Alla inlägg den 13 februari 2011

Av Jenny - 13 februari 2011 23:15

Jag satt ju här och höll tummarna för att kunna komma iväg på träning idag. Eftersom Jonas har jouren kan det bli lite fattigt med träning för min del. Då han kan få jobb när som helst och jag kan alltså inte vara ute och springa!


Men Jonas kom hem och jag kunde sticka iväg.. Så jag promenerade raskt till gymet på 20 minuter, svettig men samtidig iskall då det va iskallt ute. Sen tog jag mig an crossen i 15 minuter.. För att jag sen avslutade med axlar och mage. Det va härligt och det gjorde skönont!! Jag älskar verkligen min träning.


Jag vet att jag missar fika stunder med vänner, jag vet att jag ibland prioriterar träning istället för att kanske umgås med vänner. MEN träningen är mitt intresse, min hobby. Eftersom Jag inte vill att den ska gå ut över Melvins tid då han är viktigare så väljer jag ju att träna då jag kan! Vissa tycker att jag är knäpp som är så inne i min träning. Men istället för att jag säger.. o idag vill jag fika med ditt o datt, o idag vill jag åka ut och shoppa.. Ja så säger jag. oo idag vill jag träna:)!


Självklart älskar jag att umgås med mina vänner oxå absolut. O de som är mina vänner både vet och förstår mig haha förhoppningsvis. Så som i helgen. Jag tog min systerson på fredagen så hon kunde gå på sitt ljusparty. Sen fick hon ta Melvin på lördagen för att jag ville träna.. haha hon tyckte jag va lite knäpp och va så tänd på träning .. MEN som sagt det är ju mitt intresse som jag verkligen brinner för.. Självklart förstår hon.. det är ju min syster. Ja nu blev det en uppsats.. Men ni fattar va jag vill ha fram va:)?! Att träning är inte ett måste för mig, det är inte något som får mig att må dåligt. Jag mår bra utav min träning, jag mår bra inne på gymet. Det är både min fritid och min egen tid! En tid då jag mår bra och går runt och ler!! Jepp jag ler där inne ska ni veta.. haha..


jaja nog omd et.. Jag körde som sagt mina axlar idag och de börjar forma till sig. jag fick inte jätte bra bilder men de duger i krig..

   

Sen tog jag mig till affären och storhandlade alldeles ensam.. Utanför när jag va klar stod jonas och väntade.. MElvin ja han va hemma med farfar som kom förbi för att titta till sin lilla kille. så jag säger det en gång till Det är härligt att ha familjen i närheten!!!


nä nu ska jag gå och sova så jag orkar med dagen imorrn.. puss på er alla glada

Av Jenny - 13 februari 2011 17:02

alltså helt ärligt. Det blir bättre på ben och armar  MEN magen hänger inte riktigt med i förvandlingen. Jag vet orsaken MEN jag har faktiskt skött mig nu..Jag längtar tills jag kan börja promenera igen på mornar och eftermiddagar.. När vagnen liksom går att rulla framåt med igen och inte bheöver ploga sig eller åka kana framåt!


MEN det kommer snart det me

 

Nu har det varit en helg med onyttig frukost och onyttiga dagar.. MEN jag ska alldels strax gå och träna.. jippi.. cardio och axlar blir det

Av Jenny - 13 februari 2011 16:50

Hallå så. Nu är vi hemma igen. Vi har haft en toppen helg ute i tyresö jag och odågan! Att sova hos gammelmormor tyckte Melvin va toppen! Torsdagen blev det skola och dagis. MEN jag hann även med ett tränings pass och det kändes toppen!


I fredags va det ju snökaos.. riktig jävla snökaos. Våra planer som va att träna på morran och sen hämta upp kusin Marlon på dagis försvann i kaoset, vi höll oss inne! Vi satt inne precis hela dagen men hade skoj ändå

 

. Jag fick min fina moster att hämta Marlon. Han skulle sova med oss och mysa lite hos gammelmormor.

  Det blev lite chips och festis mys på kvällen. Melvin han tyckte det va roligare att kasta chipsen på golvet och höra gammelmormor skälla än att sttoppa de i munnen, så de åkte in i skåpet igen!


Natten va väl så där.. läs hemsk!! Grät inte den ena så grät den andra.. MEN jag är lika glad för det. Så på lördagen fick systern min ta båda killarna så jag kunde ta mig mot sickal och träna ett litet rygg pass. Jag va på gymet redan kl nio på morran på grund av att snygga tjejerna Linn och Evilin kom och hämtade upp mig, TACK!!


Jag körde även cardio i 25 minuter. gick och sprang om vartannat. Knät kändes toppen.. iallfall under träningen... hm!!Efter träningen så stack jag till tyresö och lekte lite med Melvin och Systern min. Marlon va på bio med sin pappa. så vi tog oss till centrum för lite inhandling av lördags godis och lek i lilla fyrkanten haha.

 

Melvin ville ha gois(godis) av moster. Hon sa, ja då måste du sitta här hos oss och äta. Då himlade han med ögonen, haha hela huvudet som ni ser. Sen satte han sig så snällt i mosters knä.. då såg vi det.. shit.. vi såg kalufset

 

Ungen behöver en klippning.. någon som vill ställa upp?!


Sen blev det kalas ute i tyresö då vi firade min fina kusin Marcus på hans 20 årsdag!! Stora killen. Moster Marita tycker inte han ska få sprit haha men nu är han 20 och kan tillbringa sina dagar inne på systemet om han vill!! De bjöd på goda pajer, kakor och massa annat sliskigt!!

   

Jag och Melvin tycker det är super skoj att umgås med klanen Olsson!! Men i lördags på kalaset va Melvin så himla gnällig och ingenting passade.. då sa jag att nåt är fel.. Mycket riktigt.. han blev jätte sjuk på natten och sitte r här hemma med hög feber! Vill bara sitta i soffan och pilla i mammas torra och slitna hår!!


Jonas kom alltså och hämtade oss med bajsbilen.. härligt det luktade efter en hslgs jobbande. haha.Men hem kom vi. När vi åkte upp för berget sa Melvin.. MEM MEM (Hem)!

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards