Alla inlägg den 24 februari 2011

Av Jenny - 24 februari 2011 18:15

Alltså den här tiden jag har varit själv hemma har jag spenderat med att...

   

Stå framför spegeln och posat..Alltså, helt enkelt bara jag;)!!


Nej då men hängt tvätt har jag hunnit med. Maten står på spisen och väntar på att bli uppäten då det verkar som att alla blev försenade idag... Men snart så..


Puss på er

Av Jenny - 24 februari 2011 16:27

Sista dagen med rutiner denna vecka för mig och min lilla prins vi bestämde oss för att vara lediga imorgon helt enkelt och umgås lite med Kim och henne små killar:)! Jag tycker att så länge jag har möjlighet så har jag Melvin kortare dagar och ledig på fredagar för sen när jag börjar jobba går det liksom inte att bara vara hemma en dag.. Så imorrn och sen två fredagar till är vi lediga, de ska vi göra nåt skoj på. Egentligen va planerna imorrn att dra till mullemeck parken det är en jätte härlig park för alla åldrar och de har massa roliga saker. Det är även en park där funktionshindrade kan vara och leka. Det är gratis och hur fint som helst. MEN nu är det så här att kylan är rätt extrem och jag tror ingen av våra småttingar har lust att vara ute i flera timmar då. Men vi får ta parken en annan dag!!


Idag har jag varit i skolan och börjat en ny kurs, den verkar vara väldigt intressant och rolig, jippi haha! När jag satt där i skolan och arbetade fick jag mig ett mess av gudfar Alan att han gärna ville umgås lite ensam med Melvin idag.... Ja tack;)! Men jag fick hämta Melvin efter min träning som idag blev cardio, bröst och lite mage.. sköööönt!! Så Alan mötte upp mig för att sen ta med sig Melvin hem till farfar.. jag själv ja jag sitter här och bara softar, hur skönt som helst med slapp kläder och osminkad

 

Fick även ett mess av Alan med en bild på de två när de myser i soffan.. haha även Alans hår fungerar tydligen

 

Sötnötar!!


Jaja Jag ska strax börja laga mat först ska jag bara ta upp lite saker som kan irretera mig.. Haha nu tänker ni säkert. men va fan sak hon börja nu igen.. Jepp det ska jag!!


Jag hatar folk som bara glider förbi allting på en jävla räkmacka!! Så fort någonting blir lite jobbigt eller svårt att förstå kan de ingenting och vi andra måste göra saken åt de.. HEMSKT!! Fan man kommer aldrig lära sig att göra det som är svårt om man alltid får allt serverat!!!! Men idag så sa jag helt enkelt NEJ.. Absolut får man lyssna på mig när jag pratar om våra uppgifter men att göra de åt ngn annan eller så att ngn annan bara kan kopiera..Nej det är ingenting jag tänker fortsätta tillåta!!! För det är frustrerande och irreterande.. Tur att man har bloggen där man kan avreagera sig lite!!


Sen en annan sak.. Om det är något en person stör sig på hos ngn annan och man talar om det, eftersom det kan vara nåt som gör dig ledsen eller bara förbannad. Sen blir den som talar om det liksom det svarta fåret och den elaka!!! Att man alltså inte får tala om sina känlsor inte ens om det är något som sårat dig.. Sen kommer det en annan person och säger exakt samma sak till samma person.. Ja då blir den personen liksom hyllad och det är hur ok som helst. Fan va bra att du talade om det och så vidare.. Ja ibland är livet konstigt alltså..


Men jag är glad att jag har min familj..

   

Det är vi liksom!!


Jag är glad att vi bor här där vi bor.. Jag är nöjd och lycklig helt enkelt!! Det är väl det man ska tänka på och släppa allt annat.. återigen.. tur att man har bloggen att avreagera sig på!!


Nä nu ska jag börja lite här hemma innan alla kommer hem.. puss på er..

Av Jenny - 24 februari 2011 16:16

Hallå så på er. Igår blev det inge bloggande då jag inte kom hem förrän vid åtta tiden och då somnade jag tillsammans med Melvin.. skööönt hehe! Efter dagis lämningen igår stack jag till gymet där jag körde cardio och ben.. herregud va jag körde ben.. Jag kände att mitt knä va helt och det gick bra så jag körde på!!! Det blev knäböj, utfall, upphopp, benspark, rakamarklyft sen en rumpövning som jag kör liggandes på en bänk...


Kan säga så här. efter träningen va mina ben skakis och jag började redan känna av träningsvärken.. haha.. Jag älskar det!!!

 

Alltså i vissa kläder känner man sig så svullen medans i andra kan det kännas så himla bra.. Jag känner mig alltid mer svullen och vätskig när jag har tajta kläder.. MEn efter gymet satte jag på mig mina baggy jeans och redan kändes det bättre hehe!! Igår efter träningen stack jag till skolan där jag hade en redovisning på en hälsoaktivitet. Min aktivitet blev att vi alla skulle göra en frukt sallad tillsammans och sen stoppa i oss.. haha jag va den enda som tänkte på mat.... typiskt mig liksom;)! JAg och Melvin skulle upp till farfar där gudfar Alan väntade på oss och ville umgås lite.. han säger att det är med mig hahaha men jag vet att det är Melvin han vill ha för sig själ.Jag kan säga så här. Jag hade en våtservettask i vagnen som va djupfryst när vi kom fram dit vi skulle. alltså djupfryst!!! HEMSKT!!!Jaja.. Alan gjorde en super god middag.

 

nobody of us can be without our iphone haha!!


 

här kändes kroppen bättre och lite tunnare. haha. Usch va huvudet kan spela en spratt liksom.

Efter umgänge och mys stack vi hem och där somnade jag med min lilla prins. haha kl ca 20.00 på kvällen:)!!!


Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards