Alla inlägg den 6 februari 2011

Av Jenny - 6 februari 2011 22:47

Jonas hade bestämt att han och M skulle ta sig en grabb kväll idag och då tyckte jag att han lika gärna kunde släppa oss ute i Täby så att jag och Melvin kunde få tillbringa kvällen med fina Tess.


Tess är en tjej som jag tycker mycket om men tyvärr så ses vi inte så jätte ofta. Jag är bekväm på grund av barnvagn och skit o hon. hahaha ja hon är lite tråkig.. MEN det blir man väl under vinterhalvåret tyvärr.. Men vi tog oss dit iallafall och lagade till oss en hemma pizza.. Den slank ner hos oss alla tre så vi blev mätta och belåtna!


Jag och Melvin trivs i Tess sällskap och bråkar lite om vem som ska få uppmärksamheten.. Melvin vinner.. han har nämligen blivit en envis lite ox kille... Kaxig som få är han oxå men såå otroligt söt!!


Tyvärr har både jag och Tess blivit dåliga på att ta kort så bilder idag blev det inga. Men jag kan lova er att vi hade en mysig kväll med god mat. Killarna valde att komma hem i tid så de kunde titta på solsidan med oss. sen stack jag och familjen hem.. Nu blir det snart sovning här på finnberget.. så man orkar med dagen imorrn liksom!

 

En gammal bild på de två fina!!! puss på er

Av Jenny - 6 februari 2011 22:23

Efter lunchen idag så fick Jonas ta odåga medans jag tog mitt pick och pack för att sticka mot gymet. Det blev en rask promenad dit, svettig och dann när jag kom fram började jag köra axlar och avslutade med lite bål och stabiliserings övningar!


Jag fick ju mig ett par hörlurar igår.. så de fick ju såklart hänga med på gymet idag;)

 

Träningen gick bra och jag avsllutade med en rask promenad hem, höll tempot i alla jävla uppförsbackar så andningen va rätt jobbig när jag kom hem.. MEN det kändes skönt i kroppen!

Av Jenny - 6 februari 2011 22:19

I morse vaknade jag kl åtta, innan alla andra i huset.Men så hörde jag en liten kille inne i andra rummet så jag sprang dit och hoppades att han skulle vara lika pigg som jag. Men nej då.. han skulle mysa och titta på tv innan frukost och helst en liten stund efter oxå. Men jag såg solen och den va hur underbar som helst. Så jag sa åt killarna att vi går ut.


Jonas ville helst ligga kvar och sova så vi lät han vara. Jag och lillfisen tog på oss våra kläder och stack ut på gården

     

Melvin tyckte det va hur skoj som helst, speciellt när vi gungade. Alltså jag leker ju med Melvin när vi är ute och leker. Jag låter, stojar och tjoar.. haha jag tror de andra föräldrarna tycker jag är lite konstig men så länge Melvin skrattar och är glad bryr jag mig inte! Vi höll oss ute i ca en timma innan vi blev kalla om fingrarna och ville in för lite lunch!


Av Jenny - 6 februari 2011 09:12
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards