Alla inlägg den 9 februari 2011

Av Jenny - 9 februari 2011 21:56

Ja jag kommer till rubriken;)! Efter middagen va det jag som stack till apoteket direkt och köpte mig mina tabletter, doktorn och hon på apoteket sa åt mig att man kan bli riktigt trött av de.. Jag, ja jag fick hjärtklappning och sitter här hur pigg som helst haha..


Träningen gick bra och jag försökte mig på ett benpass, jag höll tummarna för att knät skulle hålla, det höll! Jag körde tungt där jagkände att jag kunde och lätt där jag kände att det giick lite sämre. Men mitt benpass blev bra och jag blev både skakig och svettig.


Jag värmde upp med lätta knäböj,sen blev det benspark, bencurl, rumpmaskin, benpress, ligg på bänk och lyfta upp benen(rumpan), vader, till sist en bål övning.. känns toppen!


Angående discomurra.. Ja det är som det låter. En murra efter ett disco.. ingen trevlig lukt alltså.. haha så jag och Emma har på fejjan suttit och diskuterat discomurra! Jag kom med lite råd om hur den kan lukta gott efter en utekväll med dans och skoj! Om vi är sjuka, jepp det är vi.. Orka vara vi liksom;)!!!


Nä nu ska jag göra mina matlådor.. det blir amerikanska pannkakor med dinkelmjöl(tips från coachen, tess) och fiber havregryn.. gott gott i gott gott. Sylten blir kesella med hallon helt enkelt!


puss o godnatt

Av Jenny - 9 februari 2011 14:50

Alltså den här jävla klådan, den dödar mig!! Det slutar inte klia men samtidigt som jag kliar så bränns och svider det. Fy fan!! Jag ringde ju vårdcentralen idag och dit fick jag komma 10.20 så jag och odågan tog på oss våra ytterkläder för att sen ta en promenad.. härligt tänkte jag då solen lös och deet såg inte så kallt ut.


Men Melvin fick ändå ta på sig sina varma kläder eftersom han skulle få sitta mycket i vagnen. Vi började gå. Lilla backen utanför våran dörr va glas hal!! Alltså det är en liten backe och bilen som skulle upp kom inte upp. Jag och Melvin åkte typ kana ner. När jag såg att resten av vägen oxå såg ut som en isbana fick Melvin sätta sig i vagnen så att detinte skulle hända ngn olycka.. med för lite tid så gör man det ofta bekvämt för sig själv ja.


Vi gick .. backen som tar oss ner för berget.. hahaha hjag skrattade hela vägen ner för jag åkte på riktigt skridskor ner med mina vinter skor.. lite läskigt va det eftersom jag hade Melvin i ena handen och försökte sätta balansen med den andra.. till slut kom vi ner och fortsatte åka mot vårdcentralen. Vårdcentralen vi taross till är rätt nära farfar så jag ringde ju farfar och frågade om han ville vara ute och leka med Melvin en liten stund.


Farfar tackar aldrig nej till egen tid med sin Melvin så han kom direkt.. oki han ville helst att jag skulle komma ner till han.. MEN med dessa jävla isbanor och backen ner och sen ska jag ju upp igen.. så tackade jag nej.. hehe. Han kom och mötte upp oss och tog sig till lekparken vid vilaskolan.


Jag tog mig till läkaren! Tydligen är det nässelutslag som kan komma av inre stress och lite olika saker. Jag fick recept utskrivet med två olika tabletter. Hon såg att jag inte stod ut med klådan så jag fick mig en tablett där på plats.. den skulle göra mig lite dåsig...Just det.. hehe. jag ska tydligen även använda mig av en hemorojd salva på bröstet.. den va såå bra.. hehe.. mysigt va!?


Jag blev klar och stack till lekparken där killarna va.. fick tillbaka min unge som hade haft en toppen stund med farfar.. Sen tog vi oss en promenad hem igen.. så två små raska promenader blev det .. uppför backen gick vi mitt i vägen annars hade vi inte kommit upp helt enkelt..


Det blev pannkakor till lunch här hemma.. vi passar på att äta såna saker vi tycker om som Jona sinte tycker om när vi är ensamma.. Så det blev amerikanska pannkakor med fiber havregryn och kanel i.. smaskens tyckte Melvin..


Nu är vi vakna efter en härlig vila.. dåsig blev trött för mig.. hehe.. Men nu sitterj ag här och har en sån jävla klåda och bara måste måste måste ta mig tilll apoteket.. Jag orkarinte gå.. så vi får se hur bussarna går och passar varandra..


puss på er

Av Jenny - 9 februari 2011 08:58

Idag tog ju jag och odågan en ledig dag. Jag har känt att han varit gnällig de här två dagarna han varit på dagis o jag själv har varit rätt duktig som vågade mig till läkarn till slut. Vi behövde alltså ta oss en härlig dag tillsammans. Hade ju varit ännu bättre om Jonas oxå kunnat vara ledig men det fungerar ju interiktigt så.


Jag hade tänkt att vi skulle hitta på nåt skoj denna dag som kanske simhall eller andys. Men klådan jag pratat om tidigare har inte försvunnit.. herregud va det kliar. I natt va det hemskt!! HEMSKT!! Det kliar o kliar o kliar. hela haken, halsen och på bröstet!! katastrof är det. Jag vet inte heller vad det är jag har gjort annorlunda för att det ska kunnat blivit så här.


Så istället för lek och bus tar vi oss en mys dag och har på oss en varsin mys dress

 

Strumporna mina är nog de skönaste hehe. Men snart ska vi iaf ta på oss ytterkläderna och promenera till vårdcentralen som ligger en bit härifrån.. gångavstånd.. så det blir lite utelek på vägen iallafalla... Eftersom natten blev rätt orolig så är det både jag och melvin som ska sova efter lunch!! härligt att vara ledig ibland..


puss på er

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards