Alla inlägg den 27 februari 2011

Av Jenny - 27 februari 2011 22:51

Trots att fredagn började rätt tråkig men till slut fick vi en helt underbar helg. I lördags hade vi som planer att sticka mot mullemeck parken jag och grabbarna MEN Jonas tyckte att det va för blött ute för att lattja ute i flera timmar och jag fick tyvärr hålla med honom för jag hade glömt Melvins regn kläder borta på dagis. De vi har här hemma är fodrade men ändå för tunna för att enbart ha de och för små för att ha över overallen.


Så familjen stack mot Andys istället då vi vet att det är ett säkert kort när det gäller Melvin. Men helt ärligt så tror jag att ungen har börjat tröttna. Han ville inte alls vara där lika länge som annars. Men absolut hade vi skoj. Melvin ska helst åka de stora kanorna med de stora barnen. Lekhörnan för barn mellan 0-3 är ju för små barn.. hehe. Nej han tycker om att vara även där men det är de stora kanorna som lockar.

Jonas hann filma efter halva kanan.. Men skoj va det..


Till slut fick vi nog plus att vi blev hungriga så det blev att vi stack till Mc donalds borta vid Nacka strand för lite hamburge lunch så där på en lördag. Det va inte så mycket folk där borta och det va skönt att få slippa trängas och köa hur länge som helst. Väl hemma igen tog vi oss alla tre en tupplur på ca tre timmar;).. Vi har ju sån tur att vi har farfar i närheten, nästan grannar kan man säga. Farfar ville gärna låna Melvin i lördags för att Gammelfarmor är på besök.Jag och jonas tackade och tog emot, lämnade av Melvin efter mellanmål och blöjbyte för att vi själva sen skulle in mot stan och ta en middag på Fridays.


Jag fixade mig och kände mig rätt snygg faktiskt..

 

Jag vet att bilden är suddig men som jag sa till Emma.. ser ni pinglan eller.. haha. När vi åkte omkring med Melvin innan lämning hade jag lite sms kontakt med min fina Tess.. och dra på trissor, hon och mannen hennes ville komma in och göra oss sällskap dennna härliga lördag!! Kunde dagen bli bättre tänkter jag;)!


Vi hamnade på fridays borta på birger jarlsgatan. Vi åt, drack och hade hur skoj som helst. Kvällen slutade. haha skratta inte nu men halv elva va vi hemma. Tittade på en film och till slut gick vi och la oss.. Men kvällen va underbar och det va mysigt att få träffa min Tess igen!


Imorse, ja alltså jag har ju alltid sagt att jag har svårt att sova på mornarna oavsett när jag går och lägger mig. Imorse ja då vaknade jag första gången kl sju, fattar ni kl sju!! Jag tänkte för mig själv att nej det här funkar inte.. några timmar till. Så jag somnade om. Vaknade upp igen och trodde att klockan måste iallafall vara nio. Nej den va åtta!!! åtta på morgonen när man är barnfri... det är grejjer det!


Jonas vaknade upp även han och kände att han hade lust att sticka mot gymet. Så vi tog oss våran frukost, packade våra saker för att sen ta en promenad mot farfar för att hämta odågan våran, som tydligen varit som en liten solstråle där borta i danviksstrand. Jonas körde hem oss och när han stack till gymet så höll jag och Melvin oss ute i ca en timma för lite utelek.

   

kanan han åker är rätt stor och jag måste lyfta han över mitt huvud varje gång han ska åka. När han väl har börjat vill han inte sluta... mina axlar är rätt så slut. Men vi hade en rolig timma där ute tills det blev dags för lite lunch och vila. Melvin, ja han fick jag släpa, bära och bråka med för att ta hem. Men hem kom vi till slut och då va allt bra igen. Haha han är rolig han min lilla prins.


Middag fick vi hos farfar så det va skönt att behöva slippa laga mat. Nu har jag gjort allt jag ska inför skolan, de jag hade kvar.Det känns hur bra som helst, som att en sten lättat från min mage eller hur man säger. Nu är det en ny kurs som väntar men den börjar jag inte med förrän imorgon, måndag!!


Nu har vi tittat på film här hemma jag och min stora kille.. Så alldeles strax blir det sängen så man orkar upp imorrn för dagis, träning och lite studier!!


Nä puss på er och hoppas ni har haft en lika bra helg som jag har!

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards