Alla inlägg under september 2008

Av Jenny - 12 september 2008 20:50

Jaha då va manhemma igen då. Middagen med familjen va alldeles utmärkt, mammas mat.. fast en hemlighet... hon gör god mat men jag gör fan godare!! JAg tycker nog det är lite roligare kanske.O vet ni en rolig sak. Marlonville vara nära mig. han ville det själv. inge gnäll o tjut.. jippi. oki jag muta han med choklad kaka men va gör man inte för sin systerson haha. Sen gjorde jag han lite svartsjuk o lekte bara med vovven zimba det brukar nämligen funka. Jag tänkte att jag skulle åka o umgås med malin en stund efter middagen men fan det är mörkt ute o jag är helt slut som vanligt runt nio tiden. Så förlåt malin vi får ta det en annan dag snart!!!! Jonas åkte nämligen iväg nyss, först körde han mig hem. Han skulle tydligen spela poker med några vänner o vinna pengar så jag kan få köpa mig nå fint haha.. Jag är fan bortskämd, men börjar man kan man itne sluta!!!! Jag ligger här i soffan och funderar på om ja gska kolla lite till på tv lr om jag ska gå o sova sig lite så jag är pigg o happy imorn!


Den utmaningen jag gav Annie om att sätta ut grimas bilder varje dag. ja hon gick visst inte med på d.haha va fan då... Eller hur hade jag vunnit!!!?? 

Nä nu slutar jag så hörs vi en annan gång. puss o kram

Av Jenny - 12 september 2008 16:46

Men fy fan linda.  jaha då har snorungen gått o utmanat mig då. Va fan ska jag skriva egentligen. hahah det finns väl inte nå rolig om mig heller. ja men jag försöker då.

Jag utmanar:Sofie, kusin milla och emily



De som utmanas ska skriva 5-7 saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter att det är gjort skriver han/hon en kommentar i deras blogg för att låta dem veta att de har blivit utmanade och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.


1 Ja jag kan ju börja med att säga att jag har gjort alla möjliga tester nu när jag varit  vuxen ålder. Och jag har väl ngn sorts ADHD med massa energi. MEn i nyktert tillstånd är jag absolut inte aggressiv utan nästan världens snällaste.


2 Då kan jag fortsätta från ettan, att när jag dricker alkohol ja då är jag absolut inte världens snällaste. komme rdet fram ngn kille jag inte känner o ska prata med mig kan han få en smäll, men oftast en döda blick så de försvinner.


3 Jag är faktiskt lycklig för första gången i mitt liv.


4  Jaha va ska jag ta upp nu då. JA jag är en sån godis råtta, är jag godis sugen o itne får nå sött i mig då kan jag bli ganska så tjurig. Måste ha godis till hands.


5 Jag dansar alltid framför spegeln när jag är ensam hemma lr ensam inne på gymet. håller på o ålar mig o tror jag är hur sexig somhelst.


6 sjunger i duschen gör jag oxå. eller jag sjunger hela tiden vart jag än är. så fort jag hör en bra låt. Speciellt på morron promenaderna, haha folk tror jag är helt galen för jag går där o sjunger o dansar.


7 JAg saknar att vara nära min syster. hahaha inte nå snuskigt nu. utan jag saknar att kunna vakna en morron o bara gå över till henne. D du linda!!


Oki kanske inte världens roligaste saker o veta. men fan jag fick total stopp ihuvet., men ni får ju veta så mycket roligt om mig varje dag.. puss puss

Av Jenny - 12 september 2008 16:36

Nu är kl halv fem  o jag har precis kommit hem från jobbet. Nej jag orkade inte träna idag faktiskt jag är helt jävla slut. alltsåhelt slut. så jag ringde min jonas så fick han plock aupp mig på vägen. Men jag gick iaf till sumpan jippi haha.. Nu ska vi duscha o göra oss fina för vi ska ut till mina gamla trakter o äta middag, vi får massa kyckling haha mamma vill ge oss nyttig mat. Hoppas marlon är lite mindre gnällig idag så man iaf kan få sig en kram utan en smäll i ansiktet. hm..!!!!Sen tänkte jag att vi skulle hem till den adopterade systern o fika lite så hon inte är alldeles för ensam i sinnya lya!! Hoppas hon bjuder på nå go fika då annars vänder vi i dörren mohaha


Ja nu är det så här att min syster har tydligen utmanat mig med nåt o jag fattar absolut inte nåt jag gör helt enkelt itne det. Jag har läst de där utmaningarn apå andras bloggar men jag fattar inte!!!!!!! Men jag får väl försöka. O jag ska komma på saker om mig själv. men för i helvete jag har ju redan berättat allt här räcker itne det??!! haha.. Nu blir det ingen bild för jag tror inte ngn någonsin har sett mig som jag ser ut idag. helt för jävlig!! 

Nä nu ska jag väl försöka mig på utmaningen. lr så kanske jag gör det senare. Vem har sagt att jag behöver svara på d just för tillfället.. nej just d linda ja gkan vänta hurlänge jag vill mohahhahaha puss puss på er!!

Sofie... lite positiv energi till dig sötnos

Av Jenny - 12 september 2008 07:07

vägrar att svara när man ringer henne. hallå hon kan väl inte ligga o sova nu hon ska ju till dagis med marlon!! Linda det är ju ganska viktigt ju. Haha.

morron promenaden gick väl så där idag, Men shit va kallt det börjar bli ute riktigt friskt med massa bilavgaser haha.. Jag brukar gå på brommaflygfält men har börjat gå en annan sträcka som är lite längre och då är det via en bilväg hela tiden!!! Men nu är jaghemma o ska äta lite frulle sen duscha o åka till jobbet. 

*idag har jaginte ngn lust att jobba faktiskt men hemma kan jag ju inte stanna då får jag ju tuppruck haha o så kommer jag att ha ca hundra inlägg o det får inte hända!! 

Jag sitter här i min soffa o bara tar det lite lugnt har satt på en tvätt maskin nu så här innan jag ska till jobbet, det finns fördelar med att börja kl nio ja egentligen skulle jag börjat kl tio men men!! JAg sätter ut en till bild o jag tror jag är såå jävla snygg o tuff, men människor låtmig tro det oki haha.. det är från min födelsedag när jag va ute med tjejerna.. 

Av Jenny - 12 september 2008 06:08

Ja det är jag så här på morronkvisten känner jag. men det är bara att stå ut.

Gomorron alla glada idag är det en bättre dag för mig.. hm.. man får ha lite irreterade dagar ibland lr va säger ni! Jag ska ut o gå alldeles strax men tänkte lägga ut ngngammal bild. det är ju roligare att läsa änr det kommer bilder fula som fina!!!! Jonas han ligger i sängen och snarkar han, fast det borde vara han som är uppe nu för han börjar strax haha men det är alltid jag som är vaken före han.. damp tror jag att det kallas!!! Idag blir det iaf lite ben träning sen blir det middag i tyresö, ja mamma är här igen men som sagt hon kommer för att umgås med marlon inte med mig och syster yster. Nä nu måste jag gå så jag hinner puss o kram så länge.


Det blir en bild. På mig och Anca. hm jag är mörkhårig jag saknar nog de håret lite granna jag såg mycket hetare o tuffare ut!!!

heta brudarna
Av Jenny - 11 september 2008 22:35

Alltså jag skrev ett så himla bra inlägg lång oxå. men nej då fucka min data upp sig och bara stängde av sig. blir man lack lr vad!!!!!!!! är så jävla irreterad nu igen*!!!!! hoppas mitt humör är bättre imorn då!!!!!!!! Nu ska iaf jag gå o sova sig lite, försöka mig upp imorn. måste börja en timma tidigare bara föra tt ha nå jävla avdelningsmöte. men lägg då inte mitt schema så jag ändå måste börja tidigare. alltså lack ja det är jag låt mig vara det oki. mohahahaha.. Puss o godnatt nu. o du linda, du är ond!!! Men du kan ju inte rå för det du är ju min syster.. hehe. puss puss puss

Av Jenny - 11 september 2008 17:56

Nämen hej alla glada. idag har jag haft en toppen dag på jobbet, mitt tålamod har verkligen varit på topp eh inte .. fyfan va arg jag blev idag, barnen va fan tjuriga o trotsiga hela bunten!!1!!!! HAhaha så arg ja det blev jag många gånger idag.. Men fan det är skoj ändå, bäst är det när vi är ute med våra heta  dagis kläder hahahah.. Nej idag längtade jag hem många gånger ska jag tala om. Men sen när jag sluta då fick jag äntligen träffa min Maija och hennes fina stella.. ja stella. haha nej hon va sååå söt.. O min Maija henne har jag saknat kan jag tala om hur mycket som helst!! Äntligen maija!!! Maija följde med upp en stund hos mig o jonas som den försäljaren han är sålde på henne nåt från proteinkungen söt han är. Men hon köpte en present till sin Jimmy så han får växa lite när han sätter igång o tränar!! O maija hon själv fick provsmak på både brownie o cookie. Hon o jag delar det där med att vara gottis grisar nämligen. Nej det va verkligen skoj o få se de två!!! Nu sitter jag här o har lovat o städa så det är väl bara att sätta igång då.. jippi!!!  Puss på er sötnosar Jag kommer väl in lite senare..

Bild ett Jag med mina heta dagis kläder

bild två Maija med Stella

bild tre Stella haha när hon är väldigt trött

Av Jenny - 11 september 2008 07:20

Alltså ärligt haha jag är fan trött av mig, vet ni när jag somna igår?? men ärligt vet ni?? nej klart ni inte vetn i va ju inte här. Men jag somna strax innan nio iaf, Jonas tyckte det va lite tråkigt men ibland blir det så lr va säger ni. Idag tillät jag mig ta en sovmorron utan promenad tänkte att det ska vara min vilodag idag!! Skönt. Hm men då fick jag uppdraget att storstäda hemma, fan det är ju både tråkigt och jobbigare än att träna.. MEn jag får le o se glad ut bara. Jag har sovit bra inatt men shit va jag har drömt. Hahahaha jag drömde att jag va ngns beskyddare o det fanns spöken i tyresö(mina gamla trakter). De flesta försökte fly från tyresö men jag och de som jag skulle beskydda va med mig o vi skulle rädda oss från alla spöken hahahhahaha sluta skratta nu. SEn när vi sprang shit va jag kunde springa o hoppa helt sjukt, men senvakna jag. Nu sitter jag här med min frukost o bara tar det hur lungt som helst, ingen stress idag nämligen bara soft!!

Så får vi hoppas att jag får träffa min Maija idag då, jag ska iaf in till stan o köpa en tröja åt min vän anca från göteborg. Den finns på footlocker och den affären finns inte i göteborg så då får jag ta mitt arsle in dit där alla människor springer på varandra o bara är allmänt griniga och tjuriga. Men jag räddar de med mitt leende... 

Just ddet igår fick jag gå utan attlåsa dörren för ajg hitta inte mina nycklar, katastrof va jag är virrig. Mensen när jag kom hem så hitta jag de.. de låg i min väska. hahah nu tycker ni säkert jag är hur knassig som helst. men det är jag det.!!

Ha enunderbar dag. kram kram

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards