Alla inlägg under september 2008

Av Jenny - 16 september 2008 16:08

Ja precis så känner jag mig just för tillfället. Sitter här på jobbet o bara längtar hem. Va ute på en promenad efter jag sluta runt en sjö som ligger här isolna. för att slippa vänta på jobbet till mötet, sen gick jag o beställde sallad till mig och sara på jobbet till middag. För kocken har lagt ut bröd o ost åt oss personal som middag o va fan är det fö r middag?? fralla till middag nej fy fan. haha. nej nu ska vi tydligen börja lite tidigare puss

Av Jenny - 16 september 2008 07:44

Ja där vill jag stanna idag. hemma hemma!!! ligga här o titta på massa gamla filmer o bara ta hand om mig själv!!! mennej nu går jag hahah hejdå igen


EN bild oxå på min sötaste syster och syster son. min syster känner sig tydligen osidosatt!!! så här kommer en fin fin bild på henne och marlon från sommaren.

Av Jenny - 16 september 2008 07:38

Promenaden gick bra lite snuvig bara men va gör det om hundra år.Musikenjag lyssnar på är så himla bra bara!! Träffa en granne på vägen o han tror att vi gjorde fel som skaffa kikhål i dörren, han som gjorde de där glömde visst att berätta alla regler omkring det där. jävla gubb jävel är det så ska han få veta att han lever!


Nu ska jag duscha o så.. idag slutar jag seeent halv åtta. för vi har nämligen möte ikväll. egentligen slutar jag tre, mötet börjar halv sex så i ca tre timmar ska jag bara sitta där o itne göra nåt, gratis oxå. FAbian!!!!! Men men jag får vara glad ändå. puss på er nu har jag lite bråttom

Av Jenny - 16 september 2008 06:51

Ja nu är det tisdag, ja jag ska försöka mig på en promenad idag. men inte en lång en.. 30 minuter räcker. Sen ska jag hem o göra mig vacker haha. Idag ska vi på promenad med dagis o alla småttingar gud så kul, spec för de som orkar gå typ tio steg!!! nejdå det blir hur bra som helst.

Vill ni veta en sak. Jag får aldrig gå sjläv med några barn ngnstans, ärligt alltså. För vart jag än ska gå så hittar jag antingen inte dit lr hem. haha det är sant mitt lokalsinne är sämst. Även om jag går en väg o ska gå direkt tillbaka sammaväg så blir det ofta fel!! Så jag får alltid fråga folk på vägen oftast flera människor för jag fattar inte alltid va den första säger. Hahaha sluta skratta åt mig nu. min morron promenad runda jag går, jag har åkt den flera gånger med bussen därför jag hittar. Om jag ska till ngt nytt ställe ngn dag måste jonas åka med mig dit flera gånger innan för att jag ska hitta. hahahahaha usch va jobbit. 


Jaja nog om det. ja promenad ska vi idag med barnen tur att jag har så bra tålamod idag då!! Nu gick jonas o han är rätt tung så när han skulle säga hejdå  så la han hela handen på äggstocken typ. där man är rätt känslig o hänger för attt ge mig en puss. o undrar varför jag skriker aj. hahah killar alltså. Jaja nu räcker det för idag lr för den här gångeniaf. puss på er

MAT

Av Jenny - 15 september 2008 19:20

Hejje jag har fixat klar alla kläder nu jeho. nu är det bara alla jävla små prylar men det blir bra till slut tror ni inte!


Jeoh jag fick min kina mat. men fy fan i helvete va äckligt det va. ärligt det va svin äckligt. Alltså jag beställde stekta nudlar med kyckling o det bruka rjag alltid äta. Det är liksom torr mat men ändå super gott med massa goda STEKTA saker i. med färg. Men det jag fick fy fan i helvete. för det första va allt på talriken VITT som om det blivit kokat!! Sen va det ngn jävla slemmig sås över alltså slemmig som om ngn stått o runkat över maten. men fy i helvete. så jag åt int edet. men tur att jag beställde lite extra friterade kycklingbitar, ja oki att det va tre mini bitar men det va nåt iaf!

Men de såg att jag lämnat all mat så vi fick friterade kycklingarna gratis. hahahah men inte vattnet. Jävla idiot ställe det va äckligt o jag som varit sugen på kina mat sen i fredags!!!!


Nu är toppe här jonas kompis  han ska hälpa att sätta upp nå list på garderoben haha men han ligger här i soffan med mig o chillar.  Det gillar vi!! JAJa.


EN sak. LINDA har du läst min utmaning????  tydligen inte ..då borde du göra det tycker jag!!!!! puss på dig iaf


enbild på hur jävla sur jagsåg ut efter den där äckliga maten kommer oxå


Av Jenny - 15 september 2008 15:45

Usch för den här måndagen alltså jag är så trött nu för tiden. Men snart sörrni så kommer damp jenny fram o då får ni fan hålla i er hahaha.. Men jag har ändå haft en bra dag idag. Det enda jag gör på jobbet typ är att vila o äta o det är min grej o d gillar jag!


Jag måste börja plocke i garderoben nu egentligen men tänkte ta mig en soff stund lite innan sen lyssna påg grym musik o sätta igång. JAg har ju fått en jääätttee helspegel i hallen nu eftersom vi gjorde skjutdörrarna i spegel så dansa blir det nog lite av oxå!!

Snart fyller min bejbi år och jag har fixat en överrasknings present åt han. hoppas han gillar det va tror ni?! Nu har jag verkligen ingen fantasi kvar o skriva nåt. men en gammal bild ska ni få från sensationblack. haha där jag tror jag är hur sexig som helst. men det är jag fan. mohaha

Av Jenny - 15 september 2008 06:59

är det idag. Gomorron på er allihopa idag struntade jag i allt o sov en extra stund. För igår när jag skulle gå o lägga mig ja då kolla febern o halsonten fram katastrof. Men jag försökte somna direkt så jag skulle vara frisk idag. Febern är borta jeho. men lite ont i halsen har jag. men det gör inte så mycket!! Det går över som Jonas brukar säga!


Idag har jag faktiskt ingenting planerat, jo jag ska fortsätta med garderoberna. Byta plats på allt liksom. Men fan jag har mycket mer kläder än jonas så han får inte så mycket plats hahahaha vi får helt enkelt köpa en till. till sovrummet! Jonas kom hem kl ett inatt för han va o jobba, han är fanduktig sen ska han upp halv sju oxå. Jag är stolt över han!!! Nä nu ska jag väl äta frukost o så där så jag kommer iväg ngn gång. puss på er alla o ha en alldeles underbar dag

Av Jenny - 14 september 2008 21:03

Ja nu säger jag fan godnatt jag är super trött! Alltså filmen va fan bra den va såå romantisk oooo!! Tänk om man får uppleva sån kärlekhaha ja klart jag har den redan!! MEn sån där film kärlek liksom! Nä fan jag är så trött så nu lämnar jag er. Imorn börjar en ny vecka fy fasiken två möten har ja goxå. Kom på det NU o jag som ville ha hit linda omalin på middag på tisdag men jag har ju möte. jaja det får bli en annan dag.

godnatt kram på er allihopa

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards