Alla inlägg under september 2008

Av Jenny - 4 september 2008 20:17

För det första jobbit att man alltid måste hitta på en rubrik.. låt mig bara få  skriva va fan!

Idag då jag gick ju dit till det där sjukhuset. De testa mitt blodtryck när jag låg satt och stod. men som jag har sagt innan det är inte det!!! men folket verkar itne vilja förstå. så jg ringde jonas och sa att det kanske är min nacke. Så jonas sa att jag ska gå till hans naprapat, så sa han "Gå dit NU" då sa ja gmen jonas jag har bara string på mig och jag lägger mig inte där i det fattar du. haha jag är lite mesig ibland helt enketl. men så fixa hanen tid iaf. så jag hann till tyresö och umgås med malin och avalon lite. Min syster kom int eför marlon hade blivit sjuk tyvärr. hm. mende får jag väl träffa ngn annandag!! MEn iaf jag och malin åt lunch på kina rest i tyresö alltså hahaha jag hfick beslut ångest där inne kan jag tala om och kinesen blev lit elack men till slut bestämde jag mig för en rätt och det värsta är att den rätten tycker jag inte om. men jag blev fan stressad. Så vi sat och åt lite granna. Sen fick ja gträffa malins syster, fan hon va ju riktigt söt!!! Sen ville Malin att jag skulle följa med henne till fredells så det är väl klart jag kunde göra, Vi gick omkring där inne haha jag tror malins kusin tyckte jag va lite knasig, men fan det är ju den jag är. knasiga söta jenny helt enkelt! Hon valde jätte snygga tapeter den första den såg jag . och den va bara så jävla häftig. JAg började bli lite stressad där inne för kl va 2 och ja gskulle vara i stan kvart i tre hos han som skulle knäcka i min kropp. Menmalin sa det ordnar sig. Ja och det gjorde det. sötnosen körde mig dit. Väl där inne, så frågade jag killen, "måste jag ta av mig byxorna? då vill jag sätta på mig boxer trosor" haha inte blyg .. och boxer köpte jag i tyresö. Då fråga han " vart har du ont?" så sa jag "nacken och höften" killen sa då att han skulle lämna mig enswam liten stund så jag kunde byta om . haha söt va. 

Sen knäckte han och kände. tydligen så va min höft paj den hade slutat fungerat jaha tänkte jag kanske därför ajg itne kan gå på benet ibland.. Om min yrsel sa han att det kan vara virus på balans nerven. Som många andra oxå trott. Så han ville inte röra nacken så mycket men jag skulle ringa han imorn för han ska tydligen kolla upp det. Alltså helt ärligt han va fan grym!!!! jag har varit hos läkaren sex gånger för mina besvär och de har intekunnat hjälpa mig överhuvudtaget. idioter! haha idag blev det ett långt inlägg och ganska osammanhängande som vanligt.men men. Jaja och efter jag varit där ringde jag upp malin som vänta på  mig. honoch avalon satt på 7eleven och vänta på mig och åt mellis.Malin sa åt mig att gå vänster. så jag gick men jag hitta till slut iaf. sen satt vi där en stund och åt massa gott.. Sen gick vi till bilen och då kom vi en väg jag inte gått så jag sa till malin. Du sa ju att jag skule gå vänster. hahahahah sen kom jag på att jag hade gått höger. fyf an jag är så dålig. MEn jag hitta iaf. Jag är ju bara för söt ibland. Nu ha rjag varit och tränat min fina rygg o bara sitter här o softar lite . tänkte låta er kunna läsa det här nu. så vi kanske hörs innan jag går o sover lr imorn puss puss..

Av Jenny - 4 september 2008 08:15

Ska bara lägga upp en bild här på  Sune. För det är en jätte fin tjej som ska köpa sig en hund och hon väljer mellan två st. o en av de va kopia av sune. kanske lite mörkare! kram kram. cindy får oxå komma med på bild..R.I.P Cindy

Av Jenny - 4 september 2008 07:58

nej menhejje på er allihopa. ja men gissa va jag ska göra idag, jo jag ska till läkaren det va väl ovanligt. Nej då men idag ska jag tydligen till ett annat sjukhus för jag har fått en remiss. så jag tror det va bra att jag blev arg sist!!! VA tror ni!?? JAg sitter här med min frukost och det är så himla gott gott i gott gott. Igår fick jag äntligen mitt tränings schema av mauricio. Ja jag kan träna själv o så. men det är skönt att veta va man ska göra för har jag det svart på vitt så måste jag ju köra så.. Är det ngn som förstår mig? Han är iaf så himla duktig! Idag blir jag borta hela dagen från datan, jag ska till tyresö och äta lunch med syster sen ska jag hjälpa den adopterade systern antingen med att städa eller att passsa ungen!

Just det, jag fixade mina naglar igår det blev jätte fint. men jag satt där och blev bara snurrigare o snurrigare det va fan jobbit att sitta still så länge ska jag tala om. Hon sa att mina ögon började se konstigt ut och såg lite oroligt på mig om jag orkade lite till. Klart jag orkar sa jag, men sen på tunnelbanan hem somna jag det är fan katastrof.. haha men man kan skratta lite åt det! Vi får väl se hu rdet går hos doktor idag då. Puss på er allihop

Av Jenny - 3 september 2008 19:22

Men allvarligt, jag skojar inte nu. Jag har börjat få tandvärk. men helt ärligt ska jag aldrig få bara vara.. nu ville jag säga massa saker som man inte får. men istället får det bli fasiken!! Jaja nog om det nu ska jag iaf åka till min nagel tjej så hon kan börja göra underverk hahaha stackars kvinna för tro mig. de ser katastrofala ut. puss igen då. ingen tycker om mig ingen vill ha mig för att jag äter mask. ojda nu börjar jag sjunga oxå. haha puss igen då.. knas fisar

Av Jenny - 3 september 2008 17:23

Idag gick jag ju till jobbet som planerat, det är skönt att ha nåt att göra. Men fan jag är lite snurrig och det är jobbit emellanåt. men jaja det går väl över det me. Men det finns en tant jag jobbar me och hon försöker alltid smita undan hela tiden. När hon slutar kl tre så går hon alltid hem ca halv tre som senast!! MEn när jag slutar tre då säger hon åt mig kvart i tre att gå ut med barnen som är på klädda. då sa jag, men jag slutar kl tre så jag går snart. Alltså hon kan inte låta mg ens gå tio minuter tidigare jävla bitch!!!!! vissa gånger på dagen ångra jag att jag gick o jobba fö rjag har mått pyton typ hela tidne. men då tänker jag på, om jag går hem för jag är dålig får jag inte träna och träna bör man annars dör man. Men träningen va oxå jobbig fö rjag är så jävla svullen och äcklig just för tillfället. Det är ju veckan innan mens och man är inte snyggve då inte! Men jag gjorde mitt bästa på gymet. Sen åkte jag hem och på bussen satt jag o tänkte på va jag skulle laga för mat idag, för hungrig är jag o sugen på nå gott.Så jag bestämde mig för att göra det jag fick igår av jonas vänner det va ju så himla super gott ju!!

Imorn efter jobbet ska jag till mina gamla trakter, the hoods (tyresö. Jag ska hälpa malin med avalon och med lite städning tror jag så hon kan bjuda hem mäniskor. haha. Nej nu måste jag fortsätta med maten min mage börjar låta . kram kram


O ni jag ska strax åka iväg o få mina naglar fina igen

Av Jenny - 3 september 2008 07:23

Först och främst så ska jag svara på lilla malins kommentar. Om du läser lite längre ner så skriver jag va läkaren sa och va jag sa. Och läkaren sa att jag kanske är så här snurrig för attj ag varit borta för länge från träningen. hahahahaha ett skämt orka vara han. men då sa jag. men jag sluta ju träna för jag börja må dåligt. MEn då gick jag o pröva o träna, det gick jätte bra. men igår kväll mådde jag itne bra..


Oki gomorron gomorron. Idag är jag en trött flicka men upp måste man ju. För även om dr tycker jag ska vara hemma så kommer jag inte vara det jag tänker åka o jobba!!!! Igår kväll hade vi det jätte trevligt och vi fick inte tacos hon hörde på min röst när de sa att jag skulle få det att jag kanske inte riktigt ville det. så vi fick en jätte jätte god kyckling sallad med pesto i fan va gott det va.  Deras son wille han skulle absolut lägga sina rester på min talrik (tur att man jobbar på dagis). Han va så söt ska ni veta. Linda nu när jag va där och såg hur wille va, Marlon har inte damp!! haha Shit va han sprang omkring, sen i en minut skulle han gosa sen springa sen gosa. Och han skulle gosa med jenny såklart. Ja men det gillar vi!! Vi va väl där till ca kl nio för till slut satt vi allihop o gäspa i takt så vi kände att det nog va dax att åka hem! När vi kom hem fick jonas nå ryck och blev tjurig så jag lät han va, gick o läste klart min bok istället och somna efter det. 

Idag är det onsdag mitten av  veckan liksom. Jag är inte riktigt nöjd med de här veckorna som har varit. Inga muskler har jag tränat och inga pengar har jag tjänat för den här jävla yrseln. Undrar hur de kan sjukskriva ngn i ca tre veckor på grund av yrsel men ändå inte göra nåt åt saken helt jävla sjukt tycker jag! 

Just det ikväll ska jag få gå och fixa mina naglar just för tillfället ser de ut som kaos, vissa behöver fixa var fjärde vecka lr va tredje vecka. Men vi har väntat till var tredje vecka nu och jag tror hon kommer hålla med mig om att jag inte ska väntamer än två veckor. Naglarna växer ju som ogräs när  man har den här skiten på. ahaha men fin är jag! Jaja nog med babbel nu. måste ju äta frukost o så.

kram på er allihopa o ha en alldeles underbar dag

Av Jenny - 2 september 2008 15:53

Hm jag läste mitt nyaste mess och jag ser att jag skriver enmening sen nästa mening är om ngt helt annat. haha jaja det är sån jag är . o  man måste tycka om mighelt enkelt..

Av Jenny - 2 september 2008 15:43

Nu har jag fått min träning för idag fy fan va skönt det va. och bra gick det oxå. JAg liksom tänkte bort dendär yrseln o så tog jag en halv koffein tablett innan så det gick suveränt ska jag tala om . jag är lycklig nu igen. jeho. Jag körde bröst och triceps och lite kondition i 20 minuter. Vill ju inte börja hur hårt so helst i början. Men gud så skönt det kändes jag är överlycklig nu!!!!!!

Nu ska jag göra städa lite  sengöra mig fin för vi ska ju bort på middag ikväll och då måste jag vara mitt finaste jag för det va fan länge sen jag va det... haha blek som jag blivit nu är katastrof men det ordnar vi upp sörru!! Jag ska ha mina nya skor på mig. haha jag vill ha de på mig. Men även om jag inte skulle vilja så tro mig Jonas skulle tvinga mig, han tjatar varje dag nu att jag ska ha de på mig. !! Jaja jag ska Jonas!Jag tror vi ska få tacos, det är väl gott men lite tråkigt. men det ordnar sig säkert. O så ska vi spela sällskapsspel jippi! Nej då det är jätte skoj tycke rjag.

Jag har inte pratat med min syster lr mamma på hela dagen idag lr jo efter läkaren men sen känns det som om de har glömt bort mig. hm jag får väl stå ut helt enkelt. 

puss på er allihopa..

en glad puma på gymet

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards