Alla inlägg den 25 juli 2010

Av Jenny - 25 juli 2010 21:12

Jag måste bara påminna mig själv att tungan ska man ha rätt i mun vissa gånger..!! 


Jag har lite bilder från lördags'

      

På Melvin såklart när han lekte så fint i sandlådan. Han älskar verkligen att kasta sand, hans favorit syssla! 


Idag har vi spenderat dagen i tyresö. Linda åkte iväg med sin unge för att göra något speciellt. Jonas ja han stackarn jobbade ju. Från kl 4 i natt till fem idag på eftermiddagen. så jag och fisen har fått roa oss själva alltså blev det en riktigt jävla tråk dag. Men ut gick vi en liten stund i allafall eftersom röda hunden behövde rastas lite granna.

    

Sitta i vagnen va ingen höjdare så upp o gå. vi tog oss till centrum för jag ville köpa en ansiktskräm och brun utan sol. Vi tog oss till kicks där fina Ullis stod och jobba. Hon dietar just för tillfälet men va ändå väldigt trevlig och på bra humör, bra där tjejen! 


Sen har vi bara hållt oss inne hela dagen faktiskt för att bara ta det lungt och kramas. hahaha ta det lungt i mitt ansikte. Att jaga hunden för att slå, kasta saker, klappa och bara peka på han va roligare än att sitta o titta på tv med mamma. Men mitt i allt det där så kom han springandes för att krama om sin mamma o pilla lite i håret!  Ja vi har haft en bra dag jag och fisen.


men idag har han trillat illa två gånger. Sista gången trodde jag att vi skulle behöva åka in med ambulansen. Första fallet blev över Marlons bobbycar han satte sig bak och fram sen välte bilen o han ramlade på golvet, ansiktet kom på en liten leksaksbil

  

En liten bula på min fis. Han va ledsen ett tag men det gick över så fort Marlon kom och gav han en kram. Andra fallet. Jag va i Marlons rum för att hämta mig en handduk då jag ville duscha. Jag måste ju kunna lämna ungen själv några minuter bara. Men när jag väl kom ut från Marlons rum ja då står han där. Fan han står bara där rakt upp och ner. I soffan såklart, inte sittandes eller på väg upp utan han står där. Jag ser hur han tappar balansen och jag typ hoppar fram men hinne rinte ta han. Utan han ramlar raklång ner från soffan och vad det såg ut som så skulle han gå av på mitten för hans revben hamnade på bordskanten. Usch va det såg illa ut och jag fick lite panik men tog upp han utan att visa paniken. 


Han va dunder ledsen och slutade inte skrika. så vi satt där och kramades en liten stund, när han väl slutat skrika så tröck jag på revbenen o hela sidan den han trillat på. Men han sa inte, gnydde inte eller skrek inte när jag tröck där så peppar peppar måste det ha gått bra! Men fy fan va det såg ut!! Kan de inte bara hoppa över klättrings fasen!? 


Till slut kom Linda och Marlon hem så vi tog oss till centrum igen för att låta Jonas få sova lite granna. Vi skulle köpa middag. Sen åt vi och hade skoj där hemma hos systern min för att vi sen skulle ta oss hem till farfar igen!


Nu sitter jag här, jonas jobbar och Melvin sover. Jag ska nog gå in i sängen jag med o bara vara lite för mig själv, kan vara skönt ibland! Imorrn är det jag som stcker till aspudden och står på proteinkungen.. kom förbi vettja!!


Nä nu räcker det från mig.. puss på er alla glada


Av Jenny - 25 juli 2010 08:02

Jag testar nu att blogga från min iPhone, det har nämligen inte fungerat tidigare! Igår, lördag hade jag o mina killar en underbar dag. Jonas har ju jobbat så jävla mycket med lägenheten att han ingen fritid haft! Men igår tog vi oss en hel dag. Dagen började vi ju borta i butiken men på lördagar handlar det om tre timmar så det är inte hela dagen. Melvin tröttnade lite lätt att sitta där inne så jag tog med mig han till en lekplats precis utanför där han fick kasta hur mycket sand han ville. Haha jag måste berätta om en kund som kom in. Han började titta o fråga om det mesta vi har där inne, ville gärna handla men den här killen levde nog förr i tiden. Han hade nämligen inga pengar utan ville byta till sig lite produkter med några pike tröjor, haha. Jonas sa åt han att det inte går till riktigt så, killen tackade för sig och talade om att han kommer på måndag, MÅNDAG?? Då är det ju jag som jobbar!! Efter PK tog vi bajsbilen o åkte mot Tyresö för att inhandla lite lunch. Vi köpte med oss o drog sen hem till min syster. Där vi stannade resten av dagen. Efter middagen va min syster så snäll att hon tog våran gnällis så jag o Jonas kunde få lite egen tid, vi drog till kista för lite shopping. Jonas är nämligen inte som alla andra, han älskar att shoppa, han älskar även att leta kläder åt mig. Jag tror inte att han misslyckats en enda gång. Även igår lyckades han o hittade mig en jätte fin klänning i den första butik vi gick in i sen hittade vi oxå ett par skor till var o en! Sen åkte vi hem igen för att titta film DÅ fick Jonas jobb. Vi alla tre hade en toppen dag. Bilder på shopping resultat kommer senare när jag har min data!Puss på er

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards