Alla inlägg den 1 februari 2011

Av Jenny - 1 februari 2011 07:18

Igår när jag gick och hämtade Melvin tyckte jag att han kunde få gå lite eftersom det blir så mycket buss åkande nu på grund av både snön och mitt knä. Så  vägen som i vanliga fall tar ca tre minuter till bussen.. haha den tog exakt en halvtimma. Melvin älskar nämligen att klättra i alla högar han ser. Han vill gå upp så att det blir lite läskigt, sen ska han sätta sig ner och åka ner med rumpan.. Fastnar han så hoppar han. Han tycker det är super skoj. Så vi stod där utanför dagis ett tag och lekte i snö högarna.


På dagis så säger de att han blir bara tuffare och tufffare för varje vecka. Han är inte alls lika tyst och blyg som innan jul Han tar för sig nu. Fröken Karin säger oxå att när han vet att han inte får göra nåt så tittar han på henne med massa bus i ögonen och sen gör han det iallafall hehe min kille det..


han pratar tydligen hela tiden och är som en solstråle när han vaknar efter vilan.. det är skönt att höra för mamma hjärtat!!! Så nu känner jag mig mycket tryggare med dagis, jag tycker att personalen är helt underbar!!!!!!! Nu känns det inte alls jobbigt om det tar lite längre tid i skolan än vad som va tänkt och så vidare. härligt!!!!


jaja nu ska vi fixa ordning oss och ta oss mot våra måsten. puss påå er

Av Jenny - 1 februari 2011 07:16

Igår blev det träning med PT Helena. hon är jätte duktig och jag känner att vi kommer kunna köra tungt när hon är klar med min trasiga kropp.. Tyvärr så är knät ivägen för mig och jag måste vila lite med promenader och skit.. FAN!!! Men träningen igår blev iallafall 25 minuters cardio innan träning. Träningen bestod av, mag och bål träning/stabilisering. Rumpa och lite ben. Sen avslutade jag med 15 minuter cardio. kanske inte jätte mycket träning men jag måste träna upp bålen och mitt knä för att köra på med benen tyvärr..


Idag blir det armar och cardio.. antinggen på eftermiddagen eller på kvällen. får se hur dagen tar sig.. puss på er

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards