Alla inlägg den 21 februari 2011

Av Jenny - 21 februari 2011 19:52

Herregud vilken helg det blev. Alltså det blev både ta hand om mig själv helg och fest helg!! Vi hade hur skoj som helst!! På fredagen åkte vi så att vi passade in Melvins sovning, resan ner gick hur bra som helst och vi va framme på 4 timmar.. Jepp Catta körde som en hel karl kan jag tala om.Jag har lite bilder från helgen!

   

På lördagen tog vi en snabbis i lite affärer för att köpa oss lite nödvändigheter. Sen blev det självklart en lunch inne på paprika där vi fick välja våran egna sallad. Vi ladde nämligen inför ett tungt rygg pass inne på sportlife på backaplan

       

Catta va både duktig och stark så det va skoj att träna med henne trots att hon är handbolls spelare.. mohahaha. inside joke oki..;)!

Melvin hade ju självklart hur skoj som helst med mormor hela helgen då jag tog hand om mig själv

      På lördagen efter att min pojke gått och lagt sig så fixade vi oss till det finaste vi kunde, hade lite gott att dricka och sen gick vi ut. Men som sagt så började vi hemma hos morsan min med lite musk och trevligt sällskap

    Catta har en vän i göteborg som heter Tess. Vi tyckte att hon skulle komma förbi och ha lite skoj med oss. Hur skoj som helst att även hon kom med.. vi busade mohahaha. haha. JAg och Catta.. ja vi älskade kameran som alltid

   

Tess ja hon fick sig väl en chock när jag kom ut från toan i string trosor och så vidare.. Ja jag ärju den jag är helt enkelt men som tur va så tyckte hon att jag va toppen. haha våga annat!! Vi hade en skit rolig kväll och jag tackar min mamma hur mycket som helst som va med Melvin under hela helgen:)!!

Ute kvällen hahahaha ja jag skrattar för herregud säger jag. hahah men skoj va det

      Vi började på en krog för att få i oss en sista drink plus att fördriva tiden lite innan folket började komma ut.Där inne trodde nog folket att vi va knäppa i ihuvet. tjejerna med deraas sprutor och blod kollande.. (diabetes) Jag med mina egobilder

    Ett tag trodde vi att vi skulle bli utslängda, varför?? Jo för att.. ja kolla efter själv

 

De undrade om vi fått lite för mycket att dricka eftrersom Catta slängde sig på golvet mohaha. Men hon letade bara efter en sak hon tappat så de lät oss vara sen;)!

    Fråga mig inte!!

Sen skulle Catta ta en bild på bara mig liksom. Då kommer någon springades bakom mig och jag ser fasen livrädd ut haah

 

Jag har nog aldrig sett så där ut men så va det bara Tess

Efter krogen drog vi til parklane där vi dansade hela kvällen lång tills det va dags att ta sig hemåt igen. Innan hemgång så va jag helt säker på att jag skulle ha kebab från kebab house, jag bara skulle ha det. Då jag aldrig har ätit någon godare kebab förut!! så vi stack dit och köpte oss lite kebab alla tre. mmmm smaskens.. Vi åkte hem och åt skiten

    Det här är ca fyra på natten och vi är ju hur pigga och glada som helst fortfarande.. .men ändå så somnade båda så fort vi la huvudena på kudden!!!


Helgen va hur bra som helst!! En helg som behövdes!! Jag har haft jätte skoj men även mysigt och trevligt. Tack för denna helg Catta och såklart min Mamma!!

Av Jenny - 21 februari 2011 19:40

Jag börjar med dagen idag så kan jag ju ta om Göteborg i ett annat inlägg.. väntar in lite bilder ju;)!!


Dagen idag började hemskt!! Alltså innan vi skulle ta oss ut från dörren blev det ett helvetes bråk mellan mig och min fina prins. Han har nämligen börjat hitta sin egna vilja och tro mig den är fan stark, trots åldern.. ja den har nog börjat redan och han både kan och vet bäst!! En liten besser wisser har jag fått här hemma. Jag brukar annars inte tappa tålamodet utan det fugnerar rätt bra ändå. MEN idag tappade jag tålamodet och blev arg på den lille odågan här hemma..


Men till slut så sa han förlåt, gav mig en bamse kram. Vi gick ut.. Vägen ner till bussen gick toppen bra men sen va det något som hände och han blev tokig. Skrek väl i en kvart, bussen kom inte heller så det blev inte bättre för någon av oss. bussen kom inte överhuvudtaget så alla som stod där uppe ja vi fick gå ner. Fyra ungar som hatar att vänta blev ju bara toppen haha. Men vi tog oss ner till alla andra bussar. Melvin skrek hela vägen till dagis.. jippi!!  Men väl framme fick jag mig en bamse kram och han sprang in och va hur super glad som helst!!


Jag själv hade redan blivit så jävla förbannad, både på Melvin men mest av allt på äckliga SL!!!! Alltså vi betalar sju hundra kronor för att kunna ta oss fram här i stockholm. Det är rät tmycket pengar. speciellt när de inte kan sköta sig!! Det hade kommit ytterst lite snöfall och då ställer de in en jävla buss, en buss som ska gå en gång i timman!!! herregud va förbannad jag va.. sen att Melvin skrek och tröttnade hjälpte ju inte.. Så jag ringde SL och tyckte de kunde bli bättre med informationen här uppe på berget!! Eftersom det är en start/ändhållplats så tycker jag att informationen ska finnas, även att bussarna går en gång i timman och kommer den då inte så är det ju bra att veta det så vi kan fortsätta vidare innan den andra bussen går!!! Ja jag va förbannad!!


Men eftersom lämningen gick så bra blev jag lite gladare. Det värsta är att när jag bli rförbannad ja då b lir jag förbannad på allt och alla. Tur att Jonas va p åjobbet haha. MEn jag stack ändå till gymet med förhoppningen att humöret skulle bli bättre. Det blev lite cardio och ett tungt pass med axlar. Humöret blev inte bättre, satte mig i bastun och inte ens det hjälpte.


Sen blev jag arg på min lärare som jag har i denna kurs för vissa uppgifter vi har gjort och jag har blivit stressad över har känts så jävla onödiga så här i efterhand!! Den tiden jag då lagt ner på de uppgifterna hade jag kunnat lägga ner på annat. Anledning till onödiga är: vi har haft muntliga redovisnignar.. men när vi väl har gjort skiten har hon gått ut ur rummet.. så ja lite onödiga har de känts!!


Jaja så jag blev alltså förbannad på allt MEN så fick jag träffa min Josefina. Ja ni vet hon den där fina Josefina!! Så hon förgyllde min dag och vi blev båda liiiite gladare efter lite studier och prat..


Nu är gudfar Alan på besök så han och farfar är här på middag och bara för att umgås. Melvin blir alltid så glad när gudfar alan kommer så nu sitter de och pratar svengelska med varandra haha..


Nä nu ska jag lägga min prins.. vi har myst och busat idag så vi båda är gladare och imorrn kan dagen bara bli bättre;)

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards