Alla inlägg den 22 februari 2011

Av Jenny - 22 februari 2011 23:02

Jag sitter här i soffan och slappar lite framför tvn med min stora kille. Efter middagen idag tog jag mitt pick och pack för att sticka mot gymet. Det blev en rask promenad i kylan och ett tungt arm pass, fick bra kontakt och det kändes härligt. Körde även några stabiliserings övningar som jag fått i läxa av PTn.. Jag tog faktiskt bussen hem då jag bara ville hem och hinna mysa lite med Jonas innan vi skulle gå och sova. Så nu är det dags för lite duschning och sen blir det att gå och lägga sig så man orkar upp imorrn!


Imorrn blir det träning innan skolan och då är det som jag gillar det bäst.. träning på morran!! Är inte jätte förtjust i att träna så sent på kvällen men man tar ju det man får och kan vissa dagar.. Nä nu blir det duschen..


Hoppas ni får en mysig natt.. puss på er.


Det finns en jag saknar men jag har tålamod och väntar lite till...

Av Jenny - 22 februari 2011 17:07

Alltså jag måste få klaga lite och få avreagera mig lite. Jag älskar min skola och jag tycker att det är de bästa pedagogerna jag någonsin haft med att göra! Att lära ut är deras grej liksom. Jag har min favorit och det vet hon nog om! En lärar/mentor som kan utbilda vem som helst, vilken diagnos du än har så är hon rätt för just dig! Helt underbar är hon. De andra har jag inte haft så mycket med att göra men jag tycker att alla som jobbar där på skolan är underbara määnniskor!


Nu har jag haft en kurs som heter hälsopedagogik och den har varit toppen, hur intressant som helst och man har fått upp ögonen lite mer än innan om vad hälsa är och vad det betyder. Verkligen en jätte intressant kurs och en bra lärare i kursen som även hon älskar allt som har med hälsa att göra. Det syns även på henne att hon lever som hon lär, bra där!


MEN nu kommer vi till det här som jag vill klaga lite över. Jag tycker att om man är lärare/pedagog, lär ut andra att vara det. JA då tycker faktiskt jag att man ska vara pedagogisk själv och tänka på vad man får göra och inte göra!


Jag tycker att för det första så måste man få säga vad man tycker om det är något som känns fel, eftersom man är elever så tar man ju det med sin mentor för det kan kännas lite känsligt.


Vi hade lite svårt för fritidspedagog kursen och talade om det med våran mentor. Vi kände oss inte välkomna och så vidare. Trots att vi alltid har tyckt om läraren som person. Men tyvärr ibland kan det helt enkelt bara börja fel.


MEN nu har vi som sagt haft hälso kursen och den har varit toppen vi har känt en bra kontakt med våran lärare och att hon varit väldigt pedagogisk och lärt oss massa om hälsa och faktiskt oss själva. Sen idag när vi har EN dag kvar att vara med henne och i denna kurs. Då tar hon upp det som hände på senaste kursen.


hon sa, ja jag hörde ju att frititdspedagogskursen klassen pratade med..... om ... och så vidare. Det sa hon framför alla som satt där, alla som läste kursen!!


HELT FEL!! Jag skulle aldrig göra något sådant hade hon problem med oss och det vi tyckte då borde hon tagit det med oss själva och inte med hela kurskompisarna!! Eftersom det va väl ca fem sex st där osm inte hade med det att göra!!!


MYCKET OPEDAGOGISKT tycker jag. Och allt som jag känt om den här kursen nu bara sjönk.! Eftersom vi blir lärda att inte göra såna saker!!!


Men jag tycker fortfarande om skolan hur mycket som helst och de är underbara som jobbar där. Bara att vissa saker de lär ut kanske de själva borde tänka på!!! Vi som hade gått den andra kursen kände oss jätte utpekade nu och det va faktiskt inte en rolig känsla!!!! Men men.. imorrn är sista dagen för hälso kursen så det blir säkert bra. Jag behövde bara avreagera mig och få klaga lite granna;)!!


Nu ska jag börja laga mat så att jag sen kan sticka och träna när Jonas kommer hem!!!! ppuss på er

 

här är jag samma månad som jag blev gravid:)!!!

Av Jenny - 22 februari 2011 16:55

Hallå så på er där ute! Alltså mina mornar kan börja bra de första minutrarna men sen så börjar det. Ja ni vet, det där jävla trotset!! Melvin har hamnat i en riktig jävla trots fas nu och jag tror jag spricker snart..Förut när han ville visa vem som bestämde kunde jag skratta lite MEN nu märks det att han inte alls är en bebis längre utan en pojke med egen vilja som på alla möjliga sätt bara SKA ha på sitt sätt!!


Vi började de 45 minutrarna idag med bråk om frukoskt. Han ville ha yogurth så jag lät han duka fram sin frukost, vi satte oss men då började det. Han skulle inte ha yogurth eller smörgås. då tog jag bort det, då skulle han ha det. Sen skulle han ha min talrik. Han skrek och inte det där lilla tysta utan med hög och mörk röst i 45 jävla minuter!! MEN idag tappade jag inte tålamodet som igår utan jag tog det.


han fick gå ner från stolen och då skulle han kramas, sen varannan minut skrika och gå ner.. haha. Till slut sa jag åt han "gå härifrån nu Melvin jag ska äta min frukost i lugn och ro" Han gick och tittade på tv jag tog mig in till sovrummet och ringde jonas. Man måste få stöd och pepp när det är så här för tro mig. HEMSKT är det!!


Sen tog vi på overallen och det gick faktiskt bra även buss resan tilldagis då vi satt och kramades hela vägen. Jippi tänkte jag. Sen när jag hämtade .. ja då började det igen, han skrek fram till ica. Inne på ica ville han ha en banan och jag tog en. Då skulle han ha en annan inte den jag hade i handen. Så jag knatade på och sket i hans höga toner. Folket där inne titatde på mig men fan låt de!!! Jag tänker inte mjäka med min unge. Jag ger han all kärlek jag kan och han behöver, han saknar ingenting i sitt liv eftersom han har underbara föräldrar som gör allt för han.


Så om han skriker för att han inte får som han vill ja låt han!! Jag har nog sett hur det kan bli om man alltid gör som ungarna säger och om man aldrig säger nej.. Man kan bli hemsk som barn men även som vuxen och det tackar jag nej till!


Till slut gick bananen jag tog hur bra som helst och vi kunde skratta och skoja igen! När vi va klara tog jag oss till bussarna. MEN jag kände på mig att det kunde bli en jobbig buss färd så vi tog på oss alla våra varma kläder, trotsade kylan och trots för att ta oss en promenad hem. Fasiken va det va härligt!! kallt men h ärligt!! Melvin skrek emellanåt men då va det ingen annan som blev lidande så han fick skrika. Men han va mestadels glad. haha.


Nu sitter vi i soffan och bara myser så där som vi kan!! Trotsen ja den vet jag att den försvinner eller i allafall ändrar färg och byter utseende haha. Men det är nåt vi föräldrar får ta med ett stort tålamod. MEN det kan vara hur hemsk toch jobbigt som helst!! vi älskar ju våra barn otroligt ändå och de roliga/mysiga stunderna väger upp de jobbiga!!!

 

Min prins för ett år sen då han trodde att allt jag sa va det som stämde haha


Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards