Alla inlägg den 18 februari 2011

Av Jenny - 18 februari 2011 08:03

Hej på er alla glada! I natt fick Melvin sova inne hos mig då Jonas skulle iväg kl 4 i natt.Han ska nämligen iväg med jobbet för både fest och skoter åkande:)! Natten gick faktsitk bra och Melvin sov sig igenom den förutom kanske två gråt efter nappen men det fixade han helt själv så jag kunde bara slappna av och somna om.


Så kl 7 imorse när han sa med sin gulligaste röst " hieej" ja då va vi båda helt utvilade! Nu sitter vi i soffan och bara tittar på tv o myser.


fan tänk för ett år sen bodde vi hos Jonas pappa, alltså han ställde verkligen upp då vi behövde det och det är något vi aldrig kommer att glömma! Melvin och farfar har en sån grym kontakt på grund av just detta och Melvin vill vara med sin farfar hela tiden.


MEN herregud så skönt det är med ett eget hem. Jag trivs så jävla bra. Här får vi tillsammans bestämma om vi vill ha besök eller inte, vi får själva bestämma vem som är välkommen eller inte och det är så jävla skönt! Jag tycker att det är helt ok att man hjälper sina nära och kära då de behöver det som bäst. Fast då ska man ju även veta att personerna har en plan, en plan att gå vidare liksom inte stanna och ta över. haha tänk om vi hade skitit i att leta efter ett eget hem och bara stannat där, fy fan då hade det blivit kaos och vi allihopa hade gått varandra på nerverna. Det blir ju tyvärr lätt så när man inte får vara ifred i sitt egna hem.


Ja så jag är så himla lycklig att vi hittade det här hemmet, här trivs vi alla tre. Det värmer i hjärtat när vi åker bil eller buss och nedanför backen så säger Melvin. Mem(hem)! Då vet jag att vi har lyckats skapa ett hem där vi ska stanna!!!


När jag tänker tillbaka på förra året då vi inte hade ett eget hem. Jag kommer aldrig någonsin ångra mig att vi gjorde som vi gjorde! Trots att det va tufft, trångt och jobbigt vissa gånger att dela hem med en annan vuxen så mådde vi bättre där än i bromma. JAg mådde bättre och då blev jag lättare att ha med att göra. Men att behöva ta över ngn annans hem, bo i någon annans hem va faktiskt tufft och jobbigt för psyket. Men tänk då på personen som äger hemmet hur jobbigt det måste varit! Trots att vi hade trevliga stunder och allt liksom flöt på hur bra som helst blir det ju ändå frustrerande. Nej det är något vi har bestämt att vi aldrig kommer göra om!! ALDRIG. Vem fan vill vara beroende av andra och liksom börja leva genom andra.


Haha jag vet att jag är svamlig nu men när jag läste mina inlägg från förra året så tänkte jag tillbaka lite. Och jag blev så glad för hur allt blev och slutade!!! Vi har ett underbart hem, med underbara grannar och en underbar gård. Det är lungt och skönt här ute med massa barnfamiljer! Melvin och farfar fick en underbar kontakt och det är inga som helst problem när farfar kommer och hämtar Melvin, han hänger på direkt!! Sen att vi bor så nära farfar är ju en höjdare. Vi bor även närmare min familj borta i tyresö!! Även om jag inte varit där så mycket nu under vintertiden men sen när det blir vår och sommar så blir det ju lättare att ta sig och man kan promenera o så vidare.


Jag är tacksam för allt jag har!! Lycklig och glad är jag, det är jag värd efter allt!!! Funderar ni på att sälja för att ni vantrivs men när det väl blir sålt så har ni ingenstans att bo men kan få krascha en stund hos farfar eller mormor, det kan bli jobbigt men det är värt det om man inte trivs där man bor från början. O allt kan bara bli bättre:)!!! MEN bara ni letar och letar då efter ett annat boende..


Nu ska jag packa för att vi sen ska åka iväg till göteborg med Cattur. SKÖNT att få komma iväg!!! puss på er

 

Haha här är vi.. miffo ett och miffo två liksom!!!

Nu är det nog ett år sen vi sist sågs på grund av livet liksom. Vi får säkert en trevlig helg med massa bus.. mohahhaa

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards