Alla inlägg den 17 februari 2011

Av Jenny - 17 februari 2011 20:14

Alltså jag har hittat en jävla böld på hakan.. va fan då

 

Jag blev lite mobbad idag för mina hörlurar men erkänn att de är super söta.. hehe


Jag fick en önskan om bullbak idag eftersom Jonas ska åka långt imorrn med bil ville han ha med sig lite bullar. Absolut ska han få med sig bullar min fina man..

  Jag och Catta får med oss några vi med..


Nä nu ska vi mysa här hemma puss på er

Av Jenny - 17 februari 2011 12:28

Efter dagis lämning idag som gick hur jävla bra som helst. Melvin bryr sig inte ens om mig utan springer in, kramar om sin fröken och sätter sig ngn stans för att leka. Jag ropar, MELVIN hejdå.. han tittar upp på mig för att sen inte bry sig. haha ja det är väl som det ska vara:)!


Jag hade ett litet samtal med Melvins fröken som varit sjuk förra veckan o vi denna.. Jag är så glad över den nya personalen på Melvins avdelning så han kan få vara där jämt och ständigt haha. Jaja nog om det

Jag stack upp till gymet och körde faktiskt intervallträning på löpbandet!! Jag hatar att springa.. alltså riktigt hatar det. MEN idag va det hur jävla skoj som helst jag hade t o m ett leende på läpparna när jag sprang där!! Det blev 7 intervaller som varade i dryga 1  minut var. Ibland kanske det blev två minuter.. MEN som jag säger det va härligt!! Det jobbiga va ju att jag kände när rumpan och kinderna hoppade i otakt.. jag kände ju mig inte direkt sexig då. men körde på för att jag kan väl bli... hahaha


Efter cardion blev det ett tungt armpass herregud va bra det kändes och vilken jävla kontakt jag fick.. träningsvärken väntar jag på imorrn då..


Imorgon är det jag, Cattur och Melvin som drar ner mot göteborg. Melvin ska få umgås med sin mormor heeela helgen lång och jag ska bara vara mig själv!!!!!


Nä nu ska jag vila lite och sen ställa mig och baka lite bullar.. jepp jag älskar att baka!!


Av Jenny - 17 februari 2011 07:03

Idag är det torsdag och det blir första dagen på veckan som melvin kan sticka till dagis, roligt för han och skönt för mig! Han behöver det kan jag tala om, energin bara flödar här hemma och eftersom han inte fått utlopp för den så blir han lite lätt sur!!

Jag satt och tittade på min blogg för ett år sen... ooo va söt min prins är.. tita själva

        O så va det även ett år sen vi hade våran klassträff som blev super lyckad

    Hur skoj som helst att se alla gamla vänner:)!


Jaja men nu är det 2011 och det är dags att ta tag i dagen. Jag ska lämna Melvin sen ska jag faktsikt gå och träna sig lite. Armar och förhoppningsvis lite cardio. Farfar ville hämta ungen idag så vi får se vad som händer. Det jobbiga med att han hämtar är att jag sen måste ta mig dit ner för att hämta odågan och då är det nog fasiken lättare för mig att hämta direkt från dagis för att ta bussen eller bara att gå raka vägen hem. Ja jag är bekväm av mig nu när det är vinter och hemskt väder!!!


Plugga, säger något i mitt huvud att jag även behöver så vi får se hur det blir med den biten.. kanske kanske inte.. mohahaha

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards