkat ut eller inte vad jag vet iallafalll. Jag bryr mig inte heller, jag är en rätt öppen person så det bjuder jag på i sånt fall. Men jag ville bara tala om att det är tråkigt att bli besviken på människor när man verkligen tror gott om de!!

Av Jenny - 21 juli 2010 21:33

Melvin är elak mot hunden.. alltså riktigt elak! Han ser han ligga där och sova då springer han fram för att slå, rycka tag i pälsen eller putta med foten på den stackars vovven! Han blir inte ledsen när jag blir arg och tar undan han utan han går bara tillbaka med bestämda steg eller tar tag i mig istället! 


Idag lyckades vi han ändra lite på sättet för när han gick fram sa jag. klappa fint o när han klappade fint så sa jag.. ooo va duktig du är! sen idag va det första gången han reagera när jag blev arg o så blev han ledsen då fick han vara ledsen! Så vi får se hur dagen blir imorrn.  Jag vill inte att min son ska bli en sån människa som tror att bara för att man är ledsen eller deprimerad ska man få som man vill. Alla andra i omgivningen tycker han är en börda men bara för att han är ledsen så ska jag ge han vad han vill. Nej tack för det och den enda som kan förhindra det är familjen tillsammans!!


Annars är Melvin så himla glad och rolig, han är i någon mamma fas nu bara men det fungerar hyfsat ok. 


Sen ska jag slänga ur mig lite åsikter. idag handlar mina åsikter om folk som bara tar, Ja ni vet tar allt som alla andra har men som folket inte har själv! Man struntar i andras behov eller önskemål man bara kör på. Oavsett om man har rätt till det eller inte!! Nej fy fan för såna människor. Det värsta är att är man som jag som säger ifrån eller blir arg. Ja då blir man den elaka i alla situationer. Då blir det ingen som har rätt eller fel utan det bara är. Så bara för att man är ärlig och säger ifrån ja då är man elak. haha. men jag kommer aldrig sluta säga vad jag tycker. oki att jag är mesigare nu sen jag blev mamma, jag har lugnat ner mig lite . Men det är bara bra för mig själv och för min lilla son! 


Jag hoppas han får lite av mig och lite av jonas. Inte för mycket av någon av oss haha. Men att bli en människa som man ska tycka synd om kommer han då inte bli, han kommer inte tro att bara för han är ledsen så ska han få som han vill. Han ska inte ta för givet eller utnyttja någon. Det är iallafall mina önskemål!!

Av Jenny - 21 juli 2010 17:00

Hallå på er där ute. vägen till stranden, sillvik. Ja den gick väl så där en timma tog resan dit men vi klarade det galant

  

Tror ni hon va så där glad hela resan?? hahaha ja det va hon! Till slut kom vi fram och stället va toppen det är gräsmatta nästan hela vägen ner till vattnet för att sen bli till sand så det är mjuk och härlig sand i vattnet. Långgrunt va det så jag doppade mig aldrig helt,t yckte jag redan fått mig min promenad i morse haha!   

Linda och Marlon såg även brännmaneter där ute i vattnet så vi bestämde oss för att inte bada nå mer efter att en pojke blivit bränd.. stackarn! Men killarna va ändå så trötta efter några timmar där borta så båda två somnade. Då passade vi på att packa ihop för att sticka hem. Sista biten till stranden tog bara bussen tio minuter så vi valde att gå.. vi gick och gick.. hm efter en timma va vi framme där vi skulle ta nästa buss hemåt.. en timma!!! Haha.. Vi valde sen att ta bussen hem! 

  

Väl hemma fick de leka en stund ute på gården

  

Innan vi tog bussen hem stannade vi till borta i backaplan för att titta lite affärer men vi va inte så shopping sugna så vi åkte hem istället.


Nu ligger vi i soffan helt utslagna, Min plan va att ta en promenad med fina Sofie men hon är rätt trött och behöver all vila hon kan få nu inför tävlingen så hon stannar hemma. Jag sitter o funderar lite på vad jag ska hitta på.. nåt kommer jag säkert på.. 


Jag hade direkt inte nå roligt att skriva.. ja så ni fick skratta men det kommer de me någon gång sörrni!!


Nä nu ska jag mysa med ungen min.. eller vi ska ta en välbehövlig dusch

Av Jenny - 21 juli 2010 08:41

Jag stack ut vi tio i åtta på min lilla promenad jag tror det är ca 4 km jag går och det är sååå jävla skönt. Möter rätt många som är ute och går mest äldre!! Men oxå en familj med deras barn är ute o promenerar raskt, härligt att se!!! 


Nu ska jag byta blöja på Melvin då han stinker skit!!! Alltså är det normalt att bajsa ungefär 6 blöjor per dag?? Jag tror fasiken inte det men så är det här hemma hos oss iallafall! Sen att kasta saker ja det är hans favorit syssla. Folk säger att det är en fas men den fasen börjar bli riktigt irreterande då han kastar precis allting!! ALLT!! Mat, saker, telefoner, skor ja allt han får tag i åker i golvet. Helst på någon annan oxå och allra helst på Simba(hunden). Jag struntar i om det är en fas det där beteendet måste väck. någon som har förslag om vad jag kan hitt på?! Han bryr sig inte om man tar bort han och blir arg. han går bara tillbaka med en hånflin och försöker igen. Når han inte hunden med händerna ja då tar han till fötterna. BARA för att han ska göra illa hunden.. 


Så kom gärna med råd om hur jag kan göra... Annars har vi det super här borta i göteborg.

Av Jenny - 21 juli 2010 07:19

Igår tog jag och syster med oss ungarna och stack bort till Slottskogen för att titta på alla djuren och helt enkelt bara ha en trevlig dag! Vi åkte o vi åkte sen åkte vi lite till för att till slut komma fram, Melvin somnade i vagnen på bussen så det va ju bra att han inte satt där och skrek! 


Jag väckte upp han när vi kom fram för jag ville ju inte att han skulle missa något. Vi började med att titta på sälarna men det va så varmt så de va mest nere i vattnet eller bara låg och solade! Sen gick vi upp den jävligt branta långa backen, alltså det brände i mina vader kan jag tala om. Men där uppe väntade barnens zoo med getter, lamm, kycklingar, vildsvin, kaniner, tuppar och hästar. Marlon ville självklart rida en liten ponny, ponnyn hette raoul

    

Melvin va för liten för att rida tydligen men jag tror han hade klarat det galant. Han älskade alla djuren!

    

Sen stack vi ner igen för den långa branta backen för att ta oss till pingvinerna. Jag har bilder på kameran på alla djuren men jag orkar inte ladda upp de så ni får nöja er med de jag har i luren. Men pingvinerna va hur söta som helst och busade rätt mycket! Sen blev vi alla hungriga och tog oss till cafet som fanns där för att få i oss en god lasagne. 

  

Melvin åt hur bra som helst min fina unge. Min älsklings Marlon ja han va mest intresserad av andra saker hehe. Men lunchen gick ner och sen tog vi oss till en stor än för att äta lite glass och springa av oss lite spring i benen

    

  

vi hade en bra dag och sen tog vi oss hela vägen in till stan med fötterna jag tror det va ca 4 km men inte i rask takt utan bara en behaglig takt. Sen stannade vi till inne i stan lite för jag skulle köpa mig en klänning. Den va rätt fin. Jag ska ha den på min 30 års dag:)! 


väl hemma så va vi helt döda. Marlon tog sig ut på lekplatsen för lite skoj medans vi andra va på altanen för lite sol. Eller.. systern min somnade en stund! 


Nu ska jag ut och bränna lite.. haha inte för att det spelar någon roll då jag inte äter jätte nyttigt eller tränar. MEN det känns bra ialla fall!!! Sen ska vi ta oss till sillvik strand för lite bad och sol!!!


Puss på er

Av Jenny - 21 juli 2010 07:15

Alltså jag är ju inte nöjd, skinnet är inte jätte fast ännu speciellt inte på magen. Men det tar tydligen sin lilla tid, min midja va jätte mycket mindre förr i tiden men nu är den inte det. Kommer tydligen inte bli det alls heller som det verkar nu! Mina magmuskler är inte riktigt ihop ännu heller o jag räknar inte med att de går ihop helt heller!! Men Jag är lycklig ändå.. trots mina skavanker! 


    

Morgon vikten stod på 61.7 så nu är det bara ca tre kg kvar.. Från tio kg och det är ju positivt att det går neråt!!!! Men nu står träningen tyvärr på vila. Vi är i göteborg och myser jag syster med små pojkarna då vill jag inte jätte gärna avbryta dagarna med träning! 


Men jag kommer hem på fredag igen och då blir det andra bullar direkt!! Puss på er alla glada

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards