Alla inlägg den 7 februari 2009

Av Jenny - 7 februari 2009 09:56

Folk ser på mig att jag är gravid nu. Fattar ni då hur mycket allt står ut.. hörde från moster Marita att min rumpa blivit rätt stor.. nähä.. som jag inte visste det redan.. Jonas skrattar ju typ varje dag.. haha. MEn jag prövade ..lr skulle försöka pröva en klänning som jag kunde ha på mig förut .. Alltså jag dog.. Den är tajt på ena låret.. ENA LÅRET!!!! o den harjag haft runt hela kroppen förut.. HJÄLP!!! Hur ska det här sluta det är liksom 13 veckor kvar.. ska jag se ut som en flod häst??


Haha vet ni va. min mormor är rätt så stor.. inte tjock o så men stor.. O hon hade två rätt nya baddräkter som hon låna ut till mig nu. hahahaha så jag ska pröva de. jag får seo m jag lägger ut bild men jag tror inte det. JHAg ska ha mormors baddräkt på vatten gympan ..katastrof.. Hur ska jag se ut egentligen.. JAg tror jag kommer bli utskrattad.. För de andra har ju sina små fina bikini på sig.. Ja men vi får se, men jonas shorts kan jag itne ha längre iaf.. NEj jag kan inte helt enkelt.. fy fasiken. Tur att man föder innan sommaren!!!! 


Nej nu måste jag äta frukost.. jag har ju väntat på att spy men det verkar inte komma idag.. hoppas inte..  puss igen

Av Jenny - 7 februari 2009 09:37

skönt att vakna lite sent för en gångs skull. Vi hade en jätte bra kväll igår. Vi gick ju till helenes krog med min mamma, syster, moster, marlon och min systers far som fyller femtio. Vi åt o hade det hur trevligt som helst. Allt va bra. Servitören va jätte trevlig. haha de hade så man skulle trycka på en knapp när man ville ha nåt lr betala o tro mig Jonas han skulle trycka hela tiden även om han stod vi vårat bord.. Jag fick tala om för de att han faktiskt blir 32 år iaf.. haahah.. MEn hallå man måste ha lite barna sinne kvar.


T o m Marlon va jätte duktig där inne fast det kanske va lite lång tråkigt. Han fick springa lite. o vi fick faktiskt ge han lite godis men han va jätte duktig. Så det blev bra alltihop. Pelle blev jätte glad för hela kvällen och för sina presenter. Vi alla fick en varsin kram o tro mig, det är inte vanligt!!!!! 


Sen väl hemma tänkte vi hyra film men de två vi ville se va uthyrda så vi åkte hem o kolla tv istället. Det va en bra film på femman. Så igår hade vi en riktig myskväll hela kvällen. Nu försöker jag få upp Jonte myra ur sängen för vi ska gå o köpa oss en kamera.


Sen ska vi på 18 års kalas. .. puss på er alla glada.. 

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24
25
26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards