Alla inlägg den 2 februari 2011

Av Jenny - 2 februari 2011 22:05

Hallå på er alla glada. Idag tog jag och Melvin bussen till sickla då mitt knä inte ville vara med längre. Efter lämning idag så stack jag till gymet. Mitt humör idag har inte varit på topp, jag har faktsitk varit tjurig och negativ. Inte min vanliga sida men alla behöver väl få vara lite elak ibland eller hur.


Men på gymet där släpper alltid mina hämningar och jag ler o dansar mellan seten.. hehe. Idag blev det 15 minuter på crossen sen axlar och lite bål övningar. Kändes bra och jag blir bara starkare och starkare:)!!


Planen va att sitta o plugga lite i skolan sen. MEN alltså denna kurs är fan ett helvete och det känns tyvärr lite som att jag har gett upp.. självklart ska jag inte ge upp utan jag ska göra mitt bästa.. även om det bara denna gång handlar om att bli godkänd.. Vi har prov på fredag.. FREDAG.. och jag väljer att plugga till det imorrn.. haha ja det är skiit tråkigt!!


Fina josefina gjorde akupunktur på mitt knä och min nacke idag. nacken är redan typ bra medans knät inte är bra ännu men bättre!! Jag kan gå utan att hoppa till av smärta.


Jag vet att jag har kört på ändå, tyvärr fungerar jag så. Jag liksom slår av smärtan när det gäller på kroppen och att jag får träna.. Men nu känns det fan bra och jag ska få lite behandling även imorrn. TACK Jossan!!!!! Häftigt att det faktiskt hjälper!!


Nä nu ska jag gå och läsa lite innan sömnen tar vid.. puss på er..


Imorrn har jag muntligt prov och efter det så sticker jag till gymet och ska testa köra lite ben.. puss puss

Av Jenny - 2 februari 2011 06:45

Att lämna på dagis nu går ju hur bra som helst. Både jag och Melvin tycker att fröknarna är toppen! Jag säger ju alltid att Melvin kan vara lite kaxig och envis här hemma men eftersom han alltid är en solstråle och hur snäll som helst borta så är det ingen som tror mig.


Men igår när jag kom och hämtade på dagis så berättade fröken Karin att Melvin nu försöker ta sin plats och hitta sin plats. Han börjar alltså våga slappna av och vara sig själva mer. Han leker hur bra som helst, han pratar hela tiden. Kan alla barns namn som han rabblar upp så fort man ska gå haha. Han tycker helt enkelt att det är toppen där borta och nu och det värmer i mitt hjärta!!!


MEN igår haha.. så hade han gjort något man inte får göra .. som jag brukar säga att när man säger åt Melvin så blir han bara ännu kaxigare och gör nåt tillbaka.. haha ja han funkar tyvärr så. Men han är hur söt som helst. så igår när han blev tillsagd ja då hade han kastat en burk på fröken sin.. hahaha det är lite roligt för hon härmade han hur han gjorde. Han får verkligen en kaxig och trotsig blick när han tänker göra något han verkligen inte får och det hade han fått även denna gång.. hahah han är såå fin!!!

 

Men det är så härligt att han faktistk vågar vara sig själv där inne nu och att det går så bra som det går!!! Det va nog bra att byta om lite i personalen trots allt, även om de andra va underbara även de:)!!!


Melvin sov rätt oroligt i natt men det beror noog på hur dagen blev igår, det händer så mycket saker och mycket nya intryck nu när han "växer" i sig själv. Så vi får stå ut med några jobbiga nätter till tror jag. Kl sex fick vi kliva upp trots sovmorgon.. Men vi är lika glada för det;)!!!


Nu blir det fix och frukost för att sen sticka mot dagis, träning och skola.

 

Han är ju hur fin som helst min odåga.. här försöker han härma mamma ju..

 

Pussmun is the shit.. hehe..

Av Jenny - 2 februari 2011 06:42

igår blev det en promenad till dagis då jag missade tiderna helt med bussarna. Men det blev en härlig promenad. Jag hade massa skit att göra i skolan igår så det fick bli att dra dit först. Redovisningen gick bra och jag är nöjd med resultatet.


JJag fick turen att få börja redovisa så jag kunde sen sticka mot gymet. Där blev det 15 minuter på crossen sen biceps och triceps i ett härligt och tungt tempo!


Mitt knä gör tyvärr jävulskt ont i vissa lägen och jag borde vila helt från att promenera och köra på. MEN nu bor jag som jag bor och många gånger kommer jag behöva gå eftersom bussarna inte riktigt går som man vill här uppe!


Men träningen gick bra och trots att det är tjejveckan för mig mår jag bra.. förutom att jag känner mig 5 kg tyngre och helt jävla uppsvälld.. men det försvinner ju när tjejveckan försvinner;)!

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards