Alla inlägg den 8 februari 2009

Av Jenny - 8 februari 2009 19:46

Jaha då va man nere i kalla göteborg då. Tåg resan gick hur bra som helst. Marlon är faktiskt duktig o snäll när han är me. Javisst är han lite livlig men vilken unge är inte det. Han gnäller inte iaf.. oo vilken stolt moster jag är.!!


Alltså det tar knäcken på mig att vara gravid jag har ont i magen, ryggen, revbenen. ja överallt.. katastrfo. Men tur att jag har min familj och min Jonas!! Men alltså jag förstår inte människorna som väljer att vara gravida fler än en gång. Jo självklart är det värt det sen när bebisen kommer. Men ärligt skulle jag redan ha en unge o sen bli gravid. jag skulle typ försvinna i nio m¨ånader eftersom jag blir så dålig!! Och det vill jag ju inte utsätta min pojke för!!  Jaja jag försöker vara glad ändå.. det funkar ibland. hehe!!!


har inte så mycket att skriva idag. Men ja gtror att jag iaf ska få träffa min Sofie Sundberg på tisdag .. det ska bli mysigt. Det va länge länge sen vi hade lite ensam tid!! Sen har jag tänkt boka tid hos min gamla tandläkare här i göteborg, hon är underbar. mina tänder är inte riktigt som de brukar efter all kräkning o så vidare. Så jag tänkte gå o se om honkan göra nåt åt saken.


NEj nu ska jag vila mig lite framför tvn. puss på er alla glada 


Av Jenny - 8 februari 2009 09:18

JA då ser man ut så här. O hur mycket man än försöker så blir  man inte ens lite söt. MEn snart är det över o då har jag ensöt bebis att titta på istället. öpuss puss

Av Jenny - 8 februari 2009 09:08

Oj oj vilken helg vi haft. En bra helg med massa massa saker gjorda! Igår va vi o köpte oss en ny kamera, det behövs ju nu när man ska fota bebis. Haha jonas vill egentligen ha en film kamera för han tror att han ska få filma förlossningen.. EH jag tror itne det va.. VA fan ska vi filma min mutta för med massa saker som kommer utfarande. hehe nej tack!!!!!

O sen så tror jag han kommer ligga på golvet om han ens skulle försöka sig ner dit.. 

Igår va vi på min kusins kalas han blir ju 18 år. o han fick massa saker han inte egentligen får. men va fan man fyller ju bara 18 en gång*!! Det va mysigt att vara där massa folk. och det är bara familjen. Jag är glad att jonas är så kär i mig så han står ut mohaha. För tänk er typ tjugo Jenny!!! vissa värre än andra. Men vi är såå gooa i våran familj visst då olssons!!??? 


Idag bär det iväg till göteborg för min del. Jonas har jouren o då kan han ju få jobb när o hur som helst. Så jag åker iväg med mamman, systern och marlon o vi kommer få det så bra. Jag har ju som sagt ny kamera nu så det kommer massa bilder. jeho.


Puss på er alla glada

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24
25
26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards