Alla inlägg den 15 februari 2011

Av Jenny - 15 februari 2011 23:53

Hallå så! Idag till middagen fick vi härligt besök av min bonus syster Carro! hon tyckte det va dags att komma och säga hej och umgås lite, vi tackade inte nej!!


så vi åt lite middag och väntade på att Jonas skulle komma hem så jag kunde komma iväg;)! Jag behövde verkligen få träna idag!! Carro körde mig till gymet och där blev det 15 minuter cardio och sen ben träning. Att träna sina ben när man har knäont och är jävligt illamående va fan ingen hit! Jag körde, blev svettig och skakig ibenen. Men shit vad jag mådde illa.. jag trodde jag skulle kräkas där mitt i rummet.. Så jag körde mig.. tittade ner i golvet och blev klar.. Sen skyndade jag mig hem.. jag gick på ca 20minuter.. Väl hemma försvann illamåendet. Kan ha varit maten som stod mig rätt upp i halsen..


Men träna fick jag och det känns underbart!


imorrn blir det ju jonas som vabbar och jag sticker till skolan.. ska försöka kommma upp i tid så jag kan promenera dit.. vi ser vad som händer..


Nu ska iallafall jag gå och lägga mig. puss på er

Av Jenny - 15 februari 2011 16:31

Alltså herregud vad jag hatar att bara sitta här.. Städa, ja vistt kan jag städa.. MEN det är nog ännu tråkigare än att bara sitta!!! Skulle jag börja plocka lite och Melvin ser det så kommer han ändå och ställer tillbaka allt som det va innan!!!


Han är nog mer uttråkad än vad jag är.. FAST han är nöjd i soffan fortfarande och då betyder det att han inte är redo för att gå till dagis imorrn. Skulle aldrig kunna släppa iväg han dit när jag VET att han inte klarar av skiten!! Synd om han, synd om hans kompisar som kan bli smittade och synd om hans fröknar som faktiskt inte kan sitta med ett barn i famnen hela dagen! Jag vet att det är många föräldrar där ute som lämnar sina barn dagen efter feber eller spya, hemskt!! Ja det är jävligt hemskt!! Inte bara för att det är elakt mot sitt barn men det smittar och barn som är infektionskänsliga.. läs Melvin blir sjuka direkt och vissa gånger blir det sjukhus vistelse!


Så jag tycker att alla föräldrar där ute borde tänka en gång till innan de lämnar dagen efter feber! Barnen kanske är jätte pigga och glada där hemma MEN det är ett annat tempo på dagis, mera folk.. Jaja nog med bitterhet. Tyvärr kommer den där bitterheten smygande när man är uttråkad. Jag har massa att göra för skolan men jag har inte ngn lust.. haha.


Idag har vi suttit i soffan, ätit lite kärleksmums, ätit lunch och sen.. ja då sov vi i tre timmar!! Melvin hade kunnat sova längre men han fick inte.. då somnar han aldrig ikväll.


Nu ska jag alldeles strax börja med middagen här hemma för att sen förhoppningsvis komma iväg mot gymet.. IDAG skajag dit oavsett!!! JAg ska!!! Det är min grej liksom och det gillar jag. Det är där jag blir av med aggressioner, ledsna miner, abstinens.. Det är där jag blir glad och sen en ännu bättre morsa!!


Imorrn är det i allafall Jonas som får vara hemma med ungen för att jag har redovisning i skolan, jag har massa att göra i skolan!! Jag ska göra ett studiebesök, jag ska göra en hälspprofil, jag ska göra ett hemprov.. och jag ska göra en aktivitet som handlar om hälsa.. Jaja det ordnar sig det med!!


Nä nu ska jag sitta här och kramas lite med min finaste Melvin!!

 

här är jag för dryga två år sen.. sen tio dagar efter blev det så här

    shit va jag växte på bara tio dagar!! Tänk om jag hade gått fullt ut.. herregud va stor jag hade blivit!! herregud vilka bristningar jag hade fått.. över 30 kg hade jag då nog ökat!! Melvin hade kommit ut och vägt över 4 kg.. då han vägde 3.3kg o en månad tidig... Ja allt har en mening som folk säger. MEN nu ja då ser jag ut så här

 

Men jag ska fan bli tajtare.. jeho.. haha. jag kan fortsätta drömma!!


Ja nu märks det att jag har tråkigt så puss på er

Av Jenny - 15 februari 2011 08:59

Mm det är tisdag, mina planer för Melvin va ju att ha han hemma måndag och tisdag.. att han skulle vara ok på tisdag MEN han är inte ok. Absolut inte som igår men febern är kvar så mina planer höll liksom inte:(!! Det får bli att Jonas vabbar imorrn då eftersom jag har skola och lite redovisningar..Alltså varje gång Jonas har haft jouren har Melvin lyckats att bli sjuk, varje gång!! Livet stannar upp för oss allihop.. MEst för mig då det blir jag som får hålla mig hemma och inte göra nåt.. Har jonas jobb på kvällen kommer jag inte ens iväg ngnstans då.. utan sitter här i den här jävla soffan!!


Man kan bli lite lätt bitter och uttråkad tyvärr.. Men men. Jag och Melvin myser nu för fullt och tittar på tv. Klockan går jävligt sakta o den är bara 9 nu ser jag.. VA FAN DÅ!?


Haha jaja jag håller tummarna att jag kommer iväg ikväll på träning.. annars vet jag itne vad jag gör!!!

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards