Alla inlägg den 14 februari 2011

Av Jenny - 14 februari 2011 21:21

På begäran av tantalexandra så kommer nu receptet på choklad rutorna. De är inte så där torra som vanliga kärleks mums kan bli ibland. De va super goda!!! De smälter i munnen! Men passa den i ugnen.. direkt när den liksom blivit fast tog jag ut den så att den inte skulle bli torr! sen Glasyren kan man nog göra nåt roligare med. Den som är på receptet är jätte god.. MEN jag skulle vilja ha nå mer smak än den som är. Så kanske lite kaffe i eller kanske ljusare choklad!


Chokladrutor i långpanna!

5 ägg

4.5 dl socker

2 dl vatten

200g smör eller margarin

4.5 vetemjöl

2 tsk bakpulver

1 msk vanilj

2 msk kakao

GLASYR

100 g smör

2 dl mellangrädde(jag tog vanlig grädde)

4 msk socker

2 tsk vetemjöl

2 msk kakao

Garnera med

kokos

1Vispa ägg och socker riktigt pösigt. Koka upp vatten stäng av värmen och lägg i smöret i mindre bitar så att det smälter.

2. blanda mjöl, bakpulver, vaniljsocker och kakao rör sen ner äggsmeten och vätskan. Häll smeten i en välsmord långpanna. Grädda i nedre delen av ugnen i ca 15 minuter eller tills kakan har fin färgoch känns torr.

GLASYR

smält smöret i en kastrull, hälli grädde, socker, mjöl och kakao. låt koka tills det tjocknar ca fem minuter.


Sen brer du glasyren över kakan och garnerar med kokos.

Ugns temp:200 grader

efter att jag smorde formen så strödde jag formen med kokos..

Av Jenny - 14 februari 2011 18:40

Nä men.. det är ju jag åter igen. Alltså herregud.. jag är stolt över min senaste långpanne kaka.. Den va riktigt god och bara smälte i munnen!! Ja jag smakade, va ju tvungen då det va första gången jag körde det receptet!


Alltid när jag är hos min mormor så lusläser jag alla hennes tidningar efter nå goda recept. Hon prenumererar på Allers och Hemmets journal. Denna gång va det en massa gott med choklad och jag tog med mig de sidorna hem kan jag tala om hehe. Eftersom det är alla hjärtans dag idag så ville jag baka nåt extra kladdigt till min fina jonas som han kan få när han kommer hem.


Jag brukar ofta baka kärleksmums och de blir alltid goda. MEN i hemmets hittade jag ett annat recept på kärleksmums, det lät mycket saftigare och kladdigare så jag testade det idag. Alltså det blev super gott, smälter i munnen gör det och smakar mycket choklad.. mmm

  Hädanefter är det detta recept jag kommer köra när jag ska göra mina kärleksmums.. MEN jag ska ha lite kaffe i glasyren.. det hade inte denna..

  Fluffiga och goda blev de!!!!! Jonas får sig några st och en liten present.. Sen får han ta med sig resten till jobbet imorrn så att jag inte äter upp all jävla skit.. haha

Av Jenny - 14 februari 2011 16:53

hallå igen. Ja jag hänger mycket vid datan när jag är hemma på grund av tristess.. Jag skulle vilja busa o stoja med Melvin men han har fortfarande hög feber och vill helst sitta i soffan framför tvn.. Då får han det;)!


Men tillbaka till rubriken. Alltså jag är en aktiv person med massa energi, älskar att prata och dela med mig av mitt liv. Så kom det här med facebook och absolut jag uppdaterar nog mer än många andra, men som sagt det är ju jag. JENNY! Jag skäms inte över hur jag är utan jag bara är liksom.


Men sen har vi de här.. haha skvallerbyttorna som ringer jonas direkt när det står något konstigt. Så tolkar de allihop det fel o så kommer Jonas hem och undrar varför jag skrivit som jag gjort.. Haha låt mig bara vara.. och fråga hellre en gång innan ni för det vidare;)! Nä men allvarligt det jag ville komma fram till är detta..


Jag uppdaterar ofta, blir ofta skämtad om eftersom jag gör detta. MEN eftersom Jonas får veta direkt när jag har skrivit något.. Ja då är det ju så här.. personerna själva sitter ju exakt lika mycket och ofta som jag då på fejjan. Jag visar det med att uppdatera.. Medans ni ja ni smyg fejjar ju... mohahahha..


Smygfejjar är väl ok om man inte skvallrar och sen skämtar om att jag sitter vid fejjan mycket... så deså;)!!!


Nu ska jag fortsätta göra det jag har gjort idag.. puss på er

Av Jenny - 14 februari 2011 09:25

Jonas känner mig och vet exakt vad jag gör varje morron. Men han är inte riktigt klok. Han är ju bara för söt vissa gånger.. läs vissa gånger;)!


Efter en stund i soffan blir ju jag och Melvin hungringa så vi sticker ut till köket för att fixa lite frukost..  Jag tittar mot köksbordet.. o vad ser jag där.. det är nåt på min stol..

 

Sen ska jag ta fram yogurth åt fisen min.. och vad ser jag då.. jo

 

De tre ställena som jag går till varje morron hade han lagt en fin miranda nalle.. Den stora va ju min favorit.. kanske frö att den va stor.. haha.. MEN ooo va glad jag blev.. Han kan om han vill min Jonas.. Det blir alltid bättre när man inte tjatar kanske...


puss på er

Av Jenny - 14 februari 2011 08:34

Förut har alla hjärtans dag varit rätt viktig för mig, som alla traditioner. Men eftersom jag varje år har fått tjata på Jonas så kände jag detta år att jag inte orkade bry mig. Så jag har inte friskat upp hans minne utan bara lät det vara igår och hoppades ändå innerst inne att han kanske själv skulle komma ihåg.


Imorse när jag klev upp och behövde tömma blåsan så sitter den där mitt framför mig och glor.. Ja ni vet den där söta;)!

 

Han kom ihåg.. O inte efter jobbet då han hört det av sina kollegor utan han kom ihåg en dag innan t o m! Fina Jonas!!!


Jag och Melvin blir hemma både idag och imorrn då han har hög feber och är förkyld. Ingenting är bra och minsta lilla motgång gör han hysterisk ledsen:(!! Men vi stannar hemma och myser så där som bara vi kan liksom!


Nu är det oso på tv och han bryr sig inte ett skit om mig. Då passar jag på att knappra lite på min rosa darling.


Klådan!!! Ja den är fan tillbaka och har varit där hela helgen.. Det kliar så in i norden!! Jag äter de där tabletterna typ varannan timma känns det som.. och jag skulle bara ta en morron och en på kvällen!! så vi får väl se hur det här går.. MEN denna klåda är hemsk.. riktigt jävla hemsk!!! Mina armar får som knottror för att det kliar så jävla mycket. Finns det någon som har nå tips där ute.. eller som kanske t o m kan veta vad det kan vara??


puss på er

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards